Goedkoop cadeau kind 3 jaar: de beste cadeautips!

Vraag jij je af: wat is een leuk en goedkoop cadeau voor een kind van 3 jaar? Bekijk dan de beste betaalbare cadeautips voor 3-jarigen. Hiermee vind jij een fantastisch én budgetvriendelijk cadeau voor een peuter van 3 jaar waarmee deze dolblij zal zijn!

1. Bumba memo spel

Een leuk en goedkoop cadeau voor een kind van 3 jaar is het Bumba memo spel. Dit spel kan, afhankelijk van de leeftijd van het kind, op verschillende manieren gespeeld worden. Er kan op zoek worden gegaan naar kaartjes met dezelfde kleur of – wat moeilijker – kaartjes met hetzelfde plaatje. Een fantastisch en budgetvriendelijk cadeau voor een kind van 3 jaar waar het zeker veel plezier aan zal beleven!

Goedkoop cadeau kind 3 jaar

2. Magneten speelset

Een geweldig en betaalbaar cadeau voor een kind van 3 jaar is een magneten speelset. Hiermee kan een peuter een poppetje met magneten helemaal zelf aankleden, van het haar tot de kledingstukken en accessoires. Daarnaast bevat de speelset andere magneten die om de pop heen kunnen worden geplaatst. Aangezien de magneten verplaatst kunnen worden, kan een kind hiermee eindeloos spelen. De magneten speelset zit in een koffertje, zodat deze ook makkelijk onderweg mee kan worden genomen. Er zijn twee varianten verkrijgbaar, te weten een magneten speelset met een meisje of een jongen. De magneten speelset is dan ook een leuk en voordelig cadeautje voor zowel een meisje als jongen van 3 jaar! 

Magneten speelset - meisje
Magneten speelset - jongen

Leuk cadeau kind 3 jaar

3. SES Creative - ik leer set

Met een SES Creative ik leer set geef je een peuter niet alleen een leuk, maar ook een leerzaam cadeau. Er zijn verschillende SES Creative ik leer sets onder de 10 euro verkrijgbaar, elke set staat in het teken van een andere vaardigheid. Zo heb je de SES Creative sets ‘Ik leer plakken’, ‘Ik leer schrijfbewegingen’, ‘Ik leer knippen’ en ‘Ik leer rijgen’. Welke set je ook kiest, hiermee heb jij zeker een leuk en goedkoop cadeau voor een 3-jarige peuter!

SES Creative - Ik leer plakken
SES Creative - Ik leer knippen
SES Creative - Ik leer schrijfbewegingen
SES Creative ik leer rijgen
SES Creative - Ik leer rijgen

Goedkoop cadeau kind 3 jaar

4. Raamstickers

Raamstickers zijn een leuk en goedkoop cadeautje voor een kind van 3 jaar. Of het nu is voor in de auto of voor thuis, er is altijd wel een raam in de buurt waar je kind kan spelen met de raamstickers. Afhankelijk van de peuter in kwestie en je eigen voorkeur kun je kiezen uit verschillende raamstickers, zo zijn er raamstickers die in het teken staan van Sprookjes, Nijntje raamstickers en Woezel en Pip raamstickers. Welke raamstickers je ook kiest, een kind van 3 jaar zal het zeker leuk vinden om hiermee te spelen!

Sprookjes raamstickers
Nijntje raamstickers
Woezel en Pip raamstickers

Cadeau kind 3 jaar onder de 10 euro

5. SES Creative - Stempelen met stiften

De SES Creative set ‘Stempelen met stiften’ is een leuk en goedkoop cadeau voor een peuter. De set bestaat uit verschillende bedrukte vellen, waarop een peuter met de meegeleverde stempelstiften kan stempelen. Elke stempelstift heeft een andere kleur en stempel. Hiermee kan een peuter dan ook lekker creatief bezig zijn!

Klein cadeau kind 3 jaar

6. Krokodillenspel

Een grappig en budgetvriendelijk cadeau voor een kind van 3 jaar is het krokodillenspel. Bij het krokodillenspel staat de mond van de krokodil open en moeten de spelers om de beurt een tand van de krokodil indrukken. Als de krokodil bijt als jij een tand indrukt, heb je verloren. Degene die aan het einde van het spel niet is ‘gebeten’ door de krokodil wint. Een spel waar een kind van 3 jaar eindeloos speelplezier aan zal beleven!

Cadeau kind 3 jaar onder de 10 euro

7. Hot Wheels cadeauset met 5 autootjes

Een fantastisch en budgetvriendelijk cadeau voor een 3-jarige is een cadeauset met daarin 5 autootjes van Hot Wheels. Met deze autootjes kan een peuter meteen gaan spelen. Het is dan ook een geweldig en low-budget cadeau waarmee je een 3-jarige zeker blij zal verrassen!

Budget cadeau kind 3 jaar

8. SES Creative - bedelarmbanden

Met de SES Creative set ‘bedelarmbanden’ kan je peuter zelf de allermooiste bedelarmbanden maken. Met deze set heeft een peuter dan ook dubbel plezier, eerst bij het maken van de bedelarmbanden en vervolgens bij het dragen ervan. Het is dan ook een goedkoop en creatief cadeau voor peuters!

Goedkoop cadeautje kind 3 jaar

9. Stabilo kleurpotloden

Met de kleurpotloden van Stabilo kan een peuter de allermooiste tekeningen maken of kleurplaten inkleuren. De set bestaat uit 24 verschillende kleurpotloden, zodat je peuter allerlei leuke kleurtjes heeft om mee te kleuren. Kortom: een leuk en voordelig cadeau voor een kind van 3 jaar!

Klein cadeau kind 3 jaar

10. Boek 'Speuren in de dierentuin'

Het boek ‘Speuren in de dierentuin’ is een interactief kinderboek, waardoor het extra leuk is om samen te lezen. Het boek bevat namelijk allerlei zoekplaten en een ‘zaklamp’ om dingen te zoeken in het boek. Het is dan ook een origineel budgetcadeau voor een kind van 3 jaar, dat hij/zij zeker leuk zal vinden om te krijgen!

Budget cadeautje kind 3 jaar

SpeelgoedSpeelgoed