Top 10 cadeau ideeën voor motorliefhebbers

Ken jij iemand die dol is op motorrijden? Iemand die het liefste elk moment van de dag op de motor zit of met motoren bezig is? Kortom: een echte motorliefhebber? Bekijk dan de top 8 motor cadeau ideeën en vind een leuk en toepasselijk cadeau voor een motorliefhebber dat geheel in het teken van motors staat. Hiermee zal jij een motorliefhebber blij verrassen!

1. Motor 3D LED-lamp

Een 3D LED-lamp van een motor is een bijzonder cadeau om een motorliefhebber te verrassen. Je kunt kiezen uit 3D LED-lampen van verschillende soorten motoren. Welke je ook kiest, de 3D LED-lamp is een fantastische toevoeging aan het interieur van een motorliefhebber!

2. ANWB Motorboek Nederland

Het ANWB Motorboek Nederland is een fantastisch cadeau voor een motorliefhebber. In dit boek staan namelijk maar liefst 30 mooie, bijzondere en spannende motorroutes door heel Nederland. Dankzij dit leuke cadeau kan een motorliefhebber dan ook genieten van bijzondere en onvergetelijke motortochten!

3. Motor klok

Een bijzonder cadeau voor een motorliefhebber is een klok die geheel in het teken staat van motors. Zo kun je kiezen uit een klok die eruit ziet als een motor of een wandklok waarop een motor staat afgebeeld. Welke klok je ook kiest, hiermee wordt klokkijken nog leuker voor een motorliefhebber. Daarnaast kan een motorliefhebber hiermee op leuke en toepasselijke wijze zijn/haar voorliefde voor motors tot uitdrukking brengen in huis!

Motor tafelklok
Motor wandklok

4. Motor sleutelhanger

Een speciaal cadeau voor een motorliefhebber is een sleutelhanger die geheel in het teken staat van motors, zoals een sleutelhanger van een motor, een beschermengel sleutelhanger voor een motorrijder of een sleutelhanger met de tekst ‘I ♥ motors’. Hiermee kan iedereen aan de sleutelbos van een motorliefhebber zien dat hij/zij dol is op motors!

Stalen sleutelhanger motor met wielen die kunnen draaien
Sleutelhanger beschermengel voor op de motor
Sleutelhanger I ♥ Motors

5. LEGO Technic bouwset motor

Een leuk cadeau voor een motorliefhebber is een LEGO Technic bouwset waarmee hij/zij een motor in elkaar kan bouwen. Er zijn LEGO Technic bouwsets verkrijgbaar van verschillende motoren, te weten de BMW M 1000 RR motor en de BMW R 1200 GS Adventure motor. Na het in elkaar zetten van de motor kan een motorliefhebber de motor een bijzondere plek geven. Kortom: een cadeau waar een motorliefhebber veel plezier aan zal beleven!

LEGO Technic bouwset BMW M 1000 RR motor
LEGO Technic bouwset BMW R 1200 GS Adventure motor

6. Motor wijn- en bierfleshouder

Deze wijn- en bierfleshouder in de vorm van een motor is een origineel cadeau voor een motorliefhebber die dol is op bier en/of wijn. Hiermee kan een motorliefhebber op bijzondere wijze een speciale fles wijn of bier bewaren en heeft hij/zij een mooi woonaccessoire in huis. Al met al een cadeau dat een motorliefhebber zeker zal waarderen!

7. Motor pizzasnijder

Ben jij op zoek naar een cadeau voor een motorliefhebber die dol is op motors en pizza? Geef deze persoon dan een pizzasnijder in de vorm van een motor cadeau. Hiermee wordt het snijden van een pizza extra leuk!

8. Motor mok

Een leuk cadeau voor een motorliefhebber is deze motor mok, waarop de evolutie van kinderwagen naar motor afgebeeld staat. Hiermee heeft een motorliefhebber een bijzondere en toepasselijke mok!

9. Motor flesopener

Deze flesopener in de vorm van een motor is niet alleen leuk, maar komt ook nog eens vaak van pas. Het is dan ook een geweldig cadeau om een motorliefhebber te verrassen!

10. Motor wanddecoratie

Wil jij een motorliefhebber op originele wijze verrassen? Geef dan een houten wanddecoratie van een motor cadeau dat hij/zij een mooi plekje aan de muur kan geven. Hiermee zal jij een motorliefhebber blij verrassen!