Goedkoop cadeau kind 1 jaar: de beste cadeautips!

Heb jij een beperkt budget en ben je op zoek naar een leuk en goedkoop cadeau voor een kind van 1 jaar? Lees dan snel verder en ontdek de leukste budget cadeaus voor een kind van 1 jaar. Met deze cadeau ideeën vind jij een fantastisch cadeau voor je dreumes waar het zeker veel plezier aan zal beleven, zonder dat je hier veel geld voor hoeft uit te geven. Wat het karakter van je dreumes ook is en of je op zoek bent naar een goedkoop cadeau voor een meisje of jongen van 1 jaar, met deze cadeau ideeën vind jij altijd een geweldig cadeau!

1. Vormenstoof

Een goedkoop cadeau voor een kind van 1 jaar waar deze zeker veel plezier aan zal beleven is een vormenstoof. De vormenstoof staat garant voor uren speelplezier en is daarnaast goed voor de fijne motoriek en het leren van vormen. Kortom: een perfect cadeau voor een kind van 1 jaar!

Goedkoop cadeau kind 1 jaar

2. SES Creative - Klei met uitsteekvormen

Een leuk en goedkoop cadeau voor een dreumes is klei met uitsteekvormen. Een kind kan hiermee zijn/haar fantasie en creativiteit tot uitdrukking brengen. Daarnaast leert een dreumes hiermee ook kleuren en vormen, zodat het niet alleen een leuk maar ook leerzaam cadeau is!

Cadeau kind 1 jaar onder de 10 euro

3. Vingerpopboekje 'Knuffel me - klein schaapje'

Een lief en budgetvriendelijk cadeau voor een kind van 1 jaar is het vingerpopboekje ‘Knuffel me – klein schaapje’. Hiermee wordt het lezen van een boekje met je kind nog leuker en fijner!

Budget cadeau kind 1 jaar

4. Badspeeltjes

Een leuk en betaalbaar cadeau voor een kind van 1 jaar zijn speeltjes voor in bad van vrolijke dieren. Hiermee wordt in bad gaan voor een kind nog leuker!

Klein cadeau kind 1 jaar

5. SES Creative - Kleuren met water

Een ideaal en goedkoop cadeautje voor een dreumes is de set kleuren met water van SES Creative. Hiermee kan een kind kleuren met water, zonder rommel! De set bestaat uit leuke kaarten waarop dieren staan. Door met de natte borstel over de kaarten heen te gaan, verschijnt er kleur op de kaarten. De kaarten zijn ook nog eens herbruikbaar, zodat je kind hier zeker veel plezier aan zal beleven!

Goedkoop cadeau kind 1 jaar

6. Little Dutch - houten trekdier olifant

Een leuk en voordelig cadeau voor een dreumes is een houten trekdier in de vorm van een olifant. Een kind kan de olifant door middel van een touwtje vooruit trekken, waardoor kruipen en leren lopen nog leuker wordt!

Cadeau kind 1 jaar onder de 10 euro

7. Houten hamerbank

Deze houten hamerbank is een fantastisch en betaalbaar cadeau voor een kind van 1 jaar. Een kind kan de houten pennen met de hamer in de bank slaan en de bank omdraaien om dit weer te herhalen. Hiermee heb jij een leuk en goedkoop cadeau voor een dreumes waar deze eindeloos speelplezier aan zal beleven!

Klein cadeau kind 1 jaar

8. SES Creative - Mijn eerste kleurpotloden XL

Een speciaal en low-budget cadeau voor een kind vanaf 12 maanden is een set XL kleurpotloden. De allereerste kleurpotloden voor je kleintje, waarmee hij/zij kan leren kleuren en tekenen. Een goedkoop cadeau voor je dreumes, waar je kindje zeker van zal genieten!

Budget cadeau kind 1 jaar

9. Houten stapeltoren

Deze houten stapeltoren is een leuk en goedkoop cadeau voor een kind van 1 jaar. Je dreumes kan spelen met de houten ringen en ze op goede volgorde stapelen. Daarnaast stimuleert de stapeltoren de hand-oogcoördinatie en fijne motoriek. Al met al een perfect en budgetvriendelijk cadeau voor je kleintje!

Cadeau kind 1 jaar onder de 10 euro

10. SES Creative - Vormen plakken

Een leuk en goedkoop cadeau voor een kind vanaf 1 jaar is de SES Creative set vormen plakken. De set bestaat uit verschillende kaarten met open plekken. Je kindje moet met zijn/haar vinger lijm smeren op de open plekken en de juiste vormen hierop plakken. Hiermee heb jij een budgetvriendelijk cadeau voor een dreumes dat goed is voor de motoriek en het leren van vormen en waarmee het kindje een leuke bezigheid heeft!

Leuk cadeau kind 12 maanden

SpeelgoedSpeelgoed