Goedkoop cadeau kind 6 jaar: de beste cadeautips!

Vraag jij je af: wat geef je een kind van 6 jaar cadeau? Ben jij op zoek naar een leuk én goedkoop cadeau voor een kind van 6 jaar? Lees dan dit artikel, waarin je de allerleukste cadeaus voor een kind van 6 jaar vindt. Een kind zal dolblij zijn met één van deze leuke cadeaus!

1. Pokémon kaarten

Een leuk cadeau voor een kind van 6 jaar zijn Pokémon kaarten. Je kind kan Pokémon kaarten verzamelen, ruilen en ermee spelen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Het is dan ook een cadeau waarmee je een kind van 6 jaar zeker blij maakt!

Goedkoop cadeautje kind 6 jaar

2. Domino Express Starter Lane

Een origineel cadeau onder de 10 euro voor een kind van 6 jaar is de Domino Express Starter Lane set. Deze set bestaat uit dominostenen, een knikkertrap en een brug. Een set waaraan een kind van 6 jaar veel speelplezier zal beleven!

Cadeau kind 6 jaar onder de 10 euro

3. LEGO bouwset

Een leuk en goedkoop cadeau voor een kind van 6 jaar is een LEGO bouwset. Hiermee kan het kind gelijk gaan spelen en zijn/haar fantasie de vrije loop laten gaan door dingen te bouwen en er vervolgens mee te spelen. Er zijn verschillende leuke LEGO bouwsets onder de 10 euro verkrijgbaar, zoals de LEGO Creator set Dolfijn en Schildpad, de LEGO Friends set Mobiele modeboetiek, de LEGO NINJAGO set Zane’s Power-Upmecha EVO en de LEGO Creator set Superrobot. Je vindt dus altijd een LEGO bouwset die bij het betreffende kind past!

LEGO Creator Dolfijn en Schildpad
LEGO Friends Mobiele modeboetiek
LEGO NINJAGO Zane's Power-Upmecha EVO
LEGO Creator LEGO Creator Superrobot

Goedkoop cadeau kind 6 jaar

4. Kinderspel

Een leuk cadeau voor een kind van 6 jaar is een kinderspel. Er zijn verschillende leuke en goedkope kinderspellen die geschikt zijn voor een kind vanaf 6 jaar verkrijgbaar, zoals het Huisdieren weetjes kwartet, het Rummikub reisspel, het Wie is het? reisspel en het 4 op ’n rij kaartspel. Welk spel je ook kiest, een kind van 6 jaar zal hier zeker veel plezier aan beleven!

Huisdieren Weetjes Kwartet
Rummikub reisspel
Wie is het? reisspel
4 Op 'n Rij kaartspel

Budget cadeau kind 6 jaar

5. Smart Games Plug & Play Puzzler

Met de Smart Games Plug & Play Puzzler beleeft een kind van 6 jaar eindeloos speelplezier! De kubus bestaat uit allemaal puzzelstukjes die losgemaakt kunnen worden, waarna de kubus opnieuw in elkaar kan worden gezet. Met de Smart Games Plug & Play Puzzler kun je maar liefst 48 opdrachten uitvoeren, van makkelijk tot moeilijk. Daarnaast is de kubus makkelijk mee te nemen. Kortom: een fantastisch cadeau voor een kind van 6 jaar!

Klein cadeau kind 6 jaar

6. Puzzel

Verras een kind van 6 jaar met een leuke puzzel, waaraan het veel puzzelplezier zal beleven! Er zijn verschillende leuke en goedkope puzzels voor een kind vanaf 6 jaar waaruit je kan kiezen, zoals een Disney puzzel, de Jan van Haaster junior puzzel ‘Apenkooien’ en een Pokémon 3D puzzel waarmee een kind een Pokémon pennenbak in elkaar kan puzzelen. Welke puzzel je ook kiest, hiermee heb jij een fantastisch cadeau voor een kind van 6 jaar!

Jan van Haasteren junior puzzel - Apenkooien
Pokémon 3D puzzel - Pennenbak

Goedkoop cadeau kind 6 jaar

7. Faber-Castell viltstiften

Een leuk cadeau voor een kind van 6 jaar zijn Faber-Castell viltstiften. Hiermee kan een kind de mooiste kleurplaten inkleuren en prachtige tekeningen maken!

Cadeau kind 6 jaar onder de 10 euro

8. Diamond painting knutselset

Met deze diamond painting knutselset kan een kind zelf de mooiste kaarten maken door middel van diamond painting. Vervolgens kan een kind van de kaarten een slinger maken. Het is dan ook een geweldig cadeau voor een kind van 6 jaar, waar deze zeker veel plezier aan zal beleven!

Budget cadeau kind 6 jaar

9. L.O.L. Surprise strijkkralen

Een leuk cadeau voor een kind van 6 jaar is een strijkkralen set van L.O.L. Surprise. Hiermee kan een kind zelf de mooiste L.O.L. figuren maken van strijkkralen. 

Klein cadeau kind 6 jaar

10. SES Creative - Nail art set

Met de SES Creative nail art set kan een kind zelf zijn/haar nagels lakken én versieren met stickers. De nagellak is op waterbasis en eenvoudig eraf te halen. Het is dan ook een geweldig cadeau voor een kind van 6 jaar, waar deze zeker plezier aan zal beleven!

Leuk cadeau kind 6 jaar