Top 10 Regenboog cadeau ideeën

Een regenboog cadeau vind je met deze top 8 cadeau ideeën. Of je nu een Pride cadeau, LGBT cadeau of cadeau voor een andere gelegenheid zoekt, hiermee kan jij iemand verrassen met een cadeau dat geheel in het teken van regenbogen staat!

1. Regenboog vaas

Een origineel regenboog cadeau is een regenboog vaas. Je kan ervoor kiezen om de vaas te vullen met bloemen, maar ook zonder bloemen ziet deze er leuk uit. Deze leuke vaas vrolijkt dan ook ieder interieur op!

2. Regenboog lamp

Een leuk regenboog cadeau is een regenboog lamp. Er zijn verschillende regenboog lampen waaruit je kunt kiezen. Allereerst heb je een regenboog lamp die een regenboog in je kamer vormt. Daarnaast heb je een regenboog wandlamp. Welke je ook kiest, deze zal zeker kleur brengen in je kamer!

Regenboog lamp
Regenboog wandlamp

3. Regenboog drinkfles

Een regenboog drinkfles is een leuk regenboog cadeau om iemand te verrassen. Met deze leuke drinkfles zal je zeker genoeg drinken!

4. Regenboog houten waaier

Een houten waaier met regenboog print is een fantastisch regenboog cadeau. Deze ziet er niet alleen leuk uit, maar is ook ideaal om je koel te houden als het warm is!

5. Regenboog portemonnee

Een regenboog portemonnee is een handig cadeau met de kleuren van de regenboog. Hierin kan je namelijk bijvoorbeeld je geld of pasjes op een leuke manier bewaren.

6. Regenboog handzeep

Een origineel regenboog cadeau is een handzeep met de kleuren van de regenboog. Hiermee wordt het wassen van je handen nog leuker!

7. Regenboog sokken in blik

Verras iemand met regenboog sokken in blik. Hiermee heb jij een geweldig regenboog cadeau om te geven. Deze vrolijke sokken zal de ontvanger zeker graag dragen!

8. Regenboog mok

Een mok met de kleuren van de regenboog is een leuke manier om iemand te verrassen. Degene die deze krijgt zal elke keer weer vrolijk worden van het drinken uit deze leuke regenboog mok!

9. Regenboog bruisballen

Een bijzonder cadeau dat in het teken staat van regenbogen zijn regenboog bruisballen. Deze vrolijke bruisballen geven je badwater een leuk kleurtje en hebben een tropische regenbooggeur. Hiermee wordt in bad gaan nog leuker!

10. Regenboog pen met LED-verlichting

Op zoek naar een leuk cadeau voor iemand die houdt van regenbogen? Dan is een regenboog pen met LED-verlichting de perfecte manier om deze persoon te verrassen. Hiermee wordt iets opschrijven een feestje!