Cadeau voor zoon: top 8 originele cadeau ideeën!

Ben jij op zoek naar een leuk cadeau voor je zoon? Lees dan in dit artikel de top 8 originele cadeau ideeën voor een zoon en vind een fantastisch cadeau dat hij zeker zal waarderen!

1. Mok 'De liefste zoon van de wereld'

Een leuk cadeau voor een zoon is een mok waarop ‘De liefste zoon van de wereld’ staat vermeld. Daarnaast staat aan de binnenkant van de mok ook een lieve tekst voor je zoon. Kortom: een mok waaruit je zoon met veel plezier en trots zal drinken!

2. Cadeaubon 'Avontuur voor twee'

Ben jij op zoek naar een bijzonder cadeau voor je zoon? Geef dan de cadeaubon ‘Avontuur voor twee’ cadeau. Hiermee kan hij samen met jou of iemand anders genieten van een avontuurlijke activiteit naar keuze. Het is dan ook een onvergetelijk cadeau waar je zoon een mooie herinnering aan zal overhouden.

3. Poster inclusief lijst definitie zoon

Een origineel cadeau om je zoon te verrassen is een poster inclusief lijst waarop de definitie van een zoon staat vermeld. Je zoon kan deze poster een mooie plek in huis geven en elke keer opnieuw dit lieve cadeau bewonderen.

4. Slippers 'Liefste zoon'

Of het nu is voor een vakantie, een dagje weg of thuis, deze leuke slippers die samen de tekst ‘Liefste zoon’ vormen, komen altijd van pas. Het is dan ook een fantastisch cadeau voor je zoon dat hij zeker zal waarderen.

5. Gepersonaliseerde Axe geschenkset

Een geweldig cadeau om je zoon te verrassen is een gepersonaliseerde Axe geschenkset die bestaat uit een Axe bodywash en deodorant. De geschenkset is te personaliseren met een foto, naam en tekst. Een persoonlijk cadeau dat je zoon fantastisch zal vinden!

6. Gepersonaliseerde handdoek voor je zoon

Een origineel cadeau om te geven aan je zoon is een gepersonaliseerde handdoek. Je kunt de handdoek bedrukken met de naam van je zoon of een tekst naar keuze. Hiermee heeft je zoon zijn eigen handdoek die hij altijd makkelijk kan vinden. 

7. Leren portemonnee met naam zoon

Een bijzonder cadeau voor een zoon is een gepersonaliseerde leren portemonnee. De portemonnee is te personaliseren met de naam van je zoon en een ontwerp naar keuze. Een cadeau dat zeker van pas zal komen en door je zoon zal worden gewaardeerd!

8. Snoepdoosje met lieve boodschap

Verras je zoon met een snoepdoosje waarop een lieve boodschap voor hem staat vermeld, zoals ‘Ik ben blij met jou!’, ‘Toppertje!’ of ‘Apetrots!’. Welk snoepdoosje je ook kiest, dit cadeau zal zeker een lach op het gezicht van je zoon toveren!

Snoepdoosje - Ik ben blij met jou!
Snoepdoosje - Toppertje!
Snoepdoosje - Apetrots!