Goedkope schoencadeautjes voor een kind van 5 jaar

Ben jij op zoek naar een leuk en goedkoop schoencadeautje voor een kind van 5 jaar? Lees dan dit artikel, waarin je de allerleukste schoencadeautjes onder de 10 euro vindt voor een kind van 5 jaar. De Sinterklaas periode is een bijzondere en spannende tijd voor een kind van 5 jaar. Je kind gaat naar groep 1/2 van de bassischool, waarbij ook stilgestaan zal worden bij het Sinterklaasfeest. Van de intocht van Sinterklaas, het ontmoeten van Sinterklaas en zijn pieten tot het zetten van de schoen, het zijn allemaal speciale momenten voor een kind van 5 jaar die horen bij het Sinterklaasfeest. Een van de leukste dingen voor een kind van 5 jaar die hoort bij het Sinterklaasfeest is het krijgen van cadeautjes. Met deze Sinterklaas cadeau ideeën zal een kind van 5 jaar in ieder geval dolblij zijn!

1. LEGO bouwset

Een LEGO bouwset is een fantastisch schoencadeautje voor een kind van 5 jaar, omdat een kind hiermee gelijk kan spelen en plezier aan kan beleven. Met een LEGO bouwset kan een kind zijn/haar fantasie de vrije loop laten gaan en dingen in elkaar zetten om er vervolgens mee te spelen. Er zijn verschillende leuke LEGO bouwsets onder de 10 euro verkrijgbaar, zoals LEGO Friends ‘Waterval in het bos’, LEGO City ‘Politiewagen’, LEGO City ‘Wildlife Rescue’ en Lego Disney ‘Binnenplaats van Elsa’s Kasteel’. Je kunt dus altijd een LEGO bouwset uitkiezen die bij het kind in kwestie past en die je zelf leuk vindt!

LEGO Friends Waterval in het bos
LEGO City Politiewagen
LEGO City Wildlife Rescue
LEGO Disney Binnenplaats van Elsa's Kasteel

Goedkoop schoencadeautje kind 5 jaar

2. Strijkkralen

Een leuk Sinterklaas cadeau voor een kind van 5 jaar zijn strijkkralen. Hiermee kan een kind lekker creatief bezig zijn. Er zijn verschillende leuke strijkkralen sets onder de 10 euro verkrijgbaar. Allereerst heb je een strijkkralen set waarmee je sleutelhangers van strijkkralen kunt maken. Daarnaast heb je strijkkralen sets om T-Rexen, zeemeerminnen en prinsessen te maken met strijkkralen. Welke strijkkralen set je ook kiest, een kind van 5 jaar zal dolblij zijn met dit leuke Sinterklaas cadeau!

Strijkkralen sleutelhangers
Strijkkralen T-Rex
Strijkkralen zeemeerminnen
Strijkkralen prinsessen

Schoencadeautje kind 5 jaar onder de 10 euro

3. Kinderspel

Welk kind houdt er niet van het spelen van een spelletje? Een kinderspel is dan ook een geweldig schoencadeautje voor een kind van 5 jaar. Er zijn verschillende leuke kinderspellen onder de 10 euro die geschikt zijn voor kinderen vanaf 5 jaar, zoals het Wie is het? kaartspel, het Paw Patrol bordspel en Skip Bo junior. Welk spel je ook kiest, een kind zal hier zeker veel plezier aan beleven!

Wie is het? kaartspel
Paw Patrol bordspel
Skip Bo junior

Goedkoop Sinterklaas cadeau kind 5 jaar

4. K'nex Jumbo Jet bouwset

Met de K’nex Jumbo Jet bouwset geef je een kind van 5 jaar een Sinterklaas cadeau dat hij/zij meteen wil openen en mee aan de slag wil gaan. Hiermee kan een kind namelijk een Jumbo Jet of een eigen verzonnen creatie in elkaar bouwen. Het is dan ook een fantastisch schoencadeautje voor een kind van 5 jaar!

Budget schoencadeautje kind 5 jaar

5. Krimpfolie knutselset

Een krimpfolie knutselset is een leuk schoencadeautje voor een kind van 5 jaar dat graag creatief bezig is. Op de krimpfolie kan een kind voorbeelden overtrekken, om ze vervolgens in te kleuren, waarna ze door een volwassene in de oven gestopt kunnen worden en ze krimpen. Uiteindelijk heeft een kind een leuke creatie als eindresultaat. Er zijn verschillende krimpfolie knutselsets onder de 10 euro verkrijgbaar, zo kun je met krimpfolie sleutelhangers, een ridderkasteel met ridderfiguren of een sprookje in stolp maken. Welke set je ook kiest, een kind zal hier zeker veel plezier aan beleven!

Krimpfolie - Sleutelhangers
Krimpfolie - Ridderkasteel
Krimpfolie - Sprookje in een stolp

Sinterklaas cadeau kind 5 jaar onder de 10 euro

6. Kleuren op nummer kleurboek

Een kleuren op nummer kleurboek is een leuk Sinterklaas cadeau voor een kind van 5 jaar. De kleurplaten in dit kleurboek bestaan uit verschillende vakjes waarin een kleurcode staat. Elke kleurcode staat voor een bepaalde kleur waarin het vakje moet worden gekleurd. De kleurplaten in het kleuren op nummer kleurboek staan in het teken van lieve dieren, zodat het een feestje is om deze in te kleuren!

Klein schoencadeautje kind 5 jaar

7. Bruynzeel twin point viltstiften set

Bruynzeel twin point viltstiften zijn een fantastisch Sinterklaas cadeau voor een kind van 5 jaar. Deze 2-in-1 viltstiften hebben namelijk aan elk uiteinde een viltstift. Aan het ene uiteinde zit een viltstift met een dikke punt en aan het andere uiteinde een viltstift met een dunne punt. Hiermee kan een kind dan ook zowel dunne als dikke lijntjes tekenen en kleine en grote oppervlakten inkleuren. De Bruynzeel twin point vilstiften set bestaat uit maar liefst 20 viltstiften, waardoor een kind hiermee genoeg kleuren tot zijn/haar beschikking heeft om lekker te kleuren en te tekenen!

Budget Sinterklaas cadeau kind 5 jaar

8. Puzzel

Verras een kind van 5 jaar met een vrolijke puzzelset of puzzel waar het urenlang puzzelplezier aan zal beleven. Er zijn verschillende leuke puzzels onder de 10 euro voor kinderen vanaf 5 jaar verkrijgbaar, zoals een Paw Patrol puzzelset met 3 puzzels van 48 stukjes, een Jan van Haaster junior puzzel van 150 stukjes of een Disney Princess puzzelset met 3 puzzels van 49 stukjes. Welke puzzels je ook kiest, je hebt hiermee sowieso een fantastisch Sinterklaas cadeau voor een kind van 5 jaar!

Paw Patrol 3x 48 stukjes puzzels
Jan van Haasteren junior puzzel 150 stukjes
Ravensburger Disney Princess 3x 49 stukjes puzzels

Goedkoop Sinterklaas cadeautje kind 5 jaar

9. NaNaNa Suprise! Nagelset

Een leuk en origineel schoencadeautje voor een kind van 5 jaar is een NaNaNa Suprise! nagelset, welke bestaat uit een flesje nagellak, een flesje glitterlak, nagelstickers en een vijltje. Een kind van 5 jaar zal het fantastisch vinden om zijn/haar eigen nageltjes te lakken en te versieren!

Klein Sinterklaas cadeau kind 5 jaar

10. Surprise eieren - groeiende dinosaurussen/unicorns

Een origineel en goedkoop schoencadeautje voor een kind van 5 jaar is een set van 2 surprise eieren die een kind kan uitbroeden. De surprise eieren zijn verkrijgbaar in 2 varianten, te weten dinosaurussen en unicorns. Een surprise ei kan worden uitgebroeid door deze in een bak met water te leggen en te wachten tot de schaal openbreekt. Als de schaal is opengebroken zie je welke dinosaurus of unicorn er in je ei zit en groeit deze ook nog eens verder in het water! Of je nu een Sinterklaas cadeau voor een jongen of meisje van 5 jaar zoekt, hiermee heb jij een bijzonder schoencadeautje!

Surprise eieren - groeiende dinosaurussen
Surprise eieren - groeiende unicorns

Leuk schoencadeautje kind 5 jaar