Goedkope schoencadeautjes voor een kind van 4 jaar

Wat geef je aan een kind van 4 jaar voor Sinterklaas? en Wat is leuk voor een kind van 4 jaar? vraag je jezelf misschien af. Daarom vind je in dit artikel leuke én goedkope Sinterklaas cadeaus voor een kind van 4 jaar waar deze dolblij mee zal zijn! Sinterklaas is een bijzondere tijd voor een kind van 4 jaar. Het kind is namelijk een kleuter en zal het Sinterklaasfeest echt bewust beleven en naar de aankomst van Sinterklaas, zijn pieten, het zetten van de schoen én het krijgen van cadeautjes toeleven. Wellicht gaat je kind ook al naar de bassischool en zit hij/zij in groep 1/2, waar ook stilgestaan zal worden bij het Sinterklaasfeest. Bij het Sinterklaasfeest horen natuurlijk cadeautjes en met één van deze leuke schoencadeautjes onder de 10 euro voor een kind van 4 jaar zal een kleuter dolblij zijn!

1. Hamertje Tik

Een fantastisch schoencadeautje voor een kind van 4 jaar is Hamertje Tik. Dit bestaat uit een kurken plaat, verschillende houten vormpjes, spijkers en een houten hamertje, waarmee een kleuter de mooiste creaties kan maken. Het is dan ook een Sinterklaas cadeau waar een kleuter veel plezier aan zal beleven!

Goedkoop schoencadeautje kind 4 jaar

2. Strijkkralenset

Een strijkkralenset is een leuk Sinterklaas cadeau voor een kind van 4 jaar. Naast dat strijkkralen goed is voor de fijne motoriek en de concentratie, is het ook ontzettend leuk voor je kleuter. Je kleuter kan met strijkkralen bijvoorbeeld de honden van Paw Patrol of dieren maken. Als de creatie vervolgens af is, kan een volwassene met een strijkijzer de creatie vastleggen, waarna deze een mooi plekje kan krijgen. Het is dan ook een schoencadeautje waar een kleuter dolblij mee zal zijn!

Paw Patrol strijkkralenset
Dieren strijkkralenset

Schoencadeautje kind 4 jaar onder de 10 euro

3. Playmobil set

Een leuk en goedkoop schoencadeautje voor een kind van 4 jaar is een Playmobil set. Hiermee kan een kind zijn/haar fantasie tot uitdrukking brengen en met de Playmobil figuren allerlei leuke verhalen creëren. Er zijn verschillende Playmobil sets onder de 10 euro verkrijgbaar, dus of je nu op zoek bent naar een Playmobil set voor een jongen of meisje, er is altijd een set die bij de kleuter in kwestie past. Verras een kleuter bijvoorbeeld met de Playmobil set ‘Konijnenvoeding’, ‘Feestelijke modeboetiek’ of ‘Eerste schooldag’. Andere leuke Playmobil sets onder de 10 euro zijn ‘Banketbakker’, ‘Tweeling in kinderwagen’, ‘Kind met monster’ en ‘Jongen met hond’. Welke Playmobil set je ook kiest, een kleuter zal er sowieso veel speelplezier aan beleven!

Playmobil cadeauset - Konijnenvoeding
Playmobil cadeauset - Feestelijke modeboetiek
Playmobil eerste schooldag
Playmobil set - Eerste schooldag
Playmobil - Banketbakker
Playmobil - Tweeling in kinderwagen
Playmobil - Kind met monster
Playmobil - Jongen met hond

Goedkoop Sinterklaas cadeau kind 4 jaar

4. Kinderspel

Kinderen zijn dol op het spelen van spelletjes! Een leuk en goedkoop schoencadeautje voor een kind van 4 jaar is dan ook een leuk kinderspel. Er zijn verschillende goedkope kinderspellen voor een kind van 4 jaar verkrijgbaar, zoals Phase10 junior, Paw Patrol kwartet en een dieren dobbelspel. Deze kinderspellen kosten minder dan 10 euro én zijn ontzettend leuk voor een kleuter!

Phase 10 junior
Paw Patrol kwartet
Dieren dobbelspel

Budget schoencadeautje kind 4 jaar

5. LEGO bouwset

Een LEGO bouwset is een geweldig schoencadeautje voor een kind van 4 jaar. Hiermee kan een kind zijn/haar creativiteit en fantasie tot uitdrukking brengen door dingen te bouwen én vervolgens hiermee te spelen. Er zijn verschillende leuke LEGO bouwsets onder de 10 euro verkrijgbaar welke geschikt zijn voor kinderen vanaf 4 jaar, zoals de LEGO Disney set ‘Mickey Mouse Propellervliegtuig’, de LEGO Classic set ‘Creatieve monsters’ en de LEGO Friends set ‘Dierenambulance’. Je kunt dan ook een LEGO bouwset uitzoeken die bij de kleuter in kwestie past. Hiermee heb jij dan ook een fantastisch Sinterklaas cadeau voor een kind van 4 jaar!

LEGO Disney Mickey Mouse Propellervliegtuig
LEGO Classic Creatieve Monsters
LEGO Friends Dierenambulance

Sinterklaas cadeau kind 4 jaar onder de 10 euro

6. Ik leer prikken knutselset

Met de knutselset ‘Ik leer prikken’ kan een kleuter met een prikmatje en prikpen allerlei figuren uit prikkaarten prikken. Dit is niet alleen heel leuk voor een kleuter, maar ook nog eens goed voor de fijne motoriek. Kortom: een leuk Sinterklaas cadeau voor een kind van 4 jaar!

Klein schoencadeautje kind 4 jaar

7. Insteekmozaïek set

Deze insteekmozaiëk set bestaat uit een geperforeerd bord en maar liefst 300 pinnen in verschillende kleuren, waarmee een kleuter de mooiste creaties kan maken. Bij de insteekmozaïek set zitten verschillende voorbeelden, zodat een kleuter zowel voorbeelden kan namaken als zelf creaties kan verzinnen. Het is dan ook een leuk schoencadeautje voor een kind van 4 jaar dat garant staat voor eindeloos speelplezier!

Budget Sinterklaas cadeau kind 4 jaar

8. Puzzels

Een fantastisch schoencadeautje voor een kind van 4 jaar zijn puzzels. Puzzelen is niet alleen leuk, een kleuter leert hiermee ook allerlei handige vaardigheden, zoals concentratie, geduld en het oplossen van problemen. Er zijn verschillende leuke puzzels voor een kind van 4 jaar verkrijgbaar, zoals puzzels die in het teken staan van de dierentuin of puzzels van Peppa Pig. Welke puzzels je ook kiest, een kind zal zeker veel puzzelplezier beleven aan dit leuke Sinterklaas cadeau!

Ravensburger 2x 24 stukjes puzzels - Een dag in de dierentuin
Peppa Pig 3x 48 stukjes puzzels

Goedkoop Sinterklaas cadeautje kind 4 jaar

9. Bruynzeel viltstiften

Een leuk Sinterklaas cadeau voor een kind van 4 jaar is een set viltstiften van Bruynzeel. In deze set zitten maar liefst 30 viltstiften, zodat een kleuter de keuze heeft uit veel verschillende kleuren om mee te tekenen en te kleuren. Een schoencadeautje waar een kleuter lekker creatief mee bezig kan zijn!

Klein Sinterklaas cadeau kind 4 jaar

10. Ik leer woordjes

Met ‘Ik leer woordjes’ van Jumbo kan een kind van 4 jaar spelenderwijs leren om letters te herkennen, woordjes te spellen, te lezen en de woordenschat te vergroten. Het is dan ook een origineel schoencadeautje voor een kleuter dat hij/zij zeker leuk zal vinden om mee te spelen!

Leuk schoencadeautje kind 4 jaar