Goedkoop cadeau kind 2 jaar: de beste cadeautips!

Ben jij op zoek naar een goedkoop cadeau voor een kind van 2 jaar en vraag jij je af: wat geef je een kind van 2 jaar cadeau? Lees dan dit artikel en vind een fantastisch cadeau voor een peuter onder de 10 euro. Of je nu een cadeau zoekt voor een jongen of meisje van 2 jaar, met deze cadeau ideeën vind jij altijd een cadeau dat bij de peuter in kwestie past en waar het veel plezier aan zal beleven!

1. LEGO Duplo bouwset

Een fantastisch cadeau voor een kind van 2 jaar is een LEGO Duplo bouwset. Een peuter zal eindeloos speelplezier beleven aan een LEGO Duplo bouwset en daarnaast wordt hierdoor de ontwikkeling van de fijne motoriek en de sociale en emotionele intelligentie gestimuleerd. Als je een peuter wilt verrassen met een LEGO Duplo bouwset onder de 10 euro, kun je kiezen uit de Lego Duplo bouwset boerderijdieren of wilde dieren van Afrika. Welke set je ook kiest, je peuter zal dolbij zijn met dit geweldige cadeau!

LEGO Duplo boerderijdieren
LEGO Duplo wilde dieren van Afrika

Leuk cadeau kind 2 jaar

2. Waar is kikker flapjesboek

Een leuk cadeau voor een kind van 2 jaar is het flapjesboek ‘Waar is kikker?’. In dit flapjesboek speelt Kikker verstoppertje en gaat je peuter op zoek naar Kikker. Een cadeautje dat je peuter zeker leuk zal vinden!

Goedkoop cadeau kind 2 jaar

3. Houten hengelspel

Een leuk cadeau om een kind van 2 jaar te geven is een houten hengelspel. Bij het hengelspel moet je met een hengel vissen vangen. Een peuter zal veel plezier beleven aan dit leuke spel, het is dan ook een fantastisch cadeau om een kind van 2 jaar te verrassen!

Cadeau kind 2 jaar onder de 10 euro

4. Houten trommel

Een origineel en goedkoop cadeau voor een peuter is een houten trommel. Hiermee kan een peuter zelf muziek maken. Het is dan ook een cadeau dat een kind van 2 jaar helemaal fantastisch zal vinden!

Budget cadeau kind 2 jaar

5. Playmobil 1.2.3 set

Een leuk en goedkoop cadeau voor een peuter is een Playmobil 1.2.3 set. Een kind van 2 jaar zal het fantastisch vinden om hiermee te spelen en allerlei verhalen te verzinnen voor de Playmobil figuren. Er zijn verschillende goedkope Playmobil 1.2.3 sets verkrijgbaar, te weten jongen met pony, ruiter met paard, feeënvriendin met vos en dierenarts met hond. Hierdoor kun jij een Playmobil 1.2.3 set uitzoeken die past bij de betreffende peuter!

PLAYMOBIL 1.2.3 Jongen met pony
PLAYMOBIL 1.2.3 Ruiter met paard
PLAYMOBIL 1.2.3 Feeënvriendin met vos
PLAYMOBIL 1.2.3 Dierenarts met hond

Goedkoop cadeau kind 2 jaar

6. Houten ontbijtset

Met deze houten ontbijtset kan een peuter zijn/haar verbeelding de vrije loop laten gaan en zelf een ontbijtje maken. In de houten etenswaren zit klittenband, zodat je peuter de houten etenswaren kan snijden en beleggen. Het is dan ook een leuk cadeau voor een peuter, waar deze zeker veel speelplezier aan zal beleven!

Cadeau kind 2 jaar onder de 10 euro

7. Bruynzeel waskrijtjes

Een leuk en goedkoop cadeau voor een kind van 2 jaar zijn Bruynzeel waskrijtjes. Deze zijn extra dik, zodat ze geschikt zijn voor kleine kinderhandjes. Hiermee kan een peuter dan ook heerlijk kleuren en tekenen en mooie kunstwerken maken!

Klein cadeau kind 2 jaar

8. Play-Doh potjes klei

Verras een peuter met Play-Doh potjes klei. Een leuk cadeautje voor een kind van 2 jaar waar het heerlijk mee kan kleien en zijn/haar fantasie de vrije loop kan laten gaan om allerlei mooie kleiwerken te maken!

Klein cadeau kind 2 jaar

9. Houten wiebelende walvis

Met deze houten wiebelende walvis kan een peuter heerlijk spelen en tegelijkertijd de fijne motoriek ontwikkelen. Hierbij moet een peuter namelijk proberen om de visjes allemaal op de wiebelende walvis te zetten, zonder dat de visjes ervan af vallen. Kortom: een fantastisch en goedkoop cadeau voor een kind van 2 jaar!

Cadeau kind 2 jaar onder de 10 euro

10. Woezel en Pip gigagroot kleurboek met stickers

Het Woezel en Pip gigagroot kleurboek met stickers is een goedkoop cadeau voor een peuter, waarin het heerlijk kan kleuren en stickers kan plakken. Het is dan ook een cadeau dat een kind van 2 jaar fantastisch zal vinden!

Budget cadeau kind 2 jaar