10x moeder dochter cadeau!

De band tussen moeder en dochter is bijzonder. Een originele en speciale manier om je moeder of je dochter te verrassen, is dan ook een cadeau dat symbool staat voor deze sterke moeder-dochter relatie. Daarom vind je hieronder de top 10 moeder dochter cadeaus. Hiermee vind jij een origineel moeder dochter cadeau dat zeker zal worden gewaardeerd en gekoesterd!

1. Mama en dochter armbandjes

Een set mama en dochter armbandjes is een leuk moeder dochter sieraad. Deze set bestaat uit een armbandje met het woord ‘Mama’ en een armbandje met het woord ‘Dochter’. Beide armbandjes hebben ook een hartje. Het is dan ook een mooi symbool voor jullie bijzondere band!

2. 3D LED-lamp van een foto

Laat een 3D LED-lamp van een bijzondere foto van jullie samen creëren. Hiermee heb jij een origineel moeder dochter cadeau dat zeker een bijzonder plekje zal krijgen en zal worden gekoesterd! 

3. Tas zo moeder zo dochter

Lijk jij veel op je moeder of dochter? Verras haar dan met een tas met de tekst ‘Zo moeder zo dochter’ en een hartje. Met deze tas zal zij met veel plezier rondlopen!

4. PANDORA moeder dochter bedel

PANDORA is een populair sieradenmerk dat een hele speciale moeder dochter bedel heeft. Deze bedel bestaat uit twee hartjes met de tekst ‘Like daughter’ en ‘Like mother’. Deze bedel kan aan een armband worden gehangen en vormt een prachtig aandenken aan jullie bijzondere band!

5. Moeder dochter sleutelhanger

Een sleutelhanger met de tekst ‘The love between mother & daughter is forever’ is een leuk moeder dochter kado. Deze sleutelhanger vormt zeker een bijzondere toevoeging aan de sleutelbos van je moeder of dochter!

6. Idate'jes met z’n tweetjes voor moeder en dochter

Met Idate’jes met z’n tweetjes: datenight ideeën voor moeder en dochter heb jij een fantastisch mama en dochter cadeau voor jullie tweeën. Dit bevat namelijk allerlei leuke en originele dingen die jullie samen kunnen doen, zodat jullie band nog sterker wordt!

7. Moeder dochter pen

Voelt je moeder of dochter voor jou als een goede vriendin? Verras haar dan met een pen met diamantjes en de tekst ‘Moeder en dochter vrienden voor het leven’. Met deze pen wordt schrijven een feestje!

8. Moeder dochter mok

Deze warmtegevoelige mok is een leuk moeder dochter kado. Als je hier een warme drank in doet verschijnt namelijk de tekst ‘Mom ♥ Daughter’. Hieruit is het drinken van een kop koffie of thee dan ook extra leuk!

9. Moeder en dochter kettingen

Ben jij op zoek naar moeder dochter sieraden? Dan zijn deze moeder en dochter kettingen een goede keuze. Deze bevat een ketting voor jullie allebei en een kaartje met een lieve tekst. Op het kaartje staat dat de liefde tussen moeder en dochter voor altijd is en dat jullie, ver weg of dichtbij, altijd verbonden zijn in jullie hart. Het is dan ook een bijzonder symbool voor jullie sterke moeder dochter band!

10. Hartenvragen mama

Een leuke manier om jullie moeder-dochter relatie te versterken is met Hartenvragen mama. Dit bevat verschillende vragenkaartjes voor leuke gesprekken tussen moeder en dochter, waardoor jullie elkaar nog beter leren kennen!