Top 10 cadeau ideeën voor The Rolling Stones fans

The Rolling Stones is een wereldberoemde rockband die ook wel ‘The Greatest Rock and Roll band in the World’ wordt genoemd. De huidige bandleden zijn Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts en Ron Wood. Al 60 jaar maken zij fans blij met hun rockmuziek. Ben jij op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor een The Rolling Stones fan? Bekijk dan deze top 10 The Rolling Stones cadeau ideeën. Hiermee zal jij een Rolling Stones fan zeker verrassen!

1. The Rolling Stones geschenkset

Deze The Rolling Stones geschenkset bestaat uit een mok, onderzetter en blik van The Rolling Stones. Hierop staat het logo van The Rolling Stones en de tekst ‘It’s only rock ’n roll but I like it’. Hiermee heb jij een geweldig cadeau voor een The Rolling Stones fan dat zeker zal worden gewaardeerd!

2. The Rolling Stones 3D LED-lamp

Een origineel The Rolling Stones cadeau is een 3D LED-lamp van een vroegere foto van de bandleden en de tekst ‘The Rolling Stones’. Hiermee zal jij een Rolling Stones fan zeker blij maken!

3. The Rolling Stones rugzak

Een leuk cadeau voor Rolling Stones fans is een zwarte rugzak met daarop het Rolling Stones logo. Of het nu is voor werk, een dagje weg of iets anders, deze leuke rugzak komt zeker van pas!

4. Happy Socks The Rolling Stones giftbox

Deze The Rolling Stones giftbox van Happy Socks is een origineel Rolling Stones cadeau. Deze set bevat maar liefst 3 paar sokken die geheel in het teken van The Rolling Stones staan en is verkrijgbaar in maat 36-40 en 41-46. Hiermee zal jij een Rolling Stones fan zeker verrassen!

5. The Rolling Stones drinkfles

Een The Rolling Stones drinkfles is een leuke manier om iemand die houdt van The Rolling Stones te verrassen. Deze zal het een feestje vinden om uit deze drinkfles te drinken!

6. The Rolling Stones muts

Een leuk cadeau voor Rolling Stones fans is een zwarte muts met daarop het The Rolling Stones logo. Hiermee krijgt een The Rolling Stones fan het lekker warm en daarnaast kan iedereen hiermee zien dat hij/zij dol is op deze rockband!

7. The Rolling Stones flesopener

Een leuk cadeau voor iemand die houdt van The Rolling Stones en bier, is een flesopener van het The Rolling Stones logo. Hiermee wordt een flesje bier openen nog leuker!

8. Boek The Rolling Stones: Unzipped

Verras een Rolling Stones fan met het boek The Rolling Stones: Unzipped. Dit boek staat in het teken van de internationale tentoonstelling over deze wereldberoemde rockband. Dit boek zal een echte Rolling Stones fan dan ook helemaal fantastisch vinden!

9. The Rolling Stones strandlaken

Of het nu is voor een dagje strand of een vakantie, op dit Rolling Stones strandlaken zal een Rolling Stones fan dolgraag liggen. Hiermee heb jij dan ook een leuk cadeau voor iemand die dol is op The Rolling Stones, waaraan iedereen kan zien dat hij/zij fan is van deze wereldberoemde rockband!

10. LEGO The Rolling Stones bouwset

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau voor een The Rolling Stones fan? Verras deze dan met een LEGO The Rolling Stones bouwset. Hiermee kan je zelf het The Rolling Stones logo in elkaar bouwen en vervolgens een mooie plek in huis geven!