Cadeau voor een veganist: top 7 cadeau ideeën

Vraag jij je af: Wat geef je een veganist cadeau? Lees dan de top 7 cadeau ideeën voor een veganist. Hiermee kun jij iemand die veganistisch is verrassen met een fantastisch vegan cadeau!

1. Snoepdoosje met vegan snoepmix

Een leuk cadeau voor een veganist is een snoepdoosje gevuld met een vegan snoepmix en waarop een leuke boodschap staat vermeld. Hiervan zal de ontvanger zeker smullen!

2. Vegan taart

Een fantastisch cadeau voor een veganist is een vegan taart, zoals de Sticky Peanut taart, de Strawberry Rose taart of de Coco Lemon taart. Hiermee zal jij een veganist dolblij maken!

Sticky Peanut taart vegan
Strawberry Rose taart vegan
Coco Lemon taart vegan

3. Veganbijbel kookboek

Het Veganbijbel kookboek is een geweldig cadeau voor een veganist. Hierin staan allerlei lekkere vegan recepten vermeld, zodat koken en lekker eten nog makkelijker en leuker wordt voor een veganist!

4. 30 Day Challenge Vegan box

De 30 Day Challenge Vegan box bevat 30 uitdagingen die in het teken van de vegan levensstijl staan. Het is dan ook een leuk cadeau om een veganist te verrassen!

5. Hoodie 100% vegan

Een origineel cadeau voor een veganist is een hoodie met de opdruk ‘100% vegan’. Een veganist zal deze hoodie met veel plezier en trots dragen!

6. Vegan beautybox

De vegan beautybox is gevuld met verschillende vegan beauty producten. Het is dan ook een bijzonder cadeau voor een veganist dat zeker zal worden gewaardeerd!

7. Vegan brownies

Verras een veganist met vegan brownies. Hiermee heb jij een leuk cadeau waar een veganist zeker van zal genieten!