Top 10 cadeau ideeën voor een 21-jarige vrouw

Het bereiken van de leeftijd van 21 jaar is een bijzondere mijlpaal. Ben jij op zoek naar een cadeau voor een vrouw van 21 jaar en vraag jij je af wat je aan iemand geeft die 21 jaar wordt? Bekijk dan de top 10 cadeau ideeën voor een 21-jarige vrouw. Of je nu een cadeau voor je 21-jarige dochter, zus, vriendin of nichtje zoekt, hiermee zal jij haar zeker verrassen!

1. Geurkaars Happy 21 birthday

Een geurkaars met de opdruk ‘Happy 21 Birthday’ is een origineel cadeau voor een vrouw van 21 jaar. Deze geurkaars kan zij aansteken op haar 21ste verjaardag om een wens te doen en vormt daarnaast een leuk aandenken aan het bereiken van deze bijzondere leeftijd!

2. Cadeausokken 21 jaar Happy Birthday

Een leuk cadeau voor een 21-jarige vrouw zijn cadeausokken met de tekst ’21 Happy Birthday’. Hiermee kan iedereen zien dat zij 21 jaar is geworden. Daarnaast vormen deze sokken ook een leuke herinnering aan haar 21ste verjaardag!

3. Het Bucketlist boek

Als je 21 jaar bent ligt de wereld nog voor je open. Je bent nog maar kort volwassen en je hele leven ligt nog voor je. Een leuk cadeau voor de 21ste verjaardag van een vrouw is dan ook Het Bucketlist boek met 500 dingen die je gedaan moet hebben. Hieraan zal zij zeker veel plezier beleven!

4. Teddy fleece deken

Deze teddy fleece deken is een leuk kado voor een vrouw van 21 jaar. Deze fleece deken is heerlijk zacht, warm en fluffy en ziet er ook nog eens mooi uit. Hieronder zal zij dan ook graag liggen!

5. Mok 21 jaar

Een mok met daarop een hart en de tekst ’21 jaar’ is een leuk verjaardagscadeau voor een 21-jarige vrouw. Zij zal met veel plezier uit deze bijzondere mok drinken!

6. Bedel 21 jaar

Een origineel verjaardagscadeau voor een vrouw van 21 jaar is een bedel met haar leeftijd. Deze bedel kan zij hangen aan een armband en vormt een speciaal aandenken aan haar 21ste verjaardag!

7. Pathé thuis filmpakket

Een leuk kado voor een 21-jarige vrouw is een Pathé thuis filmpakket. Dit bevat een Pathé thuis voucher voor een film naar keuze en lekkere snacks voor bij de film. Hiervan zal zij dan ook zeker genieten!

8. Shotglaasjes 21 jaar

Het worden van 21 jaar is een speciale mijlpaal. Met deze shotglaasjes met de tekst ‘Happy 21 Birthday’ kan de jarige op een leuke manier vieren dat zij 21 jaar is geworden. Het is dan ook een leuk verjaardagscadeau voor een 21-jarige vrouw waar zij zeker blij van zal worden!

9. Ballon 21 jaar

Een bijzonder cadeau voor een vrouw van 21 jaar is een ballon waarop haar leeftijd staat. De ballon wordt geleverd in een vrolijke doos en zal zeker een lach toveren op het gezicht van de jarige!

10. Geboortesteen ketting

Ben jij op zoek naar een cadeau voor je 21-jarige dochter? Verras haar dan met een geboortesteen ketting. Elke geboortemaand heeft een eigen ketting met een andere kleur en bevat een kaartje met eigenschappen die horen bij mensen die in die maand zijn geboren. Deze ketting zal zij zeker graag dragen en koesteren!