Goedkope schoencadeautjes voor een kind van 2 jaar

Ben jij op zoek naar een goedkoop Sinterklaas cadeau voor een kind van 2 jaar en vraag jij je af wat je een kind van 2 jaar geeft voor Sinterklaas? Lees dan dit artikel en vind een fantastisch schoencadeautje voor een peuter onder de 10 euro. Of je nu een cadeau zoekt voor een jongen of meisje van 2 jaar, met deze cadeau ideeën vind jij altijd een Sinterklaas cadeau dat bij de peuter in kwestie past en waar het veel plezier aan zal beleven!

1. LEGO Duplo bouwset

Een fantastisch schoencadeautje voor een kind van 2 jaar is een LEGO Duplo bouwset. Een peuter zal eindeloos speelplezier beleven aan een LEGO Duplo bouwset en daarnaast wordt hierdoor de ontwikkeling van de fijne motoriek en de sociale en emotionele intelligentie gestimuleerd. Als je een peuter wilt verrassen met een LEGO Duplo bouwset onder de 10 euro, kun je kiezen uit de Lego Duplo bouwset boerderijdieren of wilde dieren van Afrika. Welke set je ook kiest, je peuter zal dolbij zijn met dit geweldige Sinterklaas cadeau!

LEGO Duplo boerderijdieren
LEGO Duplo wilde dieren van Afrika

Leuk schoencadeautje kind 2 jaar

2. Waar is kikker flapjesboek

Een leuk Sinterklaas cadeau voor een kind van 2 jaar is het flapjesboek ‘Waar is kikker?’. In dit flapjesboek speelt Kikker verstoppertje en gaat je peuter op zoek naar Kikker. Een schoencadeautje dat je peuter zeker leuk zal vinden!

Goedkoop schoencadeautje kind 2 jaar

3. Houten hengelspel

Een leuk cadeau om een kind van 2 jaar te geven voor Sinterklaas is een houten hengelspel. Bij het hengelspel moet je met een hengel vissen vangen. Een peuter zal veel plezier beleven aan dit leuke spel, het is dan ook een fantastisch schoencadeautje om een kind van 2 jaar te verrassen!

Schoencadeautje kind 2 jaar onder de 10 euro

4. Muziekinstrument

Een origineel en goedkoop Sinterklaas cadeau voor een peuter is een muziekinstrument, zoals een xylofoon of trommel. Hiermee kan een peuter zelf muziek maken. Het is dan ook een schoencadeautje dat een kind van 2 jaar helemaal fantastisch zal vinden!

Houten xylofoon
Houten trommel

Budget schoencadeautje kind 2 jaar

5. Playmobil 1.2.3 set

Een leuk schoencadeautje voor een peuter onder de 10 euro is een Playmobil 1.2.3 set. Een kind van 2 jaar zal het fantastisch vinden om hiermee te spelen en allerlei verhalen te verzinnen voor de Playmobil figuren. Er zijn verschillende Playmobil 1.2.3 sets onder de 10 euro verkrijgbaar, te weten jongen met pony, ruiter met paard, feeënvriendin met vos en feeënvriendin met reekalfje. Hierdoor kun jij een Playmobil 1.2.3 set uitzoeken die past bij de betreffende peuter!

PLAYMOBIL 1.2.3 Jongen met pony
PLAYMOBIL 1.2.3 Ruiter met paard
PLAYMOBIL 1.2.3 Feeënvriendin met vos
PLAYMOBIL 1.2.3 Feeënvriend met reekalfje

Goedkoop Sinterklaas cadeau kind 2 jaar

6. Houten ontbijtset

Met deze houten ontbijtset kan een peuter zijn/haar verbeelding de vrije loop laten gaan en zelf een ontbijtje maken. In de houten etenswaren zit klittenband, zodat je peuter de houten etenswaren kan snijden en beleggen. Het is dan ook een leuk Sinterklaas cadeau voor een peuter, waar deze zeker veel speelplezier aan zal beleven!

Sinterklaas cadeau kind 2 jaar onder de 10 euro

7. Bruynzeel waskrijtjes

Een leuk en goedkoop schoencadeautje voor een kind van 2 jaar zijn Bruynzeel waskrijtjes. Deze zijn extra dik, zodat ze geschikt zijn voor kleine kinderhandjes. Hiermee kan een peuter dan ook heerlijk kleuren en tekenen en mooie kunstwerken maken!

Klein Sinterklaas cadeau kind 2 jaar

8. Play-Doh potjes klei

Verras een peuter met Play-Doh potjes klei voor Sinterklaas. Een leuk schoencadeautje voor een kind van 2 jaar waar het heerlijk mee kan kleien en zijn/haar fantasie de vrije loop kan laten gaan om allerlei mooie kleiwerken te maken!

Klein schoencadeautje kind 2 jaar

9. Houten wiebelende walvis

Met deze houten wiebelende walvis kan een peuter heerlijk spelen en tegelijkertijd de fijne motoriek ontwikkelen. Hierbij moet een peuter namelijk proberen om de visjes allemaal op de wiebelende walvis te zetten, zonder dat de visjes ervan af vallen. Kortom: een fantastisch en goedkoop Sinterklaas cadeau voor een kind van 2 jaar!

Sinterklaas cadeau kind 2 jaar onder de 10 euro

10. Woezel en Pip gigagroot kleurboek met stickers

Het Woezel en Pip gigagroot kleurboek met stickers is een goedkoop schoencadeautje voor een peuter, waarin het heerlijk kan kleuren en stickers kan plakken. Het is dan ook een Sinterklaas cadeau dat een kind van 2 jaar fantastisch zal vinden!

Budget Sinterklaas cadeau kind 2 jaar