Goedkoop cadeau kind 4 jaar: de beste cadeautips!

Ben jij op zoek naar een leuk en goedkoop cadeau voor een kind van 4 jaar? Bekijk dan deze budget cadeautips voor kleuters. Met deze voordelige cadeaus voor 4-jarigen vind jij een betaalbaar cadeau voor een kleuter waar deze dolblij mee zal zijn!

1. Hamertje Tik

Een leuk en goedkoop cadeau voor een kind van 4 jaar is Hamertje Tik. Dit bestaat uit een kurken plaat, verschillende houten vormpjes, spijkers en een houten hamertje, waarmee een kleuter de mooiste creaties kan maken. Het is dan ook een betaalbaar cadeau voor een kleuter waar deze veel plezier aan zal beleven!

Goedkoop cadeau kind 4 jaar

2. Strijkkralenset

Een strijkkralenset is een budgetvriendelijk cadeau voor een kind van 4 jaar. Naast dat strijkkralen goed is voor de fijne motoriek en de concentratie, is het ook ontzettend leuk voor je kleuter. Je kleuter kan met strijkkralen bijvoorbeeld de honden van Paw Patrol of dieren maken. Als de creatie vervolgens af is, kan een volwassene met een strijkijzer de creatie vastleggen, waarna deze een mooi plekje kan krijgen. Het is dan ook een goedkoop cadeau voor een kleuter waar deze dolblij mee zal zijn!

Paw Patrol strijkkralenset
Dieren strijkkralenset

Cadeau kind 4 jaar onder de 10 euro

3. Playmobil set

Een leuk en betaalbaar cadeau voor een kind van 4 jaar is een Playmobil set. Hiermee kan een kind zijn/haar fantasie tot uitdrukking brengen en met de Playmobil figuren allerlei leuke verhalen creëren. Er zijn verschillende goedkope Playmobil sets verkrijgbaar, dus of je nu op zoek bent naar een Playmobil set voor een jongen of meisje, er is altijd een set die bij de kleuter in kwestie past. Verras een kleuter bijvoorbeeld met de Playmobil set ‘Konijnenvoeding’, ‘Feestelijke modeboetiek’ of ‘Eerste schooldag’. Andere leuke en goedkope Playmobil sets zijn ‘Banketbakker’, ‘Tweeling in kinderwagen’, ‘Kind met monster’ en ‘Jongen met hond’. Welke Playmobil set je ook kiest, een kleuter zal er sowieso veel speelplezier aan beleven!

Playmobil cadeauset - Konijnenvoeding
Playmobil cadeauset - Feestelijke modeboetiek
Playmobil eerste schooldag
Playmobil set - Eerste schooldag
Playmobil - Banketbakker
Playmobil - Tweeling in kinderwagen
Playmobil - Kind met monster
Playmobil - Jongen met hond

Goedkoop cadeau kind 4 jaar

4. Kinderspel

Kinderen zijn dol op het spelen van spelletjes! Een leuk en goedkoop cadeau voor een kleuter is dan ook een leuk kinderspel. Er zijn verschillende goedkope kinderspellen voor een kind van 4 jaar verkrijgbaar, zoals Phase10 junior, Paw Patrol kwartet of Kikker junior kwartet. Deze kinderspellen zijn goedkoop én ontzettend leuk voor een kleuter!

Phase 10 junior
Paw Patrol kwartet
Kikker junior kwartet

Budget cadeau kind 4 jaar

5. LEGO bouwset

Een LEGO bouwset is een geweldig en voordelig cadeau voor 4-jarige. Hiermee kan een kind zijn/haar creativiteit en fantasie tot uitdrukking brengen door dingen te bouwen én vervolgens hiermee te spelen. Er zijn verschillende leuke LEGO bouwsets onder de 10 euro verkrijgbaar welke geschikt zijn voor kinderen vanaf 4 jaar, zoals de LEGO City set ‘Racewagen’, de LEGO Classic set ‘Creatieve monsters’ en de LEGO Friends set ‘Dierenambulance’. Je kunt dan ook een LEGO bouwset uitzoeken die bij de kleuter in kwestie past. Hiermee heb jij dan ook een betaalbaar cadeau voor een 4-jarige!

LEGO City Racewagen
LEGO Classic Creatieve Monsters
LEGO Friends Dierenambulance

Leuk cadeau kind 4 jaar

6. Paw Patrol prikblok

Met het Paw Patrol prikblok kan een kleuter met een prikmatje en prikpen allerlei afbeeldingen van Paw Patrol inkleuren en uit prikkaarten prikken. Dit is niet alleen heel leuk voor een kleuter, maar ook nog eens goed voor de fijne motoriek. Kortom: een leuk en budgetvriendelijk cadeau voor een kind van 4 jaar!

Klein cadeau kind 4 jaar

7. Insteekmozaïek set

Deze insteekmozaiëk set bestaat uit een geperforeerd bord en maar liefst 300 pinnen in verschillende kleuren, waarmee een kleuter de mooiste creaties kan maken. Bij de insteekmozaïek set zitten verschillende voorbeelden, zodat een kleuter zowel voorbeelden kan namaken als zelf creaties kan verzinnen. Het is dan ook een leuk en goedkoop cadeau voor een 4-jarige dat garant staat voor eindeloos speelplezier!

Budget cadeau kind 4 jaar

8. Puzzels

Een fantastisch cadeau voor een kind van 4 jaar zijn puzzels. Puzzelen is niet alleen leuk, een kleuter leert hiermee ook allerlei handige vaardigheden, zoals concentratie, geduld en het oplossen van problemen. Er zijn verschillende leuke en goedkope puzzels voor een kind van 4 jaar verkrijgbaar, zoals puzzels die in het teken staan van de dierentuin of puzzels van Peppa Pig. Welke puzzels je ook kiest, een kind zal zeker veel puzzelplezier beleven aan dit leuke en voordelige cadeau!

Ravensburger 2x 24 stukjes puzzels - Een dag in de dierentuin
Peppa Pig 3x 48 stukjes puzzels

Goedkoop cadeau kind 4 jaar

9. Bruynzeel viltstiften

Een budgetvriendelijk cadeau voor een kleuter is een set viltstiften van Bruynzeel. In deze set zitten maar liefst 30 viltstiften, zodat een kleuter de keuze heeft uit veel verschillende kleuren om mee te tekenen en te kleuren. Hiermee heb jij een low-budget cadeau voor een kleuter waar deze lekker creatief mee bezig kan zijn!

Klein cadeau kind 4 jaar

10. Ik leer letters schrijven

Met ‘Ik leer letters schrijven’ van Jumbo kan een kind van 4 jaar spelenderwijs leren om letters te schrijven. Het is dan ook een origineel low-budget cadeau voor een kind van 4 jaar dat hij/zij zeker leuk zal vinden om mee te spelen!

Leuk cadeautje kind 4 jaar

SpeelgoedSpeelgoed