Top 6 cadeaus voor een voetbalfan!

Scoor een fantastisch cadeau voor een voetbalfan met de top 7 cadeau ideeën voor een voetbalfan! Met deze cadeau ideeën kun jij een origineel cadeau geven waar je de voetbalfan in kwestie blij mee verrast.

1. Voetbal mok

Deze voetbal mok is geen saaie mok waar je enkel uit kunt drinken, met deze mok kan de voetbalfan in kwestie namelijk ook voetbal spelen! De mok heeft een gat aan de onderkant dat dient als doel en met twee vingertoppen in de vorm voetbalschoenen kun jij de bal in het doel schieten. Hiermee wordt een kopje koffie drinken voor een voetbalfan pas echt leuk!

2. Voetbaldoel voor pullenbak met geluid

Maak zelfs het weggooien van afval leuk voor een voetbalfan, met dit voetbaldoel voor de prullenbak. Het voetbaldoel maakt  geluid en is dan ook de Holle Bolle Gijs voor een voetbalfan!

3. Air powered voetbal

Met de air powered soccer kan een voetbalfan gewoon binnenshuis voetballen, zonder meubels of muren te beschadigen! Bij het geven van een schop tegen de voetbal, zweeft de voetbal door de kamer. Plezier gegarandeerd!

4. Bierpul 'Niet storen! Ik kijk voetbal!'

Ken jij een voetbalfan die onder het genot van een biertje en in stilte wil genieten van voetbalwedstrijden? Geef dan deze voetbalfan de bierpul met de tekst ‘Niet storen! Ik kijk voetbal!’. Zo kan de voetbalfan in kwestie genieten van bier én wordt hij/zij niet gestoord tijdens de voetbalwedstrijd!

5. Mini voetbaltafel

Deze mini voetbaltafel is een leuk cadeau voor een voetbalfan die dol is op voetbaltafel, maar geen ruimte/geld heeft voor een eigen voetbaltafel. Perfect om met vrienden gezellig een potje voetbaltafel te spelen!

6. Voetbal zeepdispenser met geluid

Maak handenwassen voor een voetbalfan speciaal met deze zeepdispenser in de vorm van een voetbal. De zeepdispenser maakt geluid bij het indrukken van het pompje, bewegen of schudden. Hiermee wordt een voetbalfan eindelijk gemotiveerd om zijn handen goed te wassen met zeep!