Origineel cadeau voor een bakliefhebber: een funcooking apparaat

Een echte bakliefhebber heeft waarschijnlijk al veel bakspullen. Niets is vervelender dan iemand een cadeau geven dat hij/zij al heeft. Wil je een bakliefhebber toch op originele wijze verrassen, geef dan een funcooking apparaat! Met dit cadeau kan een bakliefhebber zijn/haar voorliefde voor bakken uitoefenen. Veel funcooking apparaten zijn namelijk gemaakt om een bepaalde lekkernij te bereiden. Deze zijn dan ook een waardevolle toevoeging aan de keukenapparatuur voor een bakliefhebber. Daarnaast zal het voor de bakliefhebber in kwestie een fantastisch cadeau zijn. Immers, wat is er leuker als bakliefhebber dan een nieuw apparaat ontdekken? Zo kan hij/zij in de keuken er een echt feestje maken!

1. Donut Maker

Met deze donut maker, maakt een bakliefhebber zelf de allerlekkerste donuts. Hiermee kan een bakliefhebber zijn/haar fantasie de vrije loop laten gaan en overheerlijke donuts maken in allerlei heerlijke smaken. Om ze vervolgens natuurlijk te versieren met heerlijke glazuur en decoratie!

Ken jij iemand die dol is op donuts? Bekijk dan ook de top 5 cadeau ideeën voor een donut liefhebber!

2. Poffertjesmaker

Met deze poffertjesmaker hoef je niet meer naar een poffertjeskraam om te genieten van heerlijke poffertjes. Een bakliefhebber kan met deze poffertjesmaker namelijk in de eigen keuken heerlijke, warme, verse poffertjes maken!

3. Stroopwafel maker

Wat is er lekkerder dan een verse, warme stroopwafel op de markt? Met deze stroopwafel maker hoeft een bakliefhebber niet meer naar de markt, maar maakt hij/zij warme, verse en overheerlijke stroopwafels gewoon in de eigen keuken. Genieten gegarandeerd!

4. Crêpe Maker

Met deze crêpe maker kan een bakliefhebber thuis overheerlijke crêpes maken zoals ze smaken in Frankrijk!  De meegeleverde houten spatel maakt het mogelijk om het beslag flinterdun te strijken om zo een heerlijke crêpe te creëren. Vervolgens kan de bakliefhebber de crêpe bedekken met een heerlijke vulling en omtoveren tot een heerlijke creatie!

5. American Pancakes Maker

Voor overheerlijke American pancakes hoeft een bakliefhebber met deze American pancakes maker niet meer naar Amerika, maar bakt hij/zij ze gewoon in de eigen keuken. American pancakes onderscheiden zich van Hollandse pannenkoeken, doordat ze kleiner, dikker en luchtiger zijn. Hiermee bakt een bakliefhebber in no time een heerlijk ontbijtje of tussendoortje!

Ken jij iemand die dol is op pannenkoeken? Bekijk dan ook de top 6 cadeau ideeën voor een pannenkoeken liefhebber!

6. Chocoladefontein

Van een chocoladefontein gaat het hart van een bakliefhebber gegarandeerd harder kloppen. De mogelijkheden ermee zijn eindeloos. Van chocoladefruit, chocoladesoesjes tot een heerlijke Dame Blanche. Daarnaast is de chocoladefontein ook geschikt voor een gezellig samenzijn met vrienden en/of familie. De chocoladefontein staat dan ook gegarandeerd voor veel plezier!

7. Wafelijzer

Voor heerlijke Belgische wafels hoeft een bakliefhebber met dit wafelijzer niet meer naar België, maar maak deze ze gewoon zelf. Met dit wafelijzer kan een bakliefhebber namelijk in een handomdraai heerlijke, verse, warme wafels op tafel toveren, mmm!

8. Mini rolling ice grill

Misschien heb je er al ooit van gehoord, ice rolls. Het is heel populair in Aziatische landen en wordt steeds bekender in Nederland. Ice rolls zijn hele dunne rolletjes ijs die op een (ijskoude) grill worden gemaakt. Met deze mini rolling ice grill kan een bakliefhebber zichzelf omdopen tot ‘ijskunstenaar’ en de lekkerste ice rolls met heerlijke toppings maken!

Ken jij iemand die dol is op ijs? Bekijk dan ook de top 10 cadeau ideeën voor ijs liefhebbers!

Op zoek naar meer cadeau inspiratie voor een bakliefhebber? Bekijk dan de top 5 originele cadeau ideeën voor bakliefhebbers!

Op zoek naar de beste keukenmachine om mee te bakken? Bekijk dan de top 5 beste keukenmachines in 2023!