Top 11 cadeau ideeën voor eenhoorn liefhebbers

Verras een unicorn lover met een fantastisch en toepasselijk cadeau met de top 11 cadeau ideeën voor eenhoorn liefhebbers! Hiermee vind je een origineel en leuk cadeau dat geheel in het teken staat van eenhoorns en waarmee je een eenhoorn liefhebber dan ook blij verrast!

1. Eenhoorn badbruisbal

Deze badbruisbal, oftewel ‘bath bomb’, ziet eruit als een eenhoorn. Hiermee wordt het voor een eenhoorn liefhebber een feestje om in bad te gaan en deze leuke eenhoorn bruisbal in bad te laten bruisen. Het is dan ook een fantastisch cadeau om een eenhoorn liefhebber te verrassen!

2. Verzilverde paarpot Unicorn

Wil jij sparen voor een unicorn lover nog leuker maken of een eenhoorn liefhebber op een originele manier geld cadeau geven? Verras deze dan met een unicorn spaarpot. Een leuk en lief cadeau dat een eenhoorn liefhebber zeker zal waarderen!

3. Unicorn folieballon

Een origineel cadeau om een unicorn lover te verrassen is met een unicorn folieballon. Dit cadeau is niet alleen een feestje om te zien, maar ook een feestje om te krijgen. Bij de unicorn folieballon kun je een kaartje doen met een lieve en leuke tekst, zodat je een eenhoorn liefhebber kunt verrassen met een fantastisch cadeau!

4. Eenhoorn lunch en snack box set

Deze leuke eenhoorn lunch en snack box set is ideaal voor thuis, een dagje uit of onderweg. De set bestaat uit een lunch box en snack boxen in 3 verschillende maten, te weten groot, middelgroot en klein. Op de lunch box en snack boxen staan verschillende eenhoorns afgebeeld, zodat het een handig en leuk cadeau is om een eenhoorn liefhebber blij mee te maken!

5. Unicorn reiskussen

Dit unicorn reiskussen is niet alleen heel leuk, het is ook nog eens handig voor onderweg. Of het nu is voor in de auto of het vliegtuig, dit unicorn reiskussen maakt een reis veel comfortabeler. Een geweldig cadeau voor een eenhoorn liefhebber, waar deze zeker plezier van zal ondervinden!

6. Eenhoorn mok met lepel

Iets drinken wordt voor een eenhoorn liefhebber nog leuker met deze leuke eenhoorn mok met lepel. De mok ziet eruit als een eenhoorn en heeft een lepel die eruit ziet als een toverstokje. Een magisch cadeau waar je een eenhoorn liefhebber zeker blij mee maakt!

7. Eenhoorn sloffen

Op deze eenhoorn sloffen loopt een eenhoorn liefhebber op wolkjes. Deze eenhoorn sloffen zien er super schattig uit en wil een eenhoorn liefhebber meteen aandoen en nooit meer uitdoen. De eenhoorn sloffen zijn heerlijk zacht en dan ook een fantastisch cadeau voor een eenhoorn liefhebber!

8. Eenhoorn taart

Wil jij een eenhoorn liefhebber verrassen met een overheerlijk cadeau? Geef deze dan een eenhoorn taart cadeau. Er zijn verschillende eenhoorn taarten verkrijgbaar. Allereerst kun je kiezen voor een 3D eenhoorn taart met een afbeelding en tekst naar keuze. Daarnaast kun je kiezen voor een taart die eruit ziet als een eenhoorn. Welke eenhoorn taart je ook kiest, een eenhoorn liefhebber zal van dit cadeau zeker smullen!

9. Eenhoorn lampje

Dit lieve eenhoorn lampje is een geweldig cadeau voor een eenhoorn liefhebber. Het lampje ziet er namelijk uit als een eenhoorn en is dan ook niet alleen leuk als het lampje aanstaat, maar staat ook leuk op de kamer. Het eenhoorn lampje werkt op batterijen, zodat een eenhoorn liefhebber dit leuke eenhoorn lampje overal kan neerzetten!

10. Eenhoorn sieradenhouder

Op deze leuke eenhoorn sieradenhouder kan een eenhoorn liefhebber haar favoriete sieraden een mooi plekje geven. De sieraden kunnen op het schaaltje worden gelegd en ringen kunnen aan de gouden hoorn van de eenhoorn worden gehangen. Een handig en origineel cadeau om te geven aan een eenhoorn liefhebber!

11. Opblaasbare eenhoorn

Deze opblaasbare eenhoorn is het perfecte zwemaccessoire voor een eenhoorn liefhebber. Of het nu is voor op vakantie, het zwembad of het strand, aan deze opblaasbare eenhoorn zal een eenhoorn liefhebber veel plezier beleven!