Romantisch cadeau voor je geliefde: een gepersonaliseerd cadeau!

Hoe verras je iemand van wie je houdt beter dan met een romantisch gepersonaliseerd cadeau in de vorm van een hart. In dit artikel vind je de top  5 romantische gepersonaliseerde cadeaus in de vorm van een hart. Met deze cadeaus laat jij je hart spreken en heb jij een romantisch cadeau. Of het nu is om iemand een hart onder de riem te steken of omdat iemand een hart van goud heeft, met deze cadeaus weet de ontvanger dat jij het hart op de goede plaats hebt zitten. 

1. Sleutelhanger

Met een gepersonaliseerde sleutelhanger in hartjesvorm draagt de ontvanger altijd een stukje van jouw hart met zich mee. Of deze persoon de sleutelhanger nu hangt aan zijn/haar autosleutel, de huissleutel of de fietssleutel, jouw liefde draagt deze persoon altijd bij zich! Hoe romantisch is dat!

Afhankelijk van je smaak zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kun je een sleutelhanger in hartjesvorm met foto geven, maar je kunt ook een foto in de sleutelhanger laten graveren. Verder is het ook mogelijk om een leren sleutelhanger met hartjesvorm of enkel de naam van je geliefde in een sleutelhanger met hartjesvorm te laten graveren.

Sleutelhanger met naam
Sleutelhanger met gegraveerde foto
Leren sleutelhanger met gegraveerde tekst,
Sleutelhanger met foto

Romantisch cadeau #1

2. Houten hart gegraveerd met tekst

Op zoek naar een liefdevol, maar toch stijlvol cadeau? Een leuk cadeau met een hartjesvorm is een houten hart dat jij zelf naar eigen wens kunt ontwerpen en personaliseren. De persoon die het houten hart ontvangt kan het een mooi en speciaal plekje in huis geven én het is ook nog eens leuk in het interieur. Daarnaast zal de persoon aan wie je dit cadeau geeft elke keer als hij/zij dit houten hart ziet met veel liefde terugdenken aan je liefdevolle gebaar, kortom een perfect cadeau voor iemand van je veel houdt!

Romantisch cadeau #2

3. Wandklok in de vorm van een hart

Vind je dat de tijd met je geliefde veel te snel gaat? Geef dan deze gepersonaliseerde wandklok, zodat je geliefde toch iedere minuut van de dag je liefde voelt. Daarnaast vrolijkt het cadeau het interieur op en brengt het liefde en warmte in huis.

De klok is verkrijgbaar in twee verschillende maten: middel (diameter 21×20 cm) en groot (diameter 31×30 cm). Afhankelijk van je voorkeur en de plek waar je de klok wilt hangen heb je dus verschillende mogelijkheden.

Romantisch cadeau #3

4. Mok met hartvormig handvat

Deze gepersonaliseerde mok met een handvat in de vorm van een hart geeft je geliefde bij elke kop koffie, thee of chocomel een beetje liefde. Of het nu een zware maandagochtend of gewoon een slechte dag is, met deze mok met een lieve boodschap geeft je je geliefde weer de kracht om van de dag te genieten. Daarnaast zal de persoon aan wie je dit cadeau geeft elke keer als hij/zij uit deze mok drinkt terugdenken aan je liefdevolle gebaar, kortom een perfect cadeau voor iemand van je veel houdt!

Afhankelijk van je voorkeur zijn er verschillende mogelijkheden om de mok te personaliseren. Zo kun je ervoor kiezen om de mok te bedrukken met een tekst en foto, maar je hebt ook de mogelijkheid om een mok alleen met een tekst te bedrukken. 

Romantisch cadeau #4

5. Puzzel in de vorm van een hart

Wil je iemand van wie je houdt echt verrassen? Geef dan een gepersonaliseerde puzzel in de vorm van een hart. Je kunt de puzzel naar eigen hartenlust ontwerpen, onder meer door het toevoegen van een foto en een lieve boodschap. De persoon die de puzzel ontvangt moet eerst de puzzel in elkaar zetten, voordat hij/zij weet welke lieve boodschap jij hebt ontworpen. De puzzel is dan ook perfect voor een leuke, romantische en lieve geheime boodschap.  

Romantisch cadeau #5

Is je geliefde een wijnliefhebber? Lees dan hier de top 5 cadeau ideeën voor een wijnliefhebber. Is je geliefde meer een bierliefhebber? Lees dan hier de top 10 cadeau ideeën voor een bierliefhebber.