Top 10 cadeau ideeën voor LEGO fans

LEGO verovert al tijdenlang de harten van jong en oud. Ben jij op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor een LEGO fan? Lees dan de top 10 cadeau ideeën voor LEGO fans en vind een fantastisch cadeau voor een LEGO fan dat geheel in het teken staat van LEGO. Hiermee zal jij een LEGO fan blij verrassen!

1. Creëer je eigen mok met LEGO bouwsteentjes

Een origineel cadeau voor een LEGO fan is de build-on brick mok. Hiermee kan je je eigen mok met LEGO bouwsteentjes creëren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Hieraan zal een LEGO fan dan ook veel plezier beleven!

2. LEGO mens-erger-je-niet spel

Het LEGO mens-erger-je-niet spel is een origineel cadeau voor een LEGO fan. Dit mens-erger-je-niet spel moet je namelijk eerst zelf in elkaar bouwen met LEGO bouwstenen. Het spel bevat 4 teams die elk een ander seizoen voorstellen met elk 4 LEGO minifiguren. Daarnaast bevat dit spel een bouwbare nummerdraaier om het spel te kunnen spelen. Hieraan zal een LEGO fan dan ook veel bouw- en speelplezier beleven!

3. LEGO bouwbare liniaal met minifiguur

Met deze LEGO bouwbare liniaal kan je zelf een liniaal bouwen van 15 tot 30 cm lang. Naast dat het voor een LEGO fan leuk is om deze liniaal in elkaar te bouwen, komt het ook nog van pas bij het opmeten van dingen. De bouwbare liniaal wordt geleverd met een LEGO minifiguur. Het is dan ook een multifunctioneel en leuk cadeau om een LEGO fan te verrassen. 

4. LEGO Iconic Fotolijst

Deze LEGO Iconic fotolijst heeft de vorm van een LEGO bouwsteen. Het is dan ook een leuke toevoeging in het interieur van een LEGO fan. Om het cadeau nog leuker te maken om te geven, kan je een leuke foto in de fotolijst plaatsen. Dit cadeau zal een LEGO fan zeker waarderen!

5. LEGO lunchbox

Maak lunchtijd nog leuker voor een LEGO fan met deze lunchbox in de vorm van een LEGO bouwsteen. Met deze LEGO lunchbox kan je namelijk op een leuke manier je lunch onderweg meenemen en opeten. Daarnaast kan de lunchbox ook gebruikt worden als opbergdoos voor LEGO blokjes. Dit leuke cadeau zal dan ook zeker van pas komen!

6. LEGO stiften set

Deze LEGO stiften hebben aan de bovenkant LEGO bouwplaatjes en zijn dan ook een leuk cadeau voor een LEGO fan. De LEGO stiften zijn compatibel met andere LEGO steentjes en de set bestaat uit 12 LEGO stiften in verschillende kleuren. Deze LEGO stiften staan dan ook garant voor veel kleur- en bouwplezier!

7. Siliconen mal bouwstenen

Met deze siliconen mal kan je zelf ijsblokjes of chocolaatjes in de vorm van bouwstenen maken. Het is dan ook een leuk cadeau voor een LEGO fan. Hiermee kan deze genieten van een drankje met ijsblokjes in de vorm van bouwstenen of zelfgemaakte chocolaatjes van bouwstenen.

8. LEGO sleutelhanger

Verras een LEGO fan met een LEGO sleutelhanger. Je kan kiezen uit verschillende LEGO sleutelhangers, zoals een sleutelhanger in de vorm van een bouwsteentje, een sleutelhanger die is gemaakt ter ere van het 90-jarig bestaan van LEGO of een sleutelhanger van een LEGO minifiguur. Met één van deze sleutelhangers kan iedereen aan de sleutelbos van een LEGO fan zien dat hij/zij helemaal dol is op LEGO!

Sleutelhanger LEGO blokje
LEGO 90-jarig jubileum sleutelhanger
LEGO sleutelhanger jongen in cactuspak

9. LEGO Iconic vitrine voor minifiguren

Een LEGO fan zal deze LEGO Iconic vitrine fantastisch vinden. Hierin kan deze namelijk zijn/haar favoriete LEGO minifiguren neerzetten. De LEGO fan kan de LEGO Iconic vitrine vervolgens op een bijzondere plek in huis zetten. Een LEGO fan zal dan ook zeker genieten van dit geweldige cadeau!

10. Opberglade LEGO bouwsteen

Deze opberglade is een leuk en handig cadeau voor een LEGO fan. Allereerst heeft deze opberglade de vorm van een LEGO bouwsteen, waardoor deze er leuk uitziet. Daarnaast is deze handig voor het opbergen van LEGO of andere spullen. Hiermee zal jij een LEGO fan dan ook blij verrassen!