Goedkoop cadeau kind 1 jaar: de beste cadeautips!

Heb jij een beperkt budget en ben je op zoek naar een leuk en goedkoop cadeau voor een kind van 1 jaar? Lees dan snel verder en ontdek de leukste cadeaus voor een kind van 1 jaar onder de 10 euro. Met deze cadeau ideeën vind jij een fantastisch cadeau voor je dreumes waar het zeker veel plezier aan zal beleven, zonder dat je hier veel geld voor hoeft uit te geven. Wat het karakter van je dreumes ook is en of je op zoek bent naar een cadeau voor een meisje of jongen van 1 jaar, met deze cadeau ideeën vind jij altijd een geweldig cadeau!

1. Vormenstoof

Een cadeau waar een kind van 1 jaar zeker veel plezier aan zal beleven is een vormenstoof. De vormenstoof staat garant voor uren speelplezier en is daarnaast goed voor de fijne motoriek en het leren van vormen. Kortom: een perfect cadeau voor een kind van 1 jaar!

Goedkoop cadeau kind 1 jaar

2. SES Creative - Klei met uitsteekvormen

Een leuk cadeau voor een dreumes is klei met uitsteekvormen. Een kind kan hiermee zijn/haar fantasie en creativiteit tot uitdrukking brengen. Daarnaast leert een dreumes hiermee ook kleuren en vormen, zodat het niet alleen een leuk maar ook leerzaam cadeau is!

Cadeau kind 1 jaar onder de 10 euro

3. Vingerpopboekje 'Knuffel me - klein schaapje'

Een lief cadeau voor een kind van 1 jaar is het vingerpopboekje ‘Knuffel me – klein schaapje’. Hiermee wordt het lezen van een boekje met je kind nog leuker en fijner!

Budget cadeau kind 1 jaar

4. Badspeeltjes

Een leuk cadeau voor een kind van 1 jaar zijn speeltjes voor in bad van vrolijke dieren. Hiermee wordt in bad gaan voor een kind nog leuker!

Klein cadeau kind 1 jaar

5. SES Creative - Kleuren met water

Een ideaal cadeautje voor een dreumes is de set kleuren met water van SES Creative. Hiermee kan een kind kleuren met water, zonder rommel! De set bestaat uit leuke kaarten waarop dieren staan. Door met de natte borstel over de kaarten heen te gaan, verschijnt er kleur op de kaarten. De kaarten zijn ook nog eens herbruikbaar, zodat je kind hier zeker veel plezier aan zal beleven!

Goedkoop cadeau kind 1 jaar

6. Little Dutch - houten trekdier olifant

Een leuk cadeau onder de 10 euro voor een dreumes is een houten trekdier in de vorm van een olifant. Een kind kan de olifant door middel van een touwtje vooruit trekken, waardoor kruipen en leren lopen nog leuker wordt!

Cadeau kind 1 jaar onder de 10 euro

7. Houten hamerbank

Deze houten hamerbank is een fantastisch cadeautje voor een kind van 1 jaar. Een kind kan de houten pennen met de hamer in de bank slaan en de bank omdraaien om dit weer te herhalen. Een cadeau waar een dreumes eindeloos speelplezier aan zal beleven!

Klein cadeau kind 1 jaar

8. SES Creative - Mijn eerste kleurpotloden XL

Een speciaal cadeau voor een kind vanaf 12 maanden is een set XL kleurpotloden. De allereerste kleurpotloden voor je kleintje, waarmee hij/zij kan leren kleuren en tekenen. Een goedkoop cadeau voor je dreumes, waar je kindje zeker van zal genieten!

Budget cadeau kind 1 jaar

9. Houten stapeltoren

Deze houten stapeltoren is een leuk cadeau voor je kind van 1 jaar. Je dreumes kan spelen met de houten ringen en ze op goede volgorde stapelen. Daarnaast stimuleert de stapeltoren de hand-oogcoördinatie en fijne motoriek. Al met al een perfect cadeau voor je kleintje!

Cadeau kind 1 jaar onder de 10 euro

10. SES Creative - Vormen plakken

Een leuk cadeau voor een kind vanaf 1 jaar is de SES Creative set vormen plakken. De set bestaat uit verschillende kaarten met open plekken. Je kindje moet met zijn/haar vinger lijm smeren op de open plekken en de juiste vormen hierop plakken. Een goedkoop cadeau dat goed is voor de motoriek en het leren van vormen en waarmee je kindje een leuke bezigheid heeft!

Leuk cadeau kind 12 maanden