Cadeau voor een meisje van 7 jaar: top 10 ideeën

Een cadeau voor een meisje van 7 jaar vind je met de top 10 cadeaus voor 7-jarige meisjes. Van sieraden tot speelgoed voor een meisje van 7 jaar, er is voor ieder wat wils. Hiermee vind jij dan ook altijd een leuk cadeau voor een 7-jarig meisje dat zij helemaal fantastisch zal vinden!

1. Creatief speelgoed

Ben jij op zoek naar een cadeau voor een meisje van 7 jaar dat graag creatief bezig is? Verras haar dan met creatief speelgoed. Zo kan je kiezen voor een SES Beedz prinsessen en eenhoorns strijkkralen set, een Totum knutselset om diamant sieraden te maken of een SES set om zelf kaarsen te maken. Hiermee kan zij prachtige creaties maken en zal zij dan ook veel plezier beleven!

SES Beedz strijkkralen set prinsessen en eenhoorns
Totum knutselset diamond paint sieraden maken
SES set om zelf kaarsen te maken

2. Kindersieraden

Een origineel cadeau voor een meisje van 7 jaar is een kindersierraad. Er zijn verschillende leuke sieraden voor een meisje van 7 jaar. Zo kan je haar verrassen met oorbellen, een vlinder ketting of een vlinder armbandje. Deze sieraden passen bij elke outfit en zal zij dolgraag dragen!

Oorbellen meisje
Vlinder ketting meisje
Vlinder armbandje meisje

3. Barbie pop

Een Barbie pop is leuk speelgoed voor een meisje van 7 jaar. Er zijn verschillende leuke Barbie poppen voor een meisje van 7 jaar, zoals een Barbie pop met fantasiehaar, een Barbie pop met hond en puppy’s of een Barbie zeemeermin pop. Zij zal deze Barbie pop fantastisch vinden en hier gelijk mee willen spelen!

Barbie pop met fantasiehaar
Barbie met hond en puppy's
Barbie zeemeermin pop

4. Spelletje

Een spelletje is een leuk kado voor een meisje van 7 jaar waar zij veel plezier aan zal beleven. Er zijn verschillende leuke spellen voor meisjes van 7 jaar, zoals het Vlotte Geesten spel, het Knibbel Knabbel Knuisje spel of het Halli Galli spel. Hiermee kan zij genieten van een leuk spelletje met familie, vriendjes of vriendinnetjes dat zeker voor veel gezelligheid zal zorgen!

Vlotte Geesten spel
Knibbel Knabbel Knuisje spel
Halli Galli spel

5. LEGO

LEGO is leuk speelgoed voor 7-jarige meiden. Hiermee kunnen zij hun fantasie tot uitdrukking brengen en allerlei leuke verhalen verzinnen en tot leven laten komen. Er zijn verschillende leuke LEGO sets voor meisjes van 7 jaar, zoals de LEGO Disney Princess Creatieve Kastelen Sprookjes set, de LEGO Friends Huisdieren Opvangcentrum set en LEGO Classic Creatief spelen met pastelkleuren set. Kies een LEGO set uit die past bij haar interesses en maak haar dolblij!

LEGO Disney Princess Creatieve Kastelen Sprookjes set
LEGO Friends Huisdieren Opvangcentrum - speelgoed meisje 8 jaar
LEGO Friends Huisdieren Opvangcentrum set
LEGO Classic Creatief spelen met pastelkleuren set

6. Boek

Meisjes van 7 jaar hebben net leren lezen. Het geven van een boek is dan ook een leuke cadeau voor een 7-jarig meisje. Zo kan je haar verrassen met het boek Frozen: Het verhaal van Anna en Elsa uit de boekenserie Makkelijk lezen met Disney, het boek Superjuffie of het boek Pinkeltje in de Efteling. Hiermee wordt lezen een feestje!

Boek Makkelijk lezen met Disney - Frozen: Het verhaal van Anna en Elsa
Boek Superjuffie
Boek Pinkeltje in de Efteling

7. Playmobil set

Een Playmobil set is een fantastisch cadeau voor een meisje van 7 jaar. Hiermee kan zij haar fantasie tot uitdrukking brengen en allerlei verhalen tot leven laten komen. Er zijn verschillende leuke Playmobil sets voor 7-jarige meisjes. Is ze dol op prinsessen? Verras haar dan met de Playmobil Princess Eetzaal set. Speelt zij graag dagelijkse situaties na? Verras haar dan met de Playmobil Groot Herenhuis set of de Playmobil Grote Speeltuin set. Deze Playmobil sets staan ongetwijfeld garant voor veel speelplezier!

Playmobil Princess Eetzaal set
Playmobil Groot Herenhuis set
Playmobil Grote Speeltuin

8. L.O.L. Surprise! speelgoed

L.O.L. Surprise! is een geliefd merk onder 7-jarige meisjes. Ben jij op zoek naar een cadeau voor een meisje van 7 jaar dat dol is op L.O.L. Surprise!? Verras haar dan met speelgoed dat geheel in het teken van L.O.L. Surprise! staat. Zo kan je haar verrassen met L.O.L. Surprise! diamant mozaïek, een L.O.L. Surprise! karaokeset met microfoon of L.O.L. Surprise! kraskaarten met stokje. Hieraan zal een 7-jarig meisje zeker veel plezier beleven!

L.O.L. Surprise! diamant mozaïek
L.O.L. Surprise! karaokeset met microfoon
L.O.L. Surprise! kraskaarten met stokje

9. Meisjes rugzak

Ben jij op zoek naar een cadeau voor je 7-jarige dochter? Geef haar dan een meisjes rugzak. Of het nu is voor school, logeren of een dagje weg, een rugzak komt altijd van pas. Er zijn verschillende leuke rugzakken voor meisjes waarmee je haar kan verrassen, zoals een Unicorn rugzak, TOPmodel rugzak of roze rugzak met glitters. Hiermee geef jij haar een prachtige rugzak die zij graag zal gebruiken en waar zij vol trots mee zal rondlopen!

Unicorn rugzak
TOPmodel rugzak
Roze rugzak met glitters

10. Buitenspeelgoed

Buitenspeelgoed is een leuk kado voor een 7-jarig meisje dat graag buiten speelt. Verras haar bijvoorbeeld met een Crayola stoepkrijtset met maar liefst 64 verschillende kleuren stoepkrijt. Hiermee kan zij prachtige creaties maken op de stoep. Daarnaast kan je haar verrassen met een roze speeltent. Deze is zowel geschikt voor binnen als buiten en een 7-jarig meisje zal hier dolgraag alleen of met vriendjes en vriendinnetjes in zitten. Tot slot kan je haar verrassen met een roze step met lichtgevende wielen. Hiermee zal zij dolgraag en met veel trots rondrijden! 

Crayola stoepkrijtset
Roze speeltent
Roze kinderstep met lichtgevende wielen meisje 8 jaar
Roze step met lichtgevende wielen