Top 10 leuke kerstcadeaus om te geven en krijgen

Vind een fantastisch kerstcadeau om iemand te verrassen met Kerstmis! Of je nu een kerstcadeau voor een man, een kerstcadeau voor een vrouw, een origineel kerstcadeau of een bijzonder kerstcadeau zoekt, met deze kerst cadeau ideeën vind jij altijd een cadeau waarmee jij iemand blij verrast!

1. Kerst chocolade

Een leuk kerstcadeau om iemand te verrassen is kerst chocolade. Zo kun je kiezen uit een doosje gevuld met kerstchocolade of een chocolade kerstboom. Deze passen allebei door de brievenbus en zijn dan ook ideaal als je een brievenbus kerstcadeau zoekt. Welk chocolade kerstcadeau je ook kiest, hiervan zal de ontvanger zeker genieten!

Doosje kerst chocolade Fijne feestdagen
Chocolade kerstboom

2. Kerst wijnfles

Een kerst wijnfles is een geweldig kerstcadeau voor iemand die dol is op wijn. Zo kun je kiezen uit een wijnfles met de tekst ‘All I want for Christmas is wine’ of een wijnfles met de tekst ‘Merry fucking Christmas’. Daarnaast kun je kiezen uit 3 verschillende soorten wijn, te weten rood (Merlot), wit (Sauvignon Blanc) en rosé (Blush Rosé). Het is dan ook een geschikt kerstcadeau voor elke wijnliefhebber!

Kerst wijnfles All I want for Christmas is wine
Kerst wijnfles Merry fucking Christmas

3. Kerstboompje

Een bijzonder kerstcadeau om iemand te geven is een kerstboompje. Er zijn verschillende leuke kerstboompjes waaruit je kan kiezen. Zo kun je kiezen uit een kerstboompje met het thema Winter Wonderland of het thema Jingle Red. Daarnaast kun je kiezen voor een kerstboompje in gepersonaliseerde pot, waarbij de pot te personaliseren is met een ontwerp, foto en tekst naar keuze. Verder kun het kerstboompje Twinkle Twinkle Little Star cadeau geven, welke wordt geleverd met glazen stolp, houten standaard, sterretje, kerstlabel en uiteindelijk kan uitgroeien tot een echte kerstboom!

Kerstboompje inclusief pot - Winter Wonderland
Kerstboompje inclusief pot - Jingle Red
Kerstboompje in gepersonaliseerde pot
Kerstboompje - Twinkle Twinkle Little Star

4. Sneeuwbol met foto

Een origineel kerstcadeau om iemand te verrassen is een sneeuwbol met foto, ontwerp en tekst naar keuze. Een kerstcadeau wat de ontvanger een mooi plekje kan geven en zeker zal koesteren!

5. Kerst geurkaars

Een kerst geurkaars is een leuke manier om iemand met kerst te verrassen. De geurkaars staat geheel in het teken van Kerstmis. Zo staan hierop de kerstman, een rendier, een sneeuwpop, kerstbomen en de tekst ‘Merry Christmas!’ afgebeeld. Dit is dan ook een leuk kerstcadeau dat een leuke toevoeging in huis vormt. Hiervan zal de ontvanger zeker genieten!

6. Kerstbal met foto

Een uniek kerstcadeau om te geven is een kerstbal met foto. Er zijn verschillende soorten kerstballen die je kan personaliseren met een foto. Hiermee kan de ontvanger een unieke kerstbal in zijn/haar kerstboom hangen!

7. Snoepdoosje met kerstwens

Een overheerlijk kerstcadeau waarmee je iemand blij zal verrassen, is een snoepdoosje met kerstwens. Dit zal de ontvanger zeker leuk en lekker vinden!

8. Kerst bier- of wijnglazen

Een speciaal kerstcadeau om iemand te verrassen is een set kerst bierglazen of kerst wijnglazen. De bierglazen en wijnglazen zien eruit als een kerstmankostuum en kan de ontvanger van het kerstcadeau elk jaar met Kerstmis tevoorschijn halen. Een bier- of wijnliefhebber zal dit bijzondere kerstcadeau zeker waarderen!

Kerst bierglazen
Kerst wijnglazen

9. Gepersonaliseerd kerst herinneringenblik

Een origineel kerstcadeau is een kerst herinneringenblik dat je kan personaliseren met een of meerdere foto’s, een tekst en ontwerp naar keuze. De ontvanger kan hierin foto’s, kerstkaarten of kerstdecoratie bewaren. Een kerstcadeau dat zeker zal worden gewaardeerd!

10. Mistletoe Merry X-Mas

Een lief kerstcadeau om te geven is een mistletoe die is verpakt in een doos met de tekst ‘Merry X-Mas’. De mistletoe staat voor liefde en vriendschap en is dan ook een origineel kerstcadeau om iemand van wie je houdt te verrassen.