De leukste theemokken om te geven en te krijgen

Ken jij een theeleut? Oftewel iemand die heel de dag door thee drinkt? Dan is een theemok een leuk cadeau om deze persoon te verrassen. Want zeg nu zelf, wat is er leuker dan thee drinken uit een mok die speciaal voor jou is uitgekozen? Er zijn verschillende mogelijkheden waaruit je een keuze kan maken, zodat jij een mok kunt uitkiezen die bij de theeliefhebber in kwestie past! 

Gepersonaliseerd theeglas

Dit gepersonaliseerde theeglas is een bijzonder en origineel cadeau, omdat jij dit deze helemaal speciaal voor de ontvanger hebt ontworpen. Het theeglas is te personaliseren met de naam van de ontvanger van het cadeau en een ontwerp naar keuze. Een fantastisch cadeau, waarmee thee drinken nog leuker en specialer wordt!

Theemokken voor reisliefhebbers

Maak een reisliefhebber blij met een mok in het thema van een wereldstad naar keuze, zoals Amsterdam, Londen, New York of Parijs. Een reisliefhebber kan onder het genot van een kopje thee uit één van deze leuke theemokken wegdromen bij alle mooie reizen die hij/zij heeft gemaakt en plannen maken voor nieuwe reizen!

Theemok New York
Theemok Londen
Theemok Parijs
Theemok Amsterdam

Theemokken voor dierenliefhebbers

Ken jij een kattenliefhebber? Verras deze persoon dan met de theemok ‘cat lover’. Deze theemok staat vol met katten en quotes die perfect passen bij een kattenliefhebber. Ken jij daarentegen een hondenliefhebber? Geef deze persoon dan de theemok ‘dog lover’ cadeau. Op deze theemok staan allerlei soorten honden en quotes afgebeeld die een hondenliefhebber fantastisch zal vinden!

Theemok cat lover
Theemok dog lover

Boeddha theemok met deksel

Deze Boeddha theemok met deksel is een perfect cadeau voor een theeliefhebber om verschillende redenen. Allereerst heeft deze Boeddha theemok een deksel, waardoor de theemok er niet alleen leuk uitziet, maar ook de thee warm houdt. Daarnaast brengt het cadeau geven van een Boeddha natuurlijk geluk. Kortom: een ideale theemok om een theeleut mee te verrassen!

XL mok met trui

Deze XL mok met trui is een perfecte theemok om een theeliefhebber mee te verrassen. De theemok is namelijk extra groot, zodat er lekker veel thee in past. Daarnaast heeft de mok een trui, wat er niet alleen leuk en knus uitziet, maar ook ervoor zorgt dat een theeleut zijn/haar handen niet verbrandt bij het vasthouden van de mok. Het is dan ook een leuke en handige theemok om een theeliefhebber cadeau te geven!