6x cadeau voor een man met baard

Er zijn mannen die veel moeite hebben gedaan om een prachtige baard te laten groeien en deze te verzorgen. Deze mannen zijn dan ook zeker trots op hun baard. Wil jij deze persoon verrassen met een toepasselijk cadeau voor zijn/haar baard dat perfect van pas komt of gewoon ontzettend leuk is? Bekijk dan de top 6 cadeau ideeën voor baarddragers. Hiermee vind jij een origineel cadeau voor een man met een baard!

1. Baarddroger

Een origineel cadeau voor een man met een baard is een baarddroger. Of zijn baard nu nat is van douchen of de regen, hiermee kan een baarddrager zijn baard makkelijk drogen. De baarddroger is aan te sluiten op een USB-aansluiting en zorgt ervoor dat een baard er weer fantastisch uitziet!

2. Baard verzorgingsset

Verras een man met een baard met een verzorgingsset voor zijn/haar baard. De verzorgingsset bevat een houten ant-klit kam en baardborstel om de baard te stylen. Daarnaast bevat de verzorgingsset baardolie en baardbalsem om te zorgen dat de baard er prachtig uitziet! Tot slot bevat de set een zakje om alle producten in op te bergen. Met deze baard verzorgingsset zorg jij ervoor dat de baard van de man in kwestie er nog mooier uit komt te zien!

3. Scheershort

Zowel een man met een baard als zijn partner zullen kunnen beamen dat niets zo vervelend is als een wasbak vol met haren na het trimmen of scheren van een baard. Met dit Beard Buddy scheershort is dit verleden tijd. Deze Beard Buddy doe je om je hals en maak je met twee zuignappen vast aan de spiegel. Vervolgens kan je scheren/trimmen en het schort met de haren leegschudden in de prullenbak. Een cadeau waar zowel de baarddrager als zijn partner blij mee zullen zijn!

4. Baardgroei olie of baardroller

Ken jij een man die dolgraag een (volle) baard wil laten groeien, maar waarbij het maar niet wil lukken. Geef deze persoon dan een cadeau om de baardgroei te stimuleren. Er zijn verschillende cadeaus die je kunt geven om de baardgroei te stimuleren. Zo bestaat er baardolie, maar je kan ook een baardroller geven. Beiden stimuleren de groei van een mooie en volle baard en zijn dan ook perfect om iemand die een (volle) baard wil te verrassen!

5. Baard multitool

Deze baard multitool is niet alleen een kam voor een baard, de multitool heeft ook nog vele andere functies. Zo kan deze ook dienen als nagelvijl, platte schroevendraaier en flesopener. Daarnaast kan de baarddrager deze baard multitool makkelijk aan zijn sleutelbos hangen, zodat hij deze multitool altijd bij zich heeft en kan gebruiken. Een ideaal cadeau voor een man met baard dat hij zeker zal waarderen!

6. Baardlampjes

Wil jij een man met baard verrassen met een grappig en leuk cadeau? Geef dan baardlampjes. Dit zijn lampjes die hij in zijn baard kan hangen. Een cadeau waarmee je een baarddrager zeker blij verrast en dat hij stiekem ontzettend leuk zal vinden!