Top 10 originele cadeau ideeën voor een vader

Ben jij op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor je vader? Lees dan in dit artikel de top 10 originele cadeau ideeën voor een vader en verras hem met een fantastisch cadeau! Of het nu is voor Vaderdag, de verjaardag van je vader, Sinterklaas, Kerstmis of om je vader te bedanken, met deze cadeau ideeën vind jij een cadeau dat bij je vader past en waar hij erg blij mee zal zijn!

1. Gepersonaliseerde papa poster

Een origineel cadeau voor een vader is een gepersonaliseerde papa poster. De poster stelt namelijk de definitie uit een woordenboek voor, welke jij zelf helemaal kunt vormgeven. In de tekst op de poster kun je de bijnamen van je vader, zijn beste eigenschappen, wat hij voor je doet en wat hij voor je betekent vermelden. Als extra optie kun je een zwarte of gouden lijst voor de gepersonaliseerde papa poster bijbestellen. Het is dan ook een bijzonder cadeau dat je vader op een mooi plekje in huis of zijn werkkamer kan hangen. Een persoonlijk cadeau waar je vader je zeker dankbaar voor zal zijn!

2. Papa slippers

Een origineel cadeau om je vader te geven zijn papa slippers. Of het nu is om in huis rond te lopen, voor op het strand, het zwembad of vakantie, deze slippers komen altijd van pas. De slippers hebben een comfortabel voorgevormd voetbed, zodat je vader hier dolgraag op zal lopen. Er zijn twee verschillende soorten papa slippers verkrijgbaar. Allereerst kun je kiezen voor een set slippers waarbij op elke slipper de tekst ‘PA’ staat, waardoor de slippers samen het woord ‘PAPA’ vormen. Daarnaast kun je kiezen voor een set slippers waarbij op de ene slipper ‘Beste’ en op de andere slipper ‘Papa’ staat, zodat de slippers samen de tekst ‘Beste Papa’ vormen. Welke slippers je ook kiest voor je vader, je vader zal blij verrast zijn door dit lieve en speciale cadeau en de slippers met trots en plezier dragen! 

3. Papa toilettas

Deze papa toilettas is perfect om je vader cadeau te geven. Op de toilettas staat namelijk de tekst ‘DAD Super Hero & irreplaceable’. Of je vader de toilettas nu gebruikt voor dagelijks gebruik of voor op reis, je vader zal zeker blij worden van dit lieve cadeau!

4. Papa relax pakket

Verdient jouw vader wel een relax momentje en wil je hem in de watten leggen? Verras je vader dan met een papa relax pakketje, bestaande uit een gastendoekje met de opdruk ‘♥ PAPA ♥’, een potje badzout, een pompje handzeep en een geurkaars met de opdruk ‘PAPA ♥’. Een cadeau waar je vader zeker van zal genieten!

5. Papa bierpakket

Houdt je vader van bier? Verras hem dan met een papa bierpakket dat bestaat uit een bierglas met de tekst ‘Proost papa!’ en een flesopener met de tekst ‘Proost lieve papa!’. Het pakket wordt daarnaast nog eens mooi ingepakt in folie met een kaartje, zodat jij een leuk cadeau aan je vader kunt geven! 

Wil jij je vader verrassen met een cadeau dat geheel in het teken van bier staat? Lees dan ook ‘de top 10 cadeau ideeën voor bierliefhebbers‘.

6. Papa kaaspakket

Is jouw vader helemaal dol op kaas? Verras hem dan met een papa kaaspakket gevuld met kaas, mosterd én leuke kaasaccessoires. Het kaaspakket bevat namelijk een kaasplankje waarop staat ‘Lieve papa. Jij bent een echte levensgenieter’ en kaasmesjes met de tekst ‘Lieve papa’ en ‘Geniet ervan’. Het kaaspakket wordt ook nog eens leuk ingepakt, zodat jij je vader kunt verrassen met een fantastisch cadeau!

Is jouw vader een echte kaasliefhebber? Lees dan ook de ‘top 10 cadeaus voor kaasliefhebbers‘. 

7. Papa borrelplank

Deze borrelplank is een perfect cadeau voor een vader. Op deze borrelplank staat namelijk de tekst ‘Papa jij bent de allerliefste levensgenieter’. Je vader kan bij elke borrel vol trots deze borrelplank die hij van jou heeft gehad op tafel neerzetten. Het is dan ook een cadeau dat je vader zeker zal waarderen!

8. Papa keukenset

Is je vader dol op koken? Verras hem dan met een papa keukenset. Dit is een keukenset die bestaat uit een lepel die eruit ziet als een smiley en een spatel met daarop de tekst ‘Papa jij bent een echte Masterchef’. Een cadeau waarmee koken voor je vader nog leuker wordt!

9. Papa's poets emmer cadeaupakket

Met dit leuke papa’s poets emmer cadeaupakket, wordt het schoonmaken en wassen van de auto nog leuker voor je vader. Het cadeaupakket bestaat onder andere uit een emmer met daarop de tekst ‘Papa’s poets emmer’ en een plaatje van iemand die een auto aan het wassen is, een spons, microvezeldoek, glasdoekjes en cockpitspray. Met dit geweldige cadeau zal je vader het een feestje vinden om zijn auto te wassen!

Is jouw vader dol op auto’s? Lees dan ook ‘de top 10 cadeau ideeën voor een autoliefhebber‘.

10. Papa's verbouw emmer cadeaupakket

Is jouw vader een echte klusser op wie het motto ‘Als papa het niet kan maken, dan kan niemand het’ van toepassing is? Verras hem dan met een papa’s verbouw emmer cadeaupakket. Dit bestaat onder andere uit een emmer waarop de tekst ‘papa’s verbouw emmer’ en plaatjes die met klussen te maken hebben zijn afgebeeld, een kwast, afdekfolie en een muurverfroller met houder. Het cadeaupakket wordt daarnaast nog eens leuk ingepakt, zodat jij je vader een fantastisch cadeau kunt geven dat er ook nog eens leuk uitziet!

Is je vader dol op klussen en zoek jij een toepasselijk kluscadeau? Lees dan ook ‘de top 10 cadeau ideeën voor een klusser‘.