10x Sinterklaas cadeau voor je moeder

Met de feestelijke decembermaand in het vooruitzicht, is het weer tijd om na te denken over een Sinterklaas cadeau voor je moeder. Dus ben jij op zoek naar een cadeau voor je moeder voor Sinterklaas en weet je niet goed wat je haar moet geven? Bekijk dan hieronder de top 8 cadeaus voor je moeder van de Sint. Hiermee bezorg jij je mama een fantastische pakjesavond!

1. Teddy fleece deken

In de donkere wintermaanden kruipen veel vrouwen het liefst op de bank onder een dekentje. Een fantastisch Sinterklaas cadeau voor je moeder is dan ook een ultrazachte teddy fleece deken. Hieronder zal zij zeker graag liggen!

2. Tafelhaard

Een cadeau waar je moeder meteen enthousiast van zal worden op pakjesavond is een tafelhaard. Allereerst, is dit een mooie toevoeging aan het interieur. Daarnaast brengt deze tafelhaard sfeer en warmte in huis. Het is dan ook een perfecte manier om je moeder te verrassen. Zij zal niet kunnen wachten om deze tafelhaard aan te steken en hiervan te genieten!

3. Mama's plekkie kussen

Een leuk Sint cadeau voor je moeder waar je haar zeker blij mee zal maken, is een kussen waarop staat ‘Mama’s plekkie’. Hiermee kan je moeder nog lekkerder zitten op de bank. Daarnaast weet iedereen door dit kussen waar zij zit en vormt het een leuke toevoeging op de bank!

4. Sinterklaas mok

Een Sinterklaas mok is een origineel Sinterklaas cadeautje voor je moeder dat zij zeker leuk zal vinden. Op deze mok staan namelijk onder meer de Sint, het paard Ozosnel, een zak met cadeautjes en Sinterklaas snoepgoed afgebeeld. Het is dan ook een leuke mok waar je moeder elk jaar in de Sinterklaastijd met veel plezier uit zal drinken!

5. Tony's Chocolonely chocolade proeverijtje Sinterklaas

Veel vrouwen zijn dol op chocolade. Een fantastisch Sinterklaas cadeau voor je mama is dan ook een Tony’s Chocolonely proeverijtje in Sinterklaas thema. Hierin zitten Tony’s Chocolonely repen in verschillende smaken waarvan je moeder zeker zal smullen!

6. Bakbijbel

De wintermaanden zijn de perfecte tijd om te bakken. Een leuk cadeau voor je moeder voor Sinterklaas is dan ook de Bakbijbel. Deze is geschreven door Rutger van den Broek, winnaar van Heel Holland Bakt, en bevat maar liefst 180 bakrecepten. Naast duidelijke instructies en foto’s, bevat het boek ook allerlei handige tips voor een fantastisch bakresultaat. Hiermee wordt bakken dan ook een feestje!

7. Geurkaarsen adventskalender

Een origineel Sint kado om je moeder te verrassen, is een geurkaarsen adventskalender. Achter elk vakje zit een geurkaarsje verborgen. Daarnaast bevat de adventskalender een theelichthouder, zodat je moeder elke dag een ander geurkaarsje kan branden. Hier zal je moeder zeker van genieten!

8. Sinterklaas petit four bordje

Een Sinterklaas petit four bordje is een leuk Sinterklaas cadeautje voor je moeder. Zij kan dit elk jaar in de Sinterklaasperiode weer opnieuw neerzetten in huis en hier bijvoorbeeld Sinterklaas snoepgoed op leggen.

9. Teddy make-up tasje met naam

Verras je moeder op pakjesavond met een teddy make-up tasje met haar naam. Zij zal dit make-up tasje helemaal fantastisch vinden en niet kunnen wachten om haar make-up spullen hierin te stoppen. Elke keer bij het opmaken zal zij weer denken aan dit bijzondere cadeau dat zij van jou heeft gehad!

10. Wijnfles MAMA

Een origineel cadeau voor je mama voor Sinterklaas is een wijnfles met de tekst ‘Mijn Allerliefste, Mooiste & Aardigste mama’. Hier zal je moeder zeker blij van worden. De wijnfles is verkrijgbaar in verschillende soorten wijn, te weten, wit, rood en rosé. Kies de wijnsoort die je moeder het lekkerst vindt en verras haar op Sinterklaasavond met deze bijzondere fles wijn!

Op zoek naar meer Sinterklaas cadeau ideeën voor je moeder? Bekijk ook de top 21 Sinterklaas cadeaus voor vrouwen!