Top 10 K3 cadeau ideeën voor K3 fans

K3 is een populaire meidengroep die bestaat uit Hanne, Marthe en Julia. De groep is oorspronkelijk begonnen met Karen, Kristel en Kathleen. Toen Kathleen besloot om te stoppen, heeft Josje haar plekje overgenomen. Vervolgens is na de zoektocht K3 zoekt K3 een nieuwe K3 formatie ontstaan met Hanne, Marthe en Klaasje. Nadat Klaasje besloot om de groep te verlaten, heeft Julia K2 weer K3 gemaakt. Of het nu fan bent sinds de oorspronkelijk K3 of recent K3 fan bent geworden, K3 zit in de harten van vele mensen die dolgraag meezingen en dansen op de K3 nummers. Een K3 fan verras je natuurlijk het allerbeste met een cadeau dat geheel in het teken van K3 staat. Daarom vind je hieronder verschillende leuke K3 cadeau ideeën, zodat jij een geweldig cadeau hebt om aan een K3 fan te geven!

1. Het Grote K3 boek

Het grote K3 boek is een origineel cadeau voor K3 fans. Dit boek zit vol met leuke K3 tips, trucjes en weetjes van Hanne, Julia en Marthe. Met dit boek kan je dan ook echt de K3 magie ervaren en meer te weten komen over je favoriete meidengroep. Een K3 fan zal dit boek dan ook meteen willen lezen en helemaal fantastisch vinden!

2. K3 spel

Een spel dat geheel in het teken staat van K3 is een leuk K3 cadeau. Er zijn verschillende leuke spellen van K3 verkrijgbaar. Zo heb je het K3 Memo spel, het K3 dobbelspel, het K3 kaartspel of het K3 regenboogtoren actiespel. Hieraan zal een K3 fan zeker veel plezier en gezelligheid beleven!

K3 regenboogtoren actiespel

3. K3 karaokemicrofoon

Ken jij iemand die graag meezingt met de nummers van K3? Dan is een K3 karaokemicrofoon het perfecte cadeau. Dit is een draadloze microfoon met Bluetooth en een ingebouwde luidspreker om muziek af te spelen. Daarnaast heeft de microfoon speciale geluidseffecten. Hiermee kan een K3 fan zichzelf dan ook even een echt K3’tje voelen!

4. K3 knuffel

Verras een K3 fan met een knuffel van zijn/haar favoriete K3’tje. Er zijn verschillende leuke K3 knuffels die je cadeau kan geven aan een K3 fan. Allereerst heb je knuffels van Hanne, Marthe en Julia met de iconische regenboog jurkjes. Ken jij een K3 fan die dol is op De 3 Biggetjes musical? Verras deze dan met een K3 knuffel van Hanne, Marthe of Julia met De 3 Biggetjes outfit. Dit zal een K3 fan zeker geweldig vinden!

K3 Regenboogjurkje knuffels

K3 knuffel Hanne met regenboogjurkje
K3 knuffel Marthe met regenboogjurkje
K3 knuffel Julia met regenboogjurkje

K3 De 3 Biggetjes knuffels

K3 De 3 Biggetjes knuffel Hanne
K3 De 3 Biggetjes knuffel Marthe
K3 De 3 Biggetjes knuffel Julia

5. K3 De 3 Biggetjes lunchbox

Een roze lunchbox die geheel in het teken staat van De 3 Biggetjes musical is een fantastisch K3 cadeau. Het is een leuke manier voor een K3 fan om de lunch mee te nemen. Hiermee wordt lunchtijd dan ook een feestje!

6. K3 Vleugels show DVD

Een leuk cadeau voor K3 fans is een DVD van de K3 Vleugels show. Of je de show nu in het echt hebt bewonderd en hiervan wilt nagenieten of deze nog niet hebt gezien, met deze DVD kan je keer op keer weer genieten van deze fantastische K3 show en de K3 magie.

7. K3 dekbedovertrek

Een K3 dekbedovertrek is een fantastisch cadeau voor K3 fans. Op het dekbedovertrek staan Hanne, Marthe en Julia afgebeeld in glitteroutfits. Hieronder zal een K3 fan heerlijk liggen en wegdromen!

8. K3 nagelstudio

Met de K3 nagelstudio word je een nagelkunstenaar en creëer je zelf de allermooiste nagels. De nagelstudio set bestaat uit een nagellakaanbrengmachine, glitterspraymachine, nagellakdroger, stencils en glitters. Het is dan ook een geweldig K3 cadeau dat zeker zal worden gewaardeerd.

9. K3 strandlaken

Een strandlaken met het K3 logo en Hanne, Marthe en Julia in de iconische regenboogjurkjes is een leuk cadeau voor K3 fans. Of het nu is voor op vakantie of een dagje strand, hiermee kan iedereen zien dat jij een K3 fan bent!

10. K3 verkleedjurkje

Voel jezelf een echt K3’tje met een K3 verkleedjurkje. Je hebt K3 jurkjes voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Welke leeftijd je ook hebt, je kan je dus altijd een K3’tje voelen. Je kan kiezen voor het iconische blauwe regenboogjurkje of het jurkje uit De 3 Biggetjes musical. Hiermee zal een K3 fan dan ook dolgelukkig zijn en deze zal dit K3 jurkje heel graag dragen!

K3 jurkjes voor kinderen

K3 regenboogjurkje kinderen
K3 De 3 Biggetjes jurkje kinderen

K3 jurkjes voor volwassenen

K3 regenboogjurkje volwassenen
K3 De 3 Biggetjes jurkje volwassenen