Top 5 cadeau ideeën voor een strandliefhebber

Een strandliefhebber is dol op het strand, de zee en de zon. Bij de stijging van de temperatuur weet een strandliefhebber niet hoe snel hij/zij naar het strand moet gaan. Deze persoon geniet van een echte stranddag, een dag met mooi weer, een vol strand en de verkoelende zee. Wil jij deze persoon verrassen met een origineel cadeau? Geef dan een strand gadget, waarmee een dagje strand voor een strandliefhebber nog leuker wordt! In dit artikel lees je de top 5 cadeau ideeën voor een strandliefhebber, zodat jij deze persoon in het zonnetje kan zetten!

1. Opblaasbare chillstoel

Een opblaasbare chillstoel is een fantastische gadget voor een strandliefhebber, hiermee kan deze namelijk heerlijk comfortabel op het strand liggen. De chillstoel is een kleedje én stoel in één en zorgt ervoor dat je heerlijk kan relaxen op het strand. Daarnaast is de chillstoel makkelijk mee te nemen naar het strand, onopgeblazen heeft deze namelijk slechts het formaat van een klein boek. Een strandliefhebber zal dolblij zijn met dit fantastische cadeau en hiermee nog meer kunnen genieten van een heerlijke dag op het strand!

2. SunSafe

Een strandliefhebber wil natuurlijk op het strand ook genieten van de zee. Er is echter een probleem: als je de zee in wilt moet je je kostbare spullen achterlaten op het strand. Met de SunSafe kan een strandliefhebber zijn/haar spullen extra goed beschermen, doordat ze goed verstopt zitten. De SunSafe ziet er namelijk uit als een zonnebrandfles, maar is in feite een opbergplek voor kostbare spullen. Met deze gadget is de kans dat je kostbare spullen worden weggehaald een stuk kleiner en kun je met een geruster hart de zee in. Om een strandliefhebber extra te verrassen kun je ook nog geld of een kleinigheidje verstoppen in de zonnebrandfles. Een cadeau waar een strandliefhebber onwijs blij mee zal zijn en zeker zal gebruiken!

3. Drijvende hangmat

Wil je een strandliefhebber nog meer laten genieten van de zee? Geef dan een drijvende hangmat, hierin ligt het grootste gedeelte van je lichaam heerlijk in het water, terwijl je armen en hoofd ondersteund worden door opblaasbare kussens. Hierin kan een strandliefhebber tijdens een dagje strand heerlijk relaxen en tot rust komen. Een origineel cadeau, waar een strandliefhebber veel plezier aan zal beleven!

 

4. Handventilator

Met een handventilator hoeft een strandliefhebber niet de zee in voor verkoeling. Ideaal als hij/zij niet graag het water ingaat, maar wel af en toe last heeft van de hitte. Het cadeau is niet alleen handig voor op het strand, maar voor elke warme zomerdag. De handventilator kan de strandliefhebber altijd bij de hand hebben om verkoeling te krijgen en is dan ook een cadeau waar de ontvanger van het cadeau zeker blij mee zal zijn!

5. Opvouwbare BBQ

Van heel de dag op het strand doorbrengen krijg je natuurlijk honger. Wat is er dan lekkerder om te genieten van een BBQ op het strand. Met een opvouwbare BBQ kan een strandliefhebber dit daadwerkelijk realiseren. De opvouwbare BBQ kan namelijk makkelijk worden meegenomen naar het strand. Hiermee wordt een dagje strand nog leuker en gezelliger voor een strandliefhebber en kan hij/zij genieten van een overheerlijke BBQ op het strand!

ReizenReizen