Top 10 Piemel cadeau ideeën

Een origineel piemel cadeau vind je met deze top 10 cadeau ideeën. Of je nu een cadeau voor een vrijgezellenfeest of een andere gelegenheid zoekt, hiermee vind jij een origineel cadeau dat geheel in het teken staat van piemels. Hiermee zal jij de ontvanger zeker verrassen!

1. Penis cadeaubox

De penis cadeaubox staat geheel in het teken van piemels. Zo bevat deze penis pasta, penis spekjes, een chocolade bodypaint pen en een piemels mok. Hiermee heb jij een origineel cadeau voor iemand die houdt van piemels!

2. Piemel borrelplank

Een borrelplank in de vorm van een piemel is een grappig cadeau voor iemand die dol is op piemels. Daarnaast is deze perfect voor het serveren van hapjes en zal deze zeker voor een gezellige en sfeervolle avond zorgen!

3. Piemel knuffel

Een leuk cadeau voor iemand die houdt van piemels is een knuffel in de vorm van piemel. Dit piemel cadeau is een echte eyecatcher die niet onopgemerkt zal blijven!

4. Piemel spel

Ben jij op zoek naar een grappig spel dat in het teken staat van piemels? Bijvoorbeeld omdat je een spel voor een vrijgezellenavond zoekt? Dan zijn er verschillende opties waaruit je kan kiezen. Zo kan je kiezen voor een piemel ringwerpspel of het Jizz piemel drankspel. Deze piemel spellen staan garant voor veel gezelligheid!

Piemel ringwerpspel
Jizz Piemel drankspel

5. Kaars in de vorm van een penis

Een uniek penis cadeau is een kaars in de vorm van een penis. Dit is een leuke toevoeging aan het interieur van iemand die houdt van penissen!

6. Piemel mok

Een mok met een handvat in de vorm van een piemel is een origineel cadeau voor iemand die dol is op penissen. Deze zal zeker verrast zijn door deze bijzondere piemel mok!

7. Penis kruik

Een leuk en handig penis cadeau is een kruik in de vorm van een penis. Deze penis kruik ziet er namelijk niet alleen leuk uit, maar kan je ook vullen met heet water voor warmte.

8. Penis puzzel

Deze penis puzzel staat vol met penissen en bijnamen voor het mannelijk geslachtsdeel. Het is dan ook een grappig cadeau voor iemand die houdt van penissen waar deze zeker veel plezier aan zal beleven!

9. Stress piemel

Een grappig cadeau voor iemand die houdt van piemels is een stress piemel. Hiermee was ontstressen nog nooit zo leuk!

10. Piemel snoepjes

Een leuk piemel cadeau zijn snoepjes in de vorm van piemels. Er zijn verschillende soorten piemel snoepjes waaruit je kan kiezen. Zo heb je penis spekjes, harde penissnoepjes en cola penissnoepjes. Hierop zal de ontvanger vast graag zuigen!