7x sauna cadeau voor sauna liefhebbers

Ken jij iemand die houdt van een dagje sauna en wellness? Iemand die geniet van de warmte in de sauna, hiervan heerlijk ontspant en het liefste een saunacabine thuis zou willen hebben? Bekijk dan deze top 7 sauna cadeau ideeën. Hiermee vind jij een fantastisch cadeau voor een sauna liefhebber waarmee je hem/haar zeker blij zal maken!

1. Saunageuren cadeauset

Een origineel cadeau voor een sauna liefhebber is een saunageuren cadeauset. Deze set bevat 3 verschillende saunageuren die je saunabezoek nog fijner maken. Het enige wat je hoeft te doen is de geur toe te voegen aan het water dat wordt gebruikt voor het opgieten van de saunakachel. Vervolgens wordt het aroma van de geur verspreidt in de saunaruimte, waardoor je nog meer tot rust komt.

2. Sauna kussen

Een origineel sauna cadeau om een bezoek aan de sauna nog comfortabeler te maken, is een sauna kussen. Dit zorgt voor steun bij je hoofd en nek in de sauna en brengt dan ook extra ontspanning. Aangeraden wordt om het kussen al van tevoren in de sauna te leggen, zodat deze al heerlijk warm kan worden.

3. Sauna badjas met wafelstructuur

Een sauna badjas met wafelstructuur is een fantastisch cadeau voor sauna liefhebbers. Deze badjas is gemaakt van wafelkatoen, waardoor deze dunner is dan een normale badjas. Daarnaast heeft deze badjas een hoge absorptiegraad en ventileert deze goed. Deze is dan ook ideaal voor de sauna!

4. Dagje sauna cadeaubon

Iemand die houdt van de sauna verras je natuurlijk zeker met een dagje sauna. Een leuk cadeau voor een sauna liefhebber is dan ook de Dagje sauna cadeaubon. Hiermee kan je genieten van een heerlijk dagje sauna in een van de 165 aangesloten sauna’s in Nederland. Hiervan zal de ontvanger zeker genieten!

5. Sauna zeep

Een origineel sauna kado om iemand te verrassen is sauna zeep. Hiermee kan je voor of na een saunasessie je huid verzorgen en jezelf opfrissen. De sauna zeep zorgt er daarnaast voor dat het vochtgehalte van je huid op peil blijft. Het is dan ook ideaal voor iemand die houdt van de sauna!

6. Gezichtssauna

Een gezichtsstomer is een leuk cadeau voor iemand die houdt van de sauna. Dit is namelijk een sauna voor je gezicht, waardoor je poriën open gaan staan en je huid wordt gereinigd. Daarnaast kan je de gezichtssauna ook gebruiken om je luchtwegen vrij te maken als je last hebt van een verstopte neus. Het is dan ook een ideaal apparaat dat een sauna liefhebber zeker zal waarderen!

7. Mobiele sauna

Met een mobiele sauna kan je vanuit het comfort van je eigen huis op ieder moment van de dag genieten van de sauna. De mobiele sauna is compact en kan snel en makkelijk worden opgezet. Het is dan ook een origineel sauna cadeau waar jij een sauna liefhebber zeker blij mee zal verrassen!