Top 10 cadeau ideeën voor een reisliefhebber

Ken jij iemand die dol is op reizen, niet uitgepraat raakt over al zijn/haar droombestemmingen en die altijd aan het sparen is voor een nieuwe reis, oftewel een echte reisliefhebber? Maak deze persoon dan blij met een cadeau dat bij hem/haar past met de top 5 cadeau ideeën voor een reisliefhebber!

1. Inkleurbare wereldkaart mok

Deze inkleurbare wereldkaart mok is een multifunctioneel en daarmee fantastisch cadeau voor een echte reisliefhebber. Uit deze mok kan je niet alleen drinken, hierop kan je ook alle landen die je hebt bezocht inkleuren. Door de mok in de oven te zetten blijven de landen permanent gekleurd op de mok en kan bij een kop koffie of thee heerlijk worden nagenoten van de prachtige reizen die zijn geweest en nog gaan komen!

2. Kraswereldkaart

Een echte reisliefhebber wil in zijn leven zoveel mogelijk van de wereld zien. Vergroot het nagenieten van alle mooie reizen die hij/zij al heeft gemaakt en de voorpret voor nog komende reizen met de wereldkraskaart. Hierop kan de ontvanger van het cadeau alle landen die hij/zij heeft bezocht wegkrassen en heeft deze een mooi overzicht van wat hij/zij al van de wereld heeft gezien.

3. Reisdagboek

In dit reisdagboek kan een reisliefhebber al zijn/haar fantastische avonturen opschrijven als ze nog vers in het geheugen zitten om ze vervolgens eindeloos door te kunnen lezen, ervan te genieten en weer even het gevoel te hebben alsof je op reis bent!

4. Kurken wereldkaart

Met een kurken wereldkaart kan een reisliefhebber al zijn/haar reisherinneringen op een toepasselijke wijze nagenieten van zijn/haar reizen door foto’s, tickets etc. op de wereldkaart te prikken en de wereldkaart een mooie plek in huis te geven. 

5. Nekkussen met capuchon

Een nekkussen is een item dat niet mag ontbreken in de bagage. Dit nekkussen onderscheidt zich van alle andere nekkussens doordat deze een capuchon heeft, wat een warm, ontspannen en comfortabel gevoel geeft. Een een perfect cadeau voor een reisliefhebber dat zeker gewaardeerd zal worden, oftewel het nieuwe favoriete nekkussen van de reisliefhebber in kwestie!

6. Wereldbol spaarpot

Reizen kosten natuurlijk geld, soms zelfs enorm veel geld en daarvoor moet gespaard worden. Maak het sparen voor een reisliefhebber leuker met een speciale spaarpot voor het reisdoel. Op die manier wordt de voorpret voor de betreffende reis nog veel leuker! Met deze spaarpot in de vorm van een wereldbol kan bij het doen van geld in de spaarpot gelijk een mooie nieuwe bestemming om naartoe te reizen worden uitgezocht!

7. Reisetui

Een reisetui met een wereldkaart erop afgebeeld is een ideaal cadeau voor een reisliefhebber. Niet alleen omdat hij/zij ervan houdt om de wereld rond te reizen, maar ook omdat deze voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden. Of het nu is voor een paspoort, reispapieren of geld, met dit reisetui kan een reisliefhebber het mooi en handig opbergen!

8. Slaapmasker

Als reisliefhebber kun je geen slaapmaskers genoeg hebben, ze zijn namelijk ideaal voor op reis. Of het nu in de auto, het vliegtuig, een hotel of thuis is, hiermee kan je heerlijk slapen. Dit slaapmasker is extra speciaal, omdat er een wereldkaart op staat afgebeeld. Dit zal dan ook waarschijnlijk het favoriete slaapmasker van de reisliefhebber in kwestie worden!

9. Wereldbol pen

Deze pen met daarop een wereldbol is een leuk en praktisch cadeau voor een reisliefhebber! Of het nu voor het schrijven van verhalen over mooie reizen is of iets anders, deze pen komt altijd van pas!

10. Zwevende wereldbol met LED-verlichting

Deze zwevende wereldbol met LED-verlichting is een origineel cadeau voor een reisliefhebber. Het is niet alleen een leuke toevoeging aan het interieur, maar de wereldbol kan ook gebruikt worden om te bepalen wat de volgende reis zal zijn en welke mooie bestemmingen allemaal nog bezocht moeten worden!