Goedkoop cadeau kind 5 jaar: de beste cadeautips!

Ben jij op zoek naar een leuk en goedkoop cadeau voor een kind van 5 jaar? Bekijk dan de beste budget cadeautips voor 5-jarigen, waarmee je de allerleukste budgetcadeaus voor een kind van 5 jaar vindt. Met één van deze betaalbare cadeau ideeën zal een kind van 5 jaar dolblij zijn!

1. LEGO bouwset

Een LEGO bouwset is een leuk en goedkoop cadeau voor een kind van 5 jaar, omdat een kind hiermee gelijk kan spelen en plezier aan kan beleven. Met een LEGO bouwset kan een kind zijn/haar fantasie de vrije loop laten gaan en dingen in elkaar zetten om er vervolgens mee te spelen. Er zijn verschillende leuke en goedkope LEGO bouwsets verkrijgbaar, zoals LEGO Friends ‘Waterval in het bos’, LEGO City ‘Stuntvliegtuig’, LEGO City ‘Politiewagen’ en Lego Disney ‘Binnenplaats van Elsa’s Kasteel’. Je kunt dus altijd een LEGO bouwset uitkiezen die bij het kind in kwestie past en die je zelf leuk vindt!

LEGO Friends Waterval in het bos
Lego City Stuntvliegtuig
LEGO City Politiewagen
LEGO Disney Binnenplaats van Elsa's Kasteel

Goedkoop cadeau kind 5 jaar

2. Strijkkralen set

Een betaalbaar cadeau voor een kind van 5 jaar zijn strijkkralen. Hiermee kan een kind lekker creatief bezig zijn. Er zijn verschillende leuke en goedkope strijkkralen sets verkrijgbaar. Allereerst heb je een strijkkralen set waarmee je sleutelhangers van strijkkralen kunt maken. Daarnaast heb je strijkkralen sets om T-Rexen, zeemeerminnen en prinsessen te maken met strijkkralen. Welke strijkkralen set je ook kiest, een kind van 5 jaar zal dolblij zijn met dit leuke en goedkope cadeau!

Strijkkralen sleutelhangers
Strijkkralen T-Rex
Strijkkralen zeemeerminnen
Strijkkralen prinsessen

Budget cadeau kind 5 jaar

3. Kinderspel

Welk kind houdt er niet van het spelen van een spelletje? Een kinderspel is dan ook een geweldig en budgetvriendelijk cadeau voor een kind van 5 jaar. Er zijn verschillende leuke goedkope kinderspellen die geschikt zijn voor kinderen vanaf 5 jaar, zoals het Let’s Go Fishing hengelspel, het Paw Patrol 3-in-1 bordspel met memo, lotto en domino en het Wie is het? kaartspel. Welk spel je ook kiest, een kind zal hier zeker veel plezier aan beleven!

Let's Go Fishing hengelspel
Paw Patrol 3-in-1 bordspel: memo, lotto en domino
Wie is het? kaartspel

Cadeau kind 5 jaar onder de 10 euro

4. K'nex Jumbo Jet bouwset

Met de K’nex Jumbo Jet bouwset geef je een kind van 5 jaar een cadeau dat hij/zij meteen wil openen en mee aan de slag wil gaan. Hiermee kan een kind namelijk een Jumbo Jet of een eigen verzonnen creatie in elkaar bouwen. Het is dan ook een voordelig cadeau voor een kind van 5 jaar!

Goedkoop cadeau kind 5 jaar

5. Krimpfolie knutselset

Een krimpfolie knutselset is een leuk en goedkoop cadeau voor een 5-jarige die graag creatief bezig is. Op de krimpfolie kan een kind voorbeelden overtrekken, om ze vervolgens in te kleuren, waarna ze door een volwassene in de oven gestopt kunnen worden en ze krimpen. Uiteindelijk heeft een kind een leuke creatie als eindresultaat. Er zijn verschillende goedkope krimpfolie knutselsets verkrijgbaar, zo kun je met krimpfolie sleutelhangers, een ridderkasteel met ridderfiguren of een sprookje in stolp maken. Welke set je ook kiest, een kind zal hier zeker veel plezier aan beleven!

Krimpfolie - Sleutelhangers
Krimpfolie - Ridderkasteel
Krimpfolie - Sprookje in een stolp

Leuk cadeau kind 5 jaar

6. Kleuren op nummer kleurboek

Een kleuren op nummer kleurboek is een low-budget cadeau voor een 5-jarige. De kleurplaten in dit kleurboek bestaan uit verschillende vakjes waarin een kleurcode staat. Elke kleurcode staat voor een bepaalde kleur waarin het vakje moet worden gekleurd. De kleurplaten in het kleuren op nummer kleurboek staan in het teken van lieve dieren, zodat het een feestje is om deze in te kleuren!

Klein cadeau kind 5 jaar

7. Bruynzeel twin point viltstiften set

Bruynzeel twin point viltstiften zijn een creatief en betaalbaar cadeau voor een 5-jarige. Deze 2-in-1 viltstiften hebben namelijk aan elk uiteinde een viltstift. Aan het ene uiteinde zit een viltstift met een dikke punt en aan het andere uiteinde een viltstift met een dunne punt. Hiermee kan een kind dan ook zowel dunne als dikke lijntjes tekenen en kleine en grote oppervlakten inkleuren. De Bruynzeel twin point vilstiften set bestaat uit maar liefst 20 viltstiften, waardoor een kind hiermee genoeg kleuren tot zijn/haar beschikking heeft om lekker te kleuren en te tekenen!

Budget cadeau kind 5 jaar

8. Puzzel

Verras een kind van 5 jaar met een vrolijke puzzelset of puzzel waar het urenlang puzzelplezier aan zal beleven. Er zijn verschillende leuke en goedkope puzzels voor kinderen vanaf 5 jaar verkrijgbaar, zoals een Paw Patrol puzzelset met 3 puzzels van 48 stukjes, een Jan van Haaster junior puzzel van 150 stukjes of een Disney Princess puzzelset met 3 puzzels van 49 stukjes. Welke puzzels je ook kiest, je hebt hiermee sowieso een geweldig en voordelig cadeau voor een 5-jarige!

Paw Patrol 3x 48 stukjes puzzels
Jan van Haasteren junior puzzel 150 stukjes
Ravensburger Disney Princess 3x 49 stukjes puzzels

Goedkoop cadeautje kind 5 jaar

9. NaNaNa Suprise! Nagelset

Een budgetvriendelijk cadeau voor een 5-jarige is een NaNaNa Suprise! nagelset, welke bestaat uit een flesje nagellak, een flesje glitterlak, nagelstickers en een vijltje. Een kind van 5 jaar zal het fantastisch vinden om zijn/haar eigen nageltjes te lakken en te versieren!

Klein cadeautje kind 5 jaar

10. Surprise eieren - groeiende dinosaurussen/unicorns

Een origineel en goedkoop cadeau voor een kind van 5 jaar is een set van 2 surprise eieren die een kind kan uitbroeden. De surprise eieren zijn verkrijgbaar in 2 varianten, te weten dinosaurussen en unicorns. Een surprise ei kan worden uitgebroeid door deze in een bak met water te leggen en te wachten tot de schaal openbreekt. Als de schaal is opengebroken zie je welke dinosaurus of unicorn er in je ei zit en groeit deze ook nog eens verder in het water! Of je nu een betaalbaar cadeau voor een jongen of meisje van 5 jaar zoekt, hiermee heb jij een bijzonder cadeau!

Surprise eieren - groeiende dinosaurussen
Surprise eieren - groeiende unicorns

Leuk cadeau kind 5 jaar

SpeelgoedSpeelgoed