Top 10 cadeau ideeën voor Elvis Presley fans

Elvis Presley is een wereldberoemde zanger die ook wel ‘The King of Rock and Roll’ wordt genoemd. Met zijn rock ’n roll muziek heeft hij de harten van fans over de hele wereld veroverd en ook na zijn overlijden blijft zijn muziek voortleven. Ben jij op zoek naar een origineel cadeau voor een Elvis fan? Bekijk dan deze top 10 Elvis Presley cadeau ideeën. Hiermee kan jij een Elvis fan verrassen met een fantastisch cadeau dat geheel in het teken van Elvis Presley staat!

1. Elvis Presley kaartspel

Dit Elvis Presley kaartspel is een geweldig cadeau voor Elvis fans. Het kaartspel bevat namelijk maar liefst 52 verschillende afbeeldingen van The King of Rock and Roll. Hiermee wordt een potje kaarten dan ook nog leuker!

2. Elvis Presley mok

Een leuk Elvis cadeau is deze mok van Elvis Presley. Hierop staan een foto van Elvis Presley en zijn handtekening. Of het nu is voor koffie, thee of een andere warme drank, hieruit zal een Elvis fan zeker graag drinken!

3. Elvis Presley 3D LED-lamp

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau voor een Elvis fan? Verras deze dan met een 3D LED-lamp van Elvis Presley. Deze kan hij/zij een bijzondere plek in huis geven om keer op keer te bewonderen!

4. Elvis Presley deken

Deze Elvis Presley deken staat vol met foto’s van The King of Rock and Roll en is dan ook een leuk cadeau voor een Elvis Presley fan. Deze zal zeker graag onder deze bijzondere deken liggen!

5. Elvis Presley onderzetters

Verras een Elvis fan met een set van 8 onderzetters met foto’s van Elvis Presley. De onderzetters worden verpakt in een metalen opbergblik die geheel in het teken staat van Elvis Presley, zodat het geven van dit cadeau extra leuk is!

6. Elvis Presley puzzel

Een leuk cadeau voor fans van The King of Rock and Roll is een Elvis Presley puzzel van 1000 stukjes. Een Elvis fan zal hier zeker veel plezier aan beleven!

7. Funko pop Elvis Presley

Een Funko pop van Elvis Presley in zijn iconische outfit is een leuk cadeau voor iemand die houdt van Elvis Presley. Aan deze Funko pop van The King of Rock and Roll kan iedereen zien dat hij/zij dol is op Elvis!

8. Elvis Presley kersthanger

Ben jij op zoek naar een cadeau voor iemand die dol is op Elvis Presley en Kerst? Verras deze dan met een Elvis Presley kersthanger. Dit vormt een unieke toevoeging in de kerstboom!

9. Boek Elvis Presley

Het boek Elvis Presley De Legendarische King van de Rock ’n Roll is een geweldig cadeau voor Elvis Presley fans. Hiermee komen zij alles te weten over hun idool. Bij het boek zit tevens een dvd met beelden die een Elvis fan zeker zal willen zien!

10. LEGO Elvis Presley bouwset

Een origineel Elvis Presley cadeau is een LEGO Elvis Presley bouwset. Hiermee kan je één van de 3 verschillende portretten van Elvis Presley door de jaren heen creëren met LEGO bouwsteentjes. Ben je klaar met je creatie? Bouw dan een van de andere portretten of geef het een mooie plek in huis!