Goedkope schoencadeautjes voor een kind van 3 jaar

Sinterklaas is een bijzondere tijd voor een kind van 3 jaar. Een peuter kijkt misschien heel erg uit naar de komst van Sinterklaas en zijn pieten of vindt het misschien ook wel spannend. Daarnaast krijgt het kind wellicht iets van het Sinterklaasfeest mee op de peuterspeelzaal. In ieder geval zal een kind van 3 jaar het fantastisch vinden om cadeautjes te krijgen van Sinterklaas. 

Vraag jij je af: wat geef je een kind van 3 jaar voor Sinterklaas? Heb je daarnaast een beperkt budget en zoek je dus niet alleen een leuk, maar ook goedkoop schoencadeautje onder de 10 euro voor een kind van 3 jaar? Vind dan in dit artikel een fantastisch én goedkoop Sinterklaas cadeau voor een kind van 3 jaar, zodat de peuter in kwestie dolblij zal zijn met het cadeau dat hij/zij heeft gekregen van Sinterklaas en zijn pieten!

1. Bumba memo spel

Een leuk schoencadeautje voor een kind van 3 jaar is het Bumba memo spel. Dit spel kan, afhankelijk van de leeftijd van het kind, op verschillende manieren gespeeld worden. Er kan op zoek worden gegaan naar kaartjes met dezelfde kleur of – wat moeilijker – kaartjes met hetzelfde plaatje. Een leuk Sinterklaas cadeau voor een kind van 3 jaar, waar het zeker veel plezier aan zal beleven!

Goedkoop schoencadeautje kind 3 jaar

2. Magneten speelset

Een fantastisch Sinterklaas cadeau onder de 10 euro voor een kind van 3 jaar is een magneten speelset. Hiermee kan een peuter een poppetje met magneten helemaal zelf aankleden, van het haar tot de kledingstukken en accessoires. Daarnaast bevat de speelset andere magneten die om de pop heen kunnen worden geplaatst. Aangezien de magneten verplaatst kunnen worden, kan een kind hiermee eindeloos spelen. De magneten speelset zit in een koffertje, zodat deze ook makkelijk onderweg mee kan worden genomen. Er zijn twee varianten verkrijgbaar, te weten een magneten speelset met een meisje of een jongen. De magneten speelset is dan ook een leuk schoencadeautje voor zowel een meisje als jongen van 3 jaar! 

Magneten speelset - meisje
Magneten speelset - jongen

Schoencadeautje kind 3 jaar onder de 10 euro

3. SES Creative - ik leer set

Met een SES Creative ik leer set geef je een peuter niet alleen een leuk, maar ook een leerzaam Sinterklaas cadeau. Er zijn verschillende SES Creative ik leer sets onder de 10 euro verkrijgbaar, elke set staat in het teken van een andere vaardigheid. Zo heb je de SES Creative sets ‘Ik leer plakken’, ‘Ik leer schrijfbewegingen’, ‘Ik leer knippen’ en ‘Ik leer rijgen’. Welke set je ook kiest, hiermee heb jij zeker een leuk en goedkoop Sinterklaas cadeau voor een kind van 3 jaar!

SES Creative - Ik leer plakken
SES Creative - Ik leer knippen
SES Creative - Ik leer schrijfbewegingen
SES Creative ik leer rijgen
SES Creative - Ik leer rijgen

Goedkoop Sinterklaas cadeau kind 3 jaar

4. Raamstickers

Raamstickers zijn een leuk schoencadeautje voor een kind van 3 jaar. Of het nu is voor in de auto of voor thuis, er is altijd wel een raam in de buurt waar je kind kan spelen met de raamstickers. Afhankelijk van de peuter in kwestie en je eigen voorkeur kun je kiezen uit verschillende raamstickers, zo zijn er raamstickers die in het teken staan van Sprookjes, Nijntje raamstickers en Woezel en Pip raamstickers. Welke raamstickers je ook kiest, een kind van 3 jaar zal het zeker leuk vinden om hiermee te spelen!

Sprookjes raamstickers
Nijntje raamstickers
Woezel en Pip raamstickers

Budget schoencadeautje kind 3 jaar

5. SES Creative - Stempelen met stiften

De SES Creative set ‘Stempelen met stiften’ is een leuk en goedkoop schoencadeautje voor een kind van 3 jaar. De set bestaat uit verschillende bedrukte vellen, waarop een peuter met de meegeleverde stempelstiften kan stempelen. Elke stempelstift heeft een andere kleur en stempel. Hiermee kan een peuter dan ook lekker creatief bezig zijn!

Klein schoencadeautje kind 3 jaar

6. Krokodillenspel

Een grappig schoencadeautje voor een kind van 3 jaar is het krokodillenspel. Bij het krokodillenspel staat de mond van de krokodil open en moeten de spelers om de beurt een tand van de krokodil indrukken. Als de krokodil bijt als jij een tand indrukt, heb je verloren. Degene die aan het einde van het spel niet is ‘gebeten’ door de krokodil wint. Een spel waar een kind van 3 jaar eindeloos speelplezier aan zal beleven!

Sinterklaas cadeau kind 3 jaar onder de 10 euro

7. Hot Wheels cadeauset met 5 autootjes

Een fantastisch schoencadeautje voor een kind van 3 jaar is een cadeauset met daarin 5 autootjes van Hot Wheels. Met deze autootjes kan een peuter meteen gaan spelen. Het is dan ook een geweldig Sinterklaas cadeau om een kind van 3 jaar te verrassen!

Budget Sinterklaas cadeau kind 3 jaar

8. SES Creative - bedelarmbanden

Met de SES Creative set ‘bedelarmbanden’ kan je kind zelf de allermooiste bedelarmbanden maken. Met deze set heeft een peuter dan ook dubbel plezier, eerst bij het maken van de bedelarmbanden en vervolgens bij het dragen ervan. Het is dan ook een leuk schoencadeautje voor een kind van 3 jaar!

Goedkoop Sinterklaas cadeautje kind 3 jaar

9. Stabilo kleurpotloden

Met de kleurpotloden van Stabilo kan een peuter de allermooiste tekeningen maken of kleurplaten inkleuren. De set bestaat uit 24 verschillende kleurpotloden, zodat je peuter allerlei leuke kleurtjes heeft om mee te kleuren. Kortom: een leuk schoencadeautje onder de 10 euro voor een kind van 3 jaar!

Klein Sinterklaas cadeau kind 3 jaar

10. Boek 'Speuren in de dierentuin'

Het boek ‘Speuren in de dierentuin’ is een interactief kinderboek, waardoor het extra leuk is om samen te lezen. Het boek bevat namelijk allerlei zoekplaten en een ‘zaklamp’ om dingen te zoeken in het boek. Het is dan ook een origineel schoencadeautje voor een kind van 3 jaar, dat hij/zij zeker leuk zal vinden om te krijgen!

Leuk schoencadeautje kind 3 jaar