Originele inpaktip: gepersonaliseerd cadeaupapier!

Niets is zo leuk als het ontvangen van een cadeau dat op een prachtige en bijzondere manier is ingepakt. In dit artikel vind je dan ook een originele inpaktip, namelijk het inpakken van een cadeau met gepersonaliseerd cadeaupapier.

Heb jij een leuk, origineel en fantastisch cadeau voor iemand dat je op een originele wijze wilt inpakken? Pak het cadeau dan in met gepersonaliseerd cadeaupapier, dat je kunt bestellen bij YourSurprise. Het inpakpapier is te personaliseren met een design en foto naar keuze, zodat jij een cadeau kunt geven dat op bijzondere en originele wijze is ingepakt!

Kiezen van het formaat gepersonaliseerd cadeaupapier

Afhankelijk van de grootte van het cadeau of de cadeaus die je wilt inpakken, kun je kiezen welk formaat gepersonaliseerd inpakpapier je wilt bestellen. Het gepersonaliseerde inpakpapier is namelijk te bestellen in verschillende maten, te weten: 30 x 100 cm, 30 x 200 cm, 50 x 100 cm en 50 x 200 cm.

Kiezen van het design gepersonaliseerd inpakpapier

Vervolgens dien je het cadeaupapier te personaliseren met een design naar keuze. Afhankelijk van de persoon waarvoor je een cadeau hebt uitgezocht en de gelegenheid waarvoor het cadeau is, zijn er verschillende mogelijkheden. Heb jij een cadeau gekocht voor iemand waarvan je veel houdt, kies dan voor een inpakpapier design met hartjes of de tekst ‘I love you’. Daarnaast heb je verschillende inpakpapier designs voor verjaardagen, waarop de tekst ‘Happy Birthday’ of cadeautjes staan vermeld. Daarnaast zijn er inpakpapier designs voor andere speciale gelegenheden, zoals Sinterklaas, Kerstmis of een geboorte. Tot slot zijn er verschillende neutrale inpakpapier designs, waarop bloemen, bladeren of een ander patroon staat vermeld. Hiermee vind jij altijd een bijzonder inpakpapier design dat bij de persoon en gelegenheid in kwestie past!

Gepersonaliseerd inpakpapier - Hartjes
Gepersonaliseerd inpakpapier - Love you
Gepersonaliseerd inpakpapier - Kerstmis
Gepersonaliseerd inpakpapier - Geboorte jongen
Gepersonaliseerd inpakpapier - Bloemen
Gepersonaliseerd inpakpapier - Bladeren

Kiezen van de foto voor op het gepersonaliseerd inpakpapier

Na het kiezen van een inpakpapier design dat bij de ontvanger van het cadeau en de gelegenheid past, is het tijd om een foto voor op het inpakpapier te kiezen. Of je nu een lieve, grappige, gekke of bijzondere foto kiest, de ontvanger van het cadeau zal zeker blij verrast zijn door het gepersonaliseerde inpakpapier waarop de door jou uitgekozen foto staat!

Geven van het cadeau dat is ingepakt in het gepersonaliseerde cadeaupapier!

Als je het inpakpapier hebt gepersonaliseerd, besteld en ontvangen, kun je het cadeau hiermee gaan inpakken. Nadat je dit hebt gedaan en eventueel een mooie strik eromheen hebt gedaan, is het tijd om het cadeau te geven. Een bijzonder en onvergetelijk moment, waarbij je harde werk wordt beloond met een stralende lach van blijdschap op het gezicht van de ontvanger van het cadeau! Deze persoon zal blij en dankbaar zijn voor de moeite die jij hebt gestoken in het creëren van het prachtige en onvergetelijke gepersonaliseerde inpakpapier en natuurlijk met het cadeau wat erin zit!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *