Goedkope schoencadeautjes voor een kind van 1 jaar

Heb jij een beperkt budget en ben je op zoek naar een leuk en goedkoop Sinterklaascadeau voor een kind van 1 jaar? Lees dan snel verder en ontdek de leukste Sinterklaascadeaus voor een kind van 1 jaar onder de 10 euroEen kind dat 1 jaar oud is maakt waarschijnlijk voor het allereerst het Sinterklaasfeest mee, het is dan ook een bijzondere gebeurtenis voor je kind. Je wilt dan ook zeker zorgen dat er een toepasselijk en leuk Sinterklaascadeau voor je dreumes in de zak van Sinterklaas zit. Met deze Sinterklaas cadeau ideeën vind jij een fantastisch schoencadeautje voor je dreumes waar het zeker veel plezier aan zal beleven, zonder dat je hier veel geld voor hoeft uit te geven. Wat het karakter van je dreumes ook is en of je op zoek bent naar een Sinterklaascadeau voor een meisje of jongen van 1 jaar, met deze Sinterklaas cadeau ideeën vind jij altijd een leuk schoencadeautje. 

1. Vormenstoof

Een cadeau waar een kind van 1 jaar zeker veel plezier aan zal beleven is een vormenstoof. De vormenstoof staat garant voor uren speelplezier en is daarnaast goed voor de fijne motoriek en het leren van vormen. Kortom: een perfect schoencadeautje voor een kind van 1 jaar!

Goedkoop schoencadeautje kind 1 jaar

2. SES Creative - Klei met uitsteekvormen

Een leuk schoencadeautje voor een dreumes is klei met uitsteekvormen. Een kind kan hiermee zijn/haar fantasie en creativiteit tot uitdrukking brengen. Daarnaast leert een dreumes hiermee ook kleuren en vormen, zodat het niet alleen een leuk maar ook leerzaam Sinterklaas cadeautje is!

Schoencadeautje kind 1 jaar onder de 10 euro

3. Vingerpopboekje 'Knuffel me - klein schaapje'

Een lief schoencadeautje voor een kind van 1 jaar is het vingerpopboekje ‘Knuffel me – klein schaapje’. Hiermee wordt het lezen van een boekje met je kind nog leuker en fijner!

Budget schoencadeautje kind 1 jaar

4. Badspeelgoed - sprookjesfiguren voor in bad

Een leuk Sinterklaas cadeautje voor een kind van 1 jaar zijn sprookjesfiguren voor in bad. De sprookjesfiguren zijn gemaakt van foam en blijven makkelijk aan natte oppervlakten plakken. Daarnaast zijn de sprookjesfiguren ook weer makkelijk te verplaatsen of eraf te halen. Hiermee wordt in bad gaan voor een kind nog leuker!

Klein schoencadeautje kind 1 jaar

5. SES Creative - Kleuren met water

Een ideaal schoencadeautje voor een dreumes is de set kleuren met water van SES Creative. Hiermee kan een kind kleuren met water, zonder rommel! De set bestaat uit leuke kaarten waarop dieren staan. Door met de natte borstel over de kaarten heen te gaan, verschijnt er kleur op de kaarten. De kaarten zijn ook nog eens herbruikbaar, zodat je kind hier zeker veel plezier aan zal beleven!

Goedkoop Sinterklaas cadeau kind 1 jaar

6. Little Dutch - houten trekdier olifant

Een leuk Sinterklaas cadeau onder de 10 euro voor een dreumes is een houten trekdier in de vorm van een olifant. Een kind kan de olifant door middel van een touwtje vooruit trekken, waardoor kruipen en leren lopen nog leuker wordt!

Sinterklaas cadeau kind 1 jaar onder de 10 euro

7. Houten hamerbank

Deze houten hamerbank is een fantastisch schoencadeautje voor een kind van 1 jaar. Een kind kan de houten pennen met de hamer in de bank slaan en de bank omdraaien om dit weer te herhalen. Een Sinterklaas cadeau waar een dreumes eindeloos speelplezier aan zal beleven!

Klein Sinterklaas cadeau kind 1 jaar

8. SES Creative - Mijn eerste kleurpotloden XL

Een speciaal schoencadeautje voor een kind vanaf 12 maanden is een set XL kleurpotloden. De allereerste kleurpotloden voor je kleintje, waarmee hij/zij kan leren kleuren en tekenen. Een goedkoop Sinterklaas cadeau voor je dreumes, waar je kindje zeker van zal genieten!

Budget Sinterklaas cadeau kind 1 jaar

9. Little Dutch houten stapeltoren

Deze houten stapeltoren van het merk Little Dutch is een leuk cadeau voor je kind van 1 jaar. Je dreumes kan spelen met de houten ringen en ze op goede volgorde stapelen. Daarnaast stimuleert de stapeltoren de hand-oogcoördinatie en fijne motoriek. Al met al een perfect cadeau voor in de schoen van je kleintje!

Sinterklaas cadeau kind 1 jaar onder de 10 euro

10. SES Creative - Vormen plakken

Een leuk schoencadeautje voor een kind vanaf 1 jaar is de SES Creative set vormen plakken. De set bestaat uit verschillende kaarten met open plekken. Je kindje moet met zijn/haar vinger lijm smeren op de open plekken en de juiste vormen hierop plakken. Een goedkoop Sinterklaas cadeau dat goed is voor de motoriek en het leren van vormen en waarmee je kindje een leuke bezigheid heeft!

Leuk schoencadeautje kind 12 maanden