Cadeau vrouw 50 jaar: top 8 cadeau ideeën!

Ben jij op zoek naar een cadeau voor een vrouw die 50 jaar wordt en Sarah gaat zien? Vraag jij je af: Wat geef je aan een vrouw die 50 wordt? Lees dan de top 8 cadeau ideeën voor een 50-jarige vrouw en vind een origineel cadeau om haar te feliciteren met deze bijzondere leeftijd!

1. Chocoladereep 'Hoera, 50 jaar!'

Verras een vrouw die 50 jaar wordt met een vrolijke chocoladereep waarop staat ‘Hoera, 50 jaar!’. Hiervan zal zij zeker genieten en heb jij een fantastisch cadeau om te geven!

2. Belevenis cadeaubon - hiep hiep hoera: 50 jaar!

‘Het leven begint bij 50’ wordt vaak gezegd. Een leuk cadeau om een vrouw die 50 jaar wordt te verrassen is dan ook de belevenis cadeaubon ‘Hiep hiep hoera: 50 jaar!’, waarmee zij van een leuke belevenis naar keuze kan genieten!

3. Boek - 50 jaar

Een origineel cadeau voor een vrouw die 50 jaar wordt is een boek dat in het teken van deze bijzondere leeftijd staat, zoals het boek ‘Ook leuke meisjes worden vijftig’, het boek ‘Verjaardagsquiz Hoera 50 jaar! Wat herinner jij je nog van je jeugdjaren?’ of het boek ’50 Dingen die ik blijf doen (en andere verhalen)’ van Saskia Noort. Welk boek je ook kiest, hiermee zal je een 50-jarige vrouw zeker verrassen!

Boek 'Ook leuke meisjes worden vijfig'
Boek 'Verjaardagsquiz Hoera 50 jaar!'
Boek '50' van Saskia Noort

4. Geurkaars 50 jaar

Een origineel cadeau voor iemand die 50 jaar wordt is een geurkaars met de tekst ‘Happy 50 Birthday’. Elke keer bij het branden van de geurkaars zal zij genieten van dit geweldige cadeau!

5. Hapjesplank Sarah 50 jaar

Een leuk cadeau voor een vrouw die 50 jaar wordt is een hapjesplank die geheel in het teken staat van het bereiken van deze bijzondere leeftijd. Zo staan op de hapjesplank teksten als ’50’, ‘Sarah’, ‘Aged to perfection’, ‘Vier ’t leven’ en ‘Feest’. Hiermee geef jij dan ook een leuk cadeau dat zeker van pas zal komen!

6. Mok 50 jaar

Een leuk cadeau voor een 50-jarige vrouw is een mok met de tekst ‘Wow! 50 jaar!’. Met deze mok wordt zij telkens weer herinnerd aan het bereiken van deze bijzondere leeftijd!

7. Heliumballon 50 jaar

Een origineel cadeau voor een vrouw die 50 jaar wordt is een vrolijke heliumballon met de tekst ’50 Happy Birthday!’. Hiermee zal jij de jarige zeker blij verrassen!

8. 3D Sarah taart

Verras een vrouw die Sarah ziet met een 3D Sarah taart. Hiermee heb jij een overheerlijk cadeau dat een vrouw die 50 jaar wordt zeker zal waarderen!