Top 10 cadeau ideeën voor Super Mario fans

Ben jij op zoek naar een leuk cadeau voor iemand die fan is van Super Mario? Bekijk dan in dit artikel de top 10 Super Mario cadeau ideeën en vind een fantastisch cadeau voor een Super Mario fan dat geheel in het teken van Super Mario staat!

1. Super Mario cadeauset

Deze Super Mario cadeauset is een leuke manier om een Super Mario fan te verrassen. De cadeauset bestaat uit een mok, onderzetter en notitieboekje van Super Mario. Hiermee zal jij een Super Mario fan zeker blij verrassen!

2. Super Mario circuit racebaan

Met deze Super Mario circuit racebaan kun je Mario Kart in het echt spelen. Hiermee kun je namelijk met Mario en Yoshi over een Super Mario circuit racen, inclusief obstakels en uitdagingen op het circuit. Het is dan ook een origineel cadeau voor een Super Mario fan!

3. Super Mario gezelschapsspel

Verras een Super Mario fan met een gezelschapsspel dat geheel in het teken van Super Mario staat, zoals Monopoly, Uno, Labyrinth, Level 8, Airhockey of Memory. Welk spel je ook kiest, een Super Mario fan zal hier veel plezier aan beleven!

Super Mario Monopoly
Super Mario Uno
Super Mario Labyrinth
Super Mario Level 8
Super Mario Airhockey
Super Mario Memory

4. Super Mario spaarpot

Wil jij een Super Mario fan op een originele manier geld cadeau geven? Of ben je op zoek naar een bijzonder cadeau voor een Super Mario fan? Geef dan deze leuke Super Mario spaarpot cadeau. Hiermee wordt sparen nog leuker!

5. Super Mario lamp

Een Super Mario lamp is een leuke toevoeging aan de kamer van een Super Mario fan. Er zijn verschillende Super Mario lampen verkrijgbaar, zoals de Super Mario Bros icons lamp, de Super Mario Build a level lamp waarmee je zelf je eigen lamp kan bouwen, de Super Mario Mushroom lamp en de Super Mario Super Star lamp. Welke lamp je ook kiest, hiermee heb jij een leuk cadeau voor een Super Mario fan!

Super Mario Bros icons lamp
Super Mario Build a level lamp
Super Mario Mushroom lamp
Super Mario Super Star lamp

6. LEGO Super Mario bouwset

Een LEGO Super Mario bouwset is een leuk cadeau om een Super Mario fan te verrassen. Er zijn verschillende LEGO Super Mario bouwsets waaruit je kan kiezen. Welke je ook kiest, de ontvanger van het cadeau zal hier veel bouw- en speelplezier aan beleven!

Lego Super Mario bouwset Peach's kasteel
Lego Super Mario bouwset Yoshi's cadeauhuisje
Lego Super Mario bouwset Bowser's luchtschip
LEGO Super Mario bouwset Toad's Schattenjacht
LEGO Super Mario bouwset De machtige Bowser
LEGO Super Mario bouwset Verstoppertje in Luigi's Mansion

7. Super Mario thermosbeker

Deze Super Mario thermosbeker ziet er leuk uit en zorgt er daarnaast voor dat je drinken warm blijft. Het is dan ook een leuk en praktisch cadeau voor een Super Mario fan!

8. Super Mario rugzak

Een fantastisch cadeau voor een Super Mario fan is een Super Mario rugzak. Er zijn verschillende Super Mario rugzakken verkrijgbaar. Welke rugzak je ook kiest, dit Super Mario cadeau zal zeker van pas komen en is ook nog eens heel leuk!

9. Super Mario pennenhouder/bloempot

Deze Super Mario pennenhouder is een leuke toevoeging op het bureau van een Super Mario fan. Daarnaast kan de pennenhouder ook worden gebruikt als bloempot. Kortom: een leuk en multifunctioneel cadeau voor een Super Mario fan!

10. Super Mario taart

Wil jij een Super Mario fan feliciteren vanwege zijn/haar verjaardag of een andere speciale gelegenheid? Verras hem/haar dan met een overheerlijke Super Mario taart. Een leuk en lekker cadeau om een Super Mario fan te verrassen!

Super Mario slagroomtaart
Super Mario Kart taart
Super Mario taart met naam, leeftijd en foto