Top 10 cadeau ideeën voor een student

Ben jij op zoek naar een cadeau voor een student? Lees dan in dit artikel de top 10 cadeau ideeën voor een student en verras hem/haar met een cadeau waarmee het studentenleven en de studie makkelijker en leuker wordt. Of je nu een cadeau zoekt voor een aankomende student die aan een studie gaat beginnen en van het studentenleven gaat genieten of een student die al een tijd op kamers woont en al volop in het bruisende studentenleven zit, met deze cadeau ideeën kun je elke student verrassen met een origineel en fantastisch cadeau!

1. Smartphone jail

Een student zal kunnen beamen dat een mobiele telefoon heel afleidend kan zijn tijdens het studeren. Een origineel cadeau om een student mee te verrassen is dan ook een smartphone jail. Hierin kan een student zijn/haar mobiele telefoon achter slot en grendel plaatsen en – indien nodig – de sleutel geven aan een huisgenoot of ouder. Vervolgens kan hij/zij studeren zonder afleiding. Een cadeau waar een student je (uiteindelijk) zeer dankbaar voor zal zijn!

2. Drankslot

Een student die van het studentenleven geniet weet dat het enorm vervelend is als iemand je drank opdrinkt. Met dit drankslot is dat verleden tijd. Dit drankslot kun je namelijk op een fles drank bevestigen en beveiligen met een cijfercode, zodat alleen jij van je drank kunt genieten. Het drankslot wordt geleverd in een set van 2, zodat je twee flessen drank tegelijkertijd kunt veiligstellen. Kortom: een perfect cadeau voor een student!

3. Mobile Lap Desk

Als student zit je natuurlijk veel achter je laptop. Om colleges te volgen, opdrachten te maken en te leren voor tentamens. Het is dan ook niet fijn om altijd achter een bureau te moeten zitten. Met deze Mobile Lap Desk kan een student makkelijk overal waar hij/zij wil op de laptop werken. Of het nu op de bank of in bed is, de Mobile Lap Desk past zich aan aan de houding van de student en zorgt voor een stabiele ondergrond voor de laptop en muis. Daarnaast heeft de Mobile Lap Desk verluchtingsgaten voor het koel houden van de laptop, plek voor een mobiele telefoon en een opening aan de achterkant voor kabels. Het is dan ook een fantastisch cadeau om een student te verrassen!

4. Magnetron eierkoker

Deze magnetron eierkoker is een ideaal cadeau voor een student die op kamers gaat wonen of woont. Deze eierkoker ziet eruit als een kip en hiermee kun je enkel door het toevoegen van water en een ei een heerlijk hard óf zacht gekookt eitje maken in de magnetron. Een cadeau waar een student dan ook zeker veel plezier aan zal beleven en zeker van zal genieten!

5. Koelkast kluis

Als je als student op kamers woont, heb je waarschijnlijk een gezamenlijke koelkast met de huisgenootjes in je studentenhuis. Niets is zo vervelend als dat zij jouw eten opeten en jij niets meer hebt. Met deze koelkast kluis hoeft een student zich hier geen zorgen meer over te maken. Hiermee kan hij/zij namelijk makkelijk al zijn/haar eten achter slot zetten. De koelkast kluis is dan ook een cadeau waar je een student zeker blij mee zal maken!

6. Draagbare smoothie maker/blender

Veel studenten vinden een gezonde leefstijl en gezond eten belangrijk. Ken jij een student die hele dagen op de hogeschool of universiteit doorbrengt en wil je hem/haar verrassen met een origineel cadeau? Geef dan een draagbare smoothie maker/blender cadeau. Hiermee kan een student altijd en overal een overheerlijke smoothie maken. En zeg nu zelf: studeren is toch een stuk minder vervelend onder het genot van een heerlijke smoothie! Daarnaast is het ook mogelijk om cocktails te maken met deze draagbare blender zodat, als een student eenmaal klaar is met leren, hij/zij zichzelf kan belonen met een welverdiende cocktail!

7. Bedside pocket

In een studentenkamer heb je natuurlijk weinig ruimte. Daarom is een bedside pocket een perfect cadeau om een student te geven. De bedside pocket kan aan de rand van het bed worden gehangen en is een handige opbergplek voor allerlei dingen die een student graag binnen handbereik wil hebben in bed. Of het nu een smartphone, studieboek of tablet is, een student kan het allemaal in deze bedside pocket kwijt. Een ideaal cadeau voor een student dat hij/zij zeker zal gebruiken!

8. Bierdopjesschieter

Een leuk en grappig cadeau om een student te verrassen is een bierdopjesschieter. In een studentenhuis wordt vaak veel bier gedronken met veel losse bierdopjes als gevolg. Met deze bierdopjesschieter kun je hier iets leuks mee doen, namelijk de bierdopjes wegschieten. Een cadeau dat een gezellige avond in een studentenhuis nóg gezelliger maakt en waarmee de student die dit cadeau ontvangt zeker vrienden zal maken!

9. Study mok

Ken jij een student die zich vaak niet kan concentreren tijdens het studeren en daarentegen allerlei andere dingen gaat doen? Dan is deze ‘study’ mok perfect voor hem/haar, hierop staat namelijk de volgende definitie van ‘study’ vermeld: ‘Act of texting, eating and wachting TV with an open textbook nearby’. Met dit cadeau kan een student dan ook onder het genot van een kop koffie studieafwijkend gedrag vertonen!

10. Handboek voor de student

Ken jij een student die voor het eerst op kamers gaat? Verras deze aankomende student dan met het ‘Handboek voor de student’. Hierin staan allerlei handige tips en tricks om het studentenleven én de studie voorspoedig te laten verlopen, zodat een student optimaal kan genieten van zijn/haar studententijd! Een cadeau waar een student die op kamers gaat je zeker dankbaar voor zal zijn.