Top 8 cadeau ideeën voor Disney fans

Ben jij op zoek naar een cadeau voor een Disney fan? Lees dan de top 8 cadeau ideeën voor Disney fans en verras een Disney liefhebber met een magisch cadeau dat geheel in het teken van Disney staat!

1. Disney gezelschapsspel

Een Disney gezelschapsspel is een leuk cadeau voor een Disney fan. Geef bijvoorbeeld Disney Memory, Disney Ganzenbord of Disney Stratego junior cadeau. Hieraan zal een Disney liefhebber zeker veel plezier beleven!

Disney Ganzenbord
Disney Stratego junior

2. Disney Betoverende Sprookjeswereld boek

Een geweldig cadeau voor een Disney liefhebber is het boek ‘Disney Betoverende Sprookjeswereld’. In dit verhalenboek staan de mooiste Disney sprookjes, zoals Doornroosje, De Kleine Zeemeermin, De Leeuwenkoning en Jungle Boek. Het is dan ook een fantastisch boek om heerlijk bij weg te dromen!

3. Disney puzzel

Geef een Disney fan een Disney puzzel cadeau die vol staat met de welbekende Disney figuren, zoals de Disney puzzel ‘Panorama Groepsfoto’, ‘Birthday Party’ of ‘Magisch Sprookjesboek’. Hieraan zal een Disney liefhebber zeker veel puzzelplezier beleven!

Disney puzzel Panorama Groepsfoto 1000 stukjes
Disney puzzel Birthday Party 1000 stukjes
Disney puzzel Magisch Sprookjesboek 1500 stukjes

4. Disney Sing Your Heart Out! 3-CD

Een fantastisch cadeau voor een Disney fan is de Disney Sing Your Heart Out! 3-CD. Of het nu is voor in de auto of thuis, hiermee kan een Disney fan luidkeels meezingen met de welbekende Disney liedjes!

5. Disney houten muziekdoosje

Dit houten muziekdoosje staat helemaal in het teken van Disney en kan de melodie ‘It’s a Small World’ afspelen. Het is dan ook een fantastisch cadeau voor een Disney fan!

6. Disney wanddecoratie

Een houten wanddecoratie die geheel in het teken van Disney staat is een fantastische toevoeging aan het interieur van een Disney fan. Je kunt kiezen uit een houten wanddecoratie van het Disney kasteel met een uitsnede van Mickey Mouse of een houten wanddecoratie van Mickey Mouse met een uitsnede van het Disney kasteel. Hiermee heb jij een origineel cadeau voor een Disney liefhebber!

Wanddecoratie Disney kasteel met uitsnede Mickey Mouse
Wanddecoratie Mickey Mouse met uitsnede Disney kasteel

7. LEGO Disney bouwset het Disney kasteel

Een geweldig cadeau voor een Disney fan is de LEGO Disney bouwset van het Disney kasteel. Hiermee kan een Disney liefhebber zelf het Disney kasteel in elkaar zetten en deze vervolgens een mooi plekje in huis geven. Een bijzonder cadeau dat een Disney liefhebber zeker zal waarderen!

8. Reis naar Disneyland Parijs

Last but not least: verras een Disney fan met een reis naar Disneyland Parijs. Hiermee heb jij een origineel cadeau en geef jij een Disney fan een onvergetelijke en magische herinnering!