Top 6 cadeau ideeën voor pannenkoeken liefhebbers

Ken jij iemand die helemaal dol is op pannenkoeken? Iemand die het liefste elke dag pannenkoeken bakt en eet? Kortom: een echte pannenkoeken liefhebber? Lees dan in dit artikel de top 6 cadeau ideeën voor pannenkoeken liefhebbers en verras iemand die houdt van pannenkoeken met een origineel en toepasselijk cadeau!

1. Efteling Polles pannenkoekenboek

In het Efteling Polles pannenkoekenboek staan allerlei overheerlijke pannenkoekenrecepten. Hiermee geef je een pannenkoekenbakker dan ook veel inspiratie om allerlei nieuwe overheerlijke pannenkoekenrecepten uit te proberen, waardoor het maken en opeten van pannenkoeken nog leuker en lekkerder wordt! Kortom: een perfect cadeau om een pannenkoeken liefhebber mee te verrassen!

2. Beslagdispenser

Deze beslagdispenser is een ideaal cadeau voor het maken van pannenkoeken. Het voorkomt namelijk geknoei. Het enige dat je hoeft te doen is het beslag in de beslagdispenser te doen en vervolgens kun je met de hendel het beslag afgieten. Daarnaast kun je deze beslagdispenser ook gebruiken voor het maken van muffins, cupcakes of andere recepten. Kortom: een cadeau dat een pannenkoeken liefhebber zeker zal waarderen!

3. Pannenkoekenmaker

Deze pannenkoekenmaker is ideaal voor een pannenkoeken liefhebber, omdat hij/zij hiermee altijd en overal pannenkoeken kan maken. Met deze pannenkoekenmaker heb je namelijk geen fornuis of inductie nodig om pannenkoeken te bakken, het enige dat je nodig hebt is een stopcontact. De pannenkoekenmaker kun je dan ook gewoon op tafel zetten, zodat iedereen aan tafel gezellig een pannenkoek kan bakken. Het is dan ook een origineel cadeau om te geven aan een pannenkoeken liefhebber.

4. Pancakes sokken

Met deze pancakes sokken, kan iedereen aan een pannenkoeken liefhebber zien dat hij/zij helemaal dol is op pannenkoeken. De sokken worden geleverd in een leuke verpakking, waarin de sokken eruit zien als een stapel pancakes. Het is dan ook een leuk cadeau om een pancakes lover mee te verrassen!

5. Giftbox 'Pannenkoeken'

Een pannenkoeken liefhebber eet natuurlijk graag pannenkoeken. Met de giftbox ‘Pannenkoeken’ hoeft een pannenkoeken liefhebber zelf een keer geen pannenkoeken te bakken, maar kan hij/zij op een locatie naar keuze genieten van een overheerlijke pannenkoek samen met een andere persoon. Een cadeau waar een pannenkoeken liefhebber dan ook zeker van zal genieten!

6. Bewaardoos voor pannenkoeken

Met deze bewaardoos voor pannenkoeken is het niet erg als een pannenkoeken liefhebber teveel pannenkoeken heeft gebakken. Hij/zij kan namelijk in deze bewaardoos de overgebleven pannenkoeken bewaren, welke hierin dagen vers blijven. De bewaardoos is 100% lucht- en waterdicht, gemakkelijk te openen en sluiten en geschikt voor onder andere de magnetron en vaatwasser. Een cadeau dat zeker van pas zal komen voor een pannenkoeken liefhebber!