Cadeautip voor een kind: een gepersonaliseerde knuffel met naam, foto en/of geboortedatum

Een knuffel kan heel veel betekenen voor een kind, een kind kan zich hieraan hechten, het biedt geborgenheid, steun, troost, plezier en liefde. Vrijwel ieder kind heeft wel een lievelingsknuffel, een knuffel die altijd en overal mee naartoe moet en die het kind absoluut niet kan missen. Om deze redenen is een knuffel dan ook een bijzondere manier om een kind te verrassen. Wil jij een kind niet zomaar een knuffel geven, maar deze extra bijzonder maken? Geef dan een gepersonaliseerde knuffel met naam, tekst, geboortedatum en/of foto. Een kind zal het fantastisch vinden om zijn/haar foto of naam te zien op de knuffel en het zal de knuffel extra leuk en speciaal maken! In dit artikel vind je de verschillende mogelijkheden om een knuffel te personaliseren, zodat jij een kind kunt verrassen met een gepersonaliseerde knuffel die bij hem/haar past!

ItsieMe knuffel met foto gezichtje kind

De ItsieMe knuffel is een lief knuffelkonijntje dat gepersonaliseerd kan worden met een foto. Voor dit cadeau kan je een schattige foto uitzoeken van het betreffende kind waarop het lief, grappig of leuk kijkt en zijn/haar gezichtje laten bedrukken op het knuffelkonijn. Hiermee heb jij een prachtige gepersonaliseerde knuffel met foto dat een kind zeker zal koesteren!

Knuffelkonijn of knuffeldoekje met naam

Verras een kind met een gepersonaliseerd knuffelkonijn of gepersonaliseerd knuffeldoekje waarop de naam en/of geboortedatum van het kind staan geborduurd. Het knuffelkonijn en knuffeldoekje zijn verkrijgbaar in twee verschillende kleuren, te weten ivoor en grijs. Hiermee heb jij een leuke gepersonaliseerde knuffel met naam om een kind te verrassen!

Gepersonaliseerd knuffelkonijn met naam en/of geboortedatum
Gepersonaliseerd knuffeldoekje met naam en/of geboortedatum

Geboortebeer met naam en geboortedatum

Een geboortebeer is een origineel kraamcadeau om te geven aan een pasgeboren baby. Hiermee kan jij een kind namelijk op bijzondere wijze zijn/haar allereerste knuffel geven. De geboortebeer is te personaliseren met de naam en geboortedatum van het kindje, welke op de knuffel worden geborduurd. Met deze gepersonaliseerde knuffelbeer met geboortedatum en naam van de baby heb jij een speciaal kraamcadeau dat ook de kersverse ouders zeker zullen waarderen!

Gepersonaliseerde knuffel met foto en/of tekst

Met een knuffeldier met gepersonaliseerd t-shirt maak je een kind zeker blij! Het t-shirt van het knuffeldier is te personaliseren met een foto, tekst en/of de naam van het kind. Er zijn verschillende soorten knuffeldieren, zodat jij een knuffeldier kunt uitzoeken dat je mooi vindt en dat bij het kind in kwestie past. Zo kun je een beer, haas, konijn, rendier, olifant, leeuw, wasbeer of vos cadeau geven. Met deze bijzondere en gepersonaliseerde knuffel met naam en/of foto, die jij hebt uitgekozen en ontworpen, zal je een kind zeker blij verrassen!

Gepersonaliseerde knuffelbeer met naam
Gepersonaliseerde knuffelbeer met foto
Gepersonaliseerde knuffel met foto - Haas
Gepersonaliseerde knuffel met foto - Haas
Gepersonaliseerde knuffel met foto - Konijn
Gepersonaliseerde knuffel met foto - Rendier
Gepersonaliseerde knuffel met foto - Olifant
Gepersonaliseerde knuffel met foto - Leeuw
Gepersonaliseerde knuffel met foto - Wasbeer
Gepersonaliseerde knuffel met foto - Vos
SpeelgoedSpeelgoed