Top 10 cadeau ideeën voor een reisliefhebber

Ken jij iemand die dol is op reizen, niet uitgepraat raakt over al zijn/haar droombestemmingen en die altijd aan het sparen is voor een nieuwe reis? Maak deze reisliefhebber dan blij met een cadeau waarmee reizen nog leuker wordt. Hieronder vind je de top 10 cadeau ideeën voor een reisliefhebber, waarmee jij een geweldig reiscadeau voor een reisliefhebber vindt!

1. Luxe reiskussen met memory foam

Een nekkussen voor op reis is een item dat niet mag ontbreken in de bagage. Dit nekkussen onderscheidt zich van andere nekkussens doordat deze is gevuld met traagschuim. Daarnaast heeft het nekkussen kin- en nekondersteuning. Hierdoor is het reiskussen heerlijk comfortabel om mee te reizen. Het is dan ook perfect cadeau voor een reisliefhebber dat zeker gewaardeerd zal worden. Oftewel: het nieuwe favoriete nekkussen voor op reis!

2. Inkleurbare wereldkaart mok

Deze inkleurbare wereldkaart mok is een multifunctioneel en daarmee een fantastisch cadeau voor een reisliefhebber. Uit deze mok kan je niet alleen drinken, hierop kan je ook alle landen die je hebt bezocht inkleuren. Door de mok in de oven te zetten blijft deze kleur op de mok behouden. Vervolgens kan een reisliefhebber bij een kop koffie of thee heerlijk nagenieten van de prachtige reizen die hij/zij heeft gemaakt en nog gaan komen!

3. Kraswereldkaart

Iemand die houdt van reizen wil in zijn leven zoveel mogelijk van de wereld zien. Een leuk cadeau voor een reisliefhebber is dan ook een kraswereldkaart. Hiermee vergroot je het nagenieten van alle mooie reizen die al zijn gemaakt en de voorpret voor nog komende reizen. Hierop kan een reisliefhebber namelijk alle landen die hij/zij heeft bezocht wegkrassen en heeft deze een mooi overzicht van wat hij/zij al van de wereld heeft gezien. Daarnaast kan een reisliefhebber met deze kraswereldkaart ook nieuwe reisinspiratie opdoen!

4. Reisdagboek

In dit reisdagboek kan een reisliefhebber al zijn/haar fantastische avonturen opschrijven tijdens de reis als ze nog vers in het geheugen zitten. Vervolgens kan deze hier eindeloos door lezen om ervan te genieten en weer even het gevoel te hebben alsof hij/zij op reis bent. Het is dan ook een origineel cadeau voor een reisliefhebber dat zeker zal worden gewaardeerd!

4. Kurken wereldkaart

Op deze kurken wereldkaart kan een reisliefhebber foto’s, vliegtickets van reizen etc. prikken. De kurken wereldkaart kan deze vervolgens een mooie plek in huis geven. Hierop kan een reisliefhebber dan ook allerlei mooie reisherinneringen plaatsen. Hiermee kan deze dan ook op een leuke manier nagenieten van alle prachtige reizen die hij/zij heeft gemaakt. Het is dan ook een fantastisch cadeau om een reisliefhebber te verrassen!

6. Wereldbol spaarpot

Reizen kosten natuurlijk geld en daarvoor moet dan ook gespaard worden. Een spaarpot in de vorm van een wereldbol is dan ook een leuk cadeau voor een reisliefhebber. Met deze speciale spaarpot wordt sparen voor een speciale reis nog leuker. Daarnaast wordt hierdoor de voorpret voor de betreffende reis nog veel leuker! Met deze spaarpot in de vorm van een wereldbol kan bij het sparen gelijk een mooie nieuwe bestemming om naartoe te reizen worden uitgezocht!

7. Reisetui

Een reisetui met een wereldkaart erop afgebeeld is een ideaal cadeau voor een reisliefhebber. Niet alleen omdat hij/zij ervan houdt om de wereld rond te reizen, maar ook omdat deze voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden. Of het nu is voor een paspoort, reispapieren of geld, met dit reisetui kan een reisliefhebber het mooi en handig opbergen!

8. Slaapmasker

Als reisliefhebber kun je geen slaapmaskers genoeg hebben, ze zijn namelijk ideaal voor op reis. Of het nu in de auto, het vliegtuig, een hotel of thuis is, hiermee kan je heerlijk slapen. Het is dan ook een toepasselijk cadeau voor een reiziger. Dit slaapmasker is extra speciaal, omdat er een wereldkaart op staat afgebeeld. Dit zal dan ook waarschijnlijk het favoriete slaapmasker van de reiziger in kwestie worden!

9. Wereldbol pen

Deze pen met daarop een wereldbol is een leuk en praktisch cadeau voor een reisliefhebber! Of het nu voor het schrijven van verhalen over mooie reizen is of iets anders, deze pen komt altijd van pas!

10. Zwevende wereldbol met LED-verlichting

Deze zwevende wereldbol met LED-verlichting is een origineel cadeau voor een reisliefhebber. Het is niet alleen een leuke gadget en toevoeging aan het interieur. De wereldbol kan ook gebruikt worden om te bepalen wat de volgende reis zal zijn en welke mooie bestemmingen allemaal nog bezocht moeten worden!

ReizenReizen