Top 5 cadeau ideeën voor een sushi liefhebber!

Ken jij iemand die dol is op sushi, die elke dag van de week blij kan maken met sushi en die alle soorten sushi al heeft geprobeerd? Dan verras je deze sushi liefhebber natuurlijk met een origineel cadeau geheel in het teken van sushi. In het onderstaand overzicht vind je dan ook de top 5 cadeau ideeën voor een sushi liefhebber, zodat jij het perfecte cadeau voor een sushi liefhebber vindt!

1. Sushi onderzetters

Deze schattige sushi onderzetters zijn een perfecte toevoeging op de tafel van een echte sushiliefhebber. Of de onderzetters nu worden gebruikt voor glazen drinken tijdens het eten van sushi of voor iets anders, deze onderzetters zijn leuk om te zien en brengen zeker gezelligheid aan tafel! 

2. Sushi peper- en zoutstel

Of het nu is voor sushi of iets anders, met dit peper- en zoutstel in de vorm van sushi is het een feestje om je eten te bestrooien met peper en zout. Deze vrolijke sushi peper- en zoutstel is dan ook een fantastische en gezellige aanvulling op de tafel van een sushi liefhebber!

3. Sushi sokken

Met deze vrolijke sushi sokken hoeft een sushi liefhebber nooit meer koude voeten te hebben. Daarnaast staan de sokken super leuk aan de voeten. De sokken zijn ‘one size fits all’, dus om dit vrolijke cadeau te geven hoef je niet de maat van de sushi liefhebber in kwestie te weten. Al met al een cadeau dat onmisbaar is voor een echte sushi liefhebber!

4. Sushi candy

Ken jij een sushi liefhebber die naast sushi dol is op snoep? Geef dan het beste van twee werelden met sushi candy. Het sushi candy is snoep in de vorm van sushi en is dan ook het perfecte cadeau om te geven aan een snoepkont/sushi liefhebber!

5. Sushi Go kaartspel

Sushi Go is een perfect kaartspel voor een sushi liefhebber. Op de kaarten staan onder andere verschillende soorten sushi afgebeeld. Het doel van het spel is om sushi te verzamelen om zoveel mogelijk punten te verdienen. Al met al een spel dat niet mag ontbreken in de kast van een echte sushi liefhebber!