Top 10 cadeau ideeën voor avocado liefhebbers!

Ken jij iemand die dol is op avocado’s? Iemand die het liefste ’s ochtends bij het ontbijt, ’s middags bij de lunch en ’s avonds bij het diner geniet van avocado’s en dol is op koken of gerechten met avocado? Lees dan de top 10 cadeau ideeën voor avocado liefhebbers. Met deze ideeën kun jij een avocado lover verrassen met een origineel, leuk en fantastisch cadeau dat geheel in het teken van avocado’s staat!

1. Avocado handventilator

Deze avocado handventilator is een origineel cadeau voor een avocado liefhebber. Naast dat deze er super schattig uitziet, is deze ook nog eens heel handig. Of het nu is voor warme zomerse dagen, op vakantie of als je het warm hebt, deze handventilator komt altijd van pas. Een cadeau dat een avocado liefhebber dan ook zeker zal waarderen!

2. Avocado hoodie deken

Een avocado hoodie deken is heel leuk én heel handig. Met deze deken die volstaat met avocado’s krijg je het namelijk heerlijk warm. Daarnaast ziet deze er ook nog eens heel leuk uit. Kortom: een geweldig cadeau voor een avocado liefhebber!

3. Avocado thermosfles

Genoeg drinken is belangrijk en dat moet met deze leuke thermosfles zeker lukken. Deze staat namelijk vol met avocado’s en houdt je drinken ook lekker warm of koud. Het is dan ook een ideaal cadeau voor een avocado liefhebber!

4. Avocado vershoudbakje

Een avocado vershoudbakje is een handige gadget voor een avocado liefhebber. Hierin blijft een avocado namelijk vers en kan je een avocado makkelijk onderweg meenemen. Het is dan ook een perfect cadeau om aan een avocado liefhebber te geven!

5. AvoSeedo avocado boom kweekset

Ken jij een avocado liefhebber die ervan droomt om een eigen avocado boom te hebben? Laat deze droom dan uitkomen en geef deze avocado liefhebber een avocado boom kweekset cadeau. Hiermee kan je zelf een eigen avocado boom kweken. Een bijzonder cadeau om een avocado liefhebber te verrassen! 

6. Avocado warmtekussen

Dit schattige kussen ziet eruit als een avocado en is niet alleen heel leuk, maar ook heel fijn. Het is namelijk een warmtekussen die je kan opwarmen in de magnetron. Of je nu pijnlijke spieren hebt of last hebt van de kou, met dit leuke avocado warmtekussen krijg jij de warmte die je nodig hebt. Het is dan ook een ideaal cadeau voor een avocado liefhebber!

7. Avocado powerbank

Deze powerbank in de vorm van een avocado zorgt ervoor dat je onderweg op leuke wijze je telefoon of een ander apparaat kan opladen. Een leuk cadeau voor een avocado liefhebber dat zeker van pas zal komen!

8. Avocado luchtbed

Of het nu is voor op vakantie, het strand of het zwembad, met dit leuke avocado luchtbed wordt zwemmen en relaxen nog leuker. Een cadeau waar een avocado liefhebber dan ook veel plezier aan zal beleven!

9. Avocado strandlaken

Op dit leuke strandlaken dat eruit ziet als een avocado kan een avocado liefhebber heerlijk ontspannen, tot rust komen en genieten. Een origineel cadeau om een avocado liefhebber te geven!

10. Throw throw avocado spel

Het spel ’throw throw avocado’ staat geheel in het teken van avocado’s en is dan ook een leuk cadeau voor een avocado liefhebber! Een trefbal kaartspel waar een avocado liefhebber en de medespelers zeker veel plezier aan zullen beleven!