Top 10 cadeau ideeën voor een 60-jarige vrouw

Ben jij op zoek naar een cadeau voor een vrouw van 60 jaar en vraag jij je af: Wat geef je een vrouw die 60 jaar wordt? Bekijk dan de top 10 cadeau ideeën voor een 60-jarige vrouw. Hiermee vind jij een leuk en origineel cadeau om een vrouw te feliciteren met haar 60ste verjaardag!

1. Cadeaupakket 60 jaar

Een leuk cadeau voor een vrouw die 60 wordt, is een cadeaupakket dat geheel in het teken staat van het bereiken van deze speciale leeftijd met allerlei fijne verzorgingsproducten. Hiermee zal jij haar zeker blij maken!

2. Mok 60 jaar

Een mok met de tekst Hello 60 is een leuk verjaardagscadeau voor een vrouw van 60 jaar. Zij zal met veel plezier drinken uit deze mok en kan hiermee nagenieten van haar 60ste verjaardag!

3. Bongo cadeaubon 60ste verjaardag

Verras een vrouw die 60 wordt met een Bongo cadeaubon voor haar 60ste verjaardag. Hiermee kan zij van een belevenis naar keuze genieten, zoals een etentje, bezoek aan de sauna of massage. Hiermee geef jij haar dan ook een mooie herinnering!

4. Massagekussen

Dit massagekussen met warmtefunctie is ideaal. Of het nu is voor je nek, rug of een ander lichaamsdeel, hiermee kan je jezelf op elk moment trakteren op een geweldige massage. Het is dan ook een fantastisch cadeau voor een 60-jarige vrouw waar zij zeker veel plezier van zal hebben!

5. Geurkaars Happy 60 Birthday

Een geurkaars met de tekst Happy 60 Birthday is een leuk verjaardagscadeau voor vrouw van 60 jaar. Zij zal hier zeker blij mee zijn en deze een mooi plekje in huis geven om keer op keer weer van te genieten!

6. Sokken 60 jaar

Een leuk kado voor een vrouw die 60 wordt, zijn sokken die geheel in het teken staan van het bereiken van deze bijzondere leeftijd. Deze leuke en bijzondere sokken zal zij zeker graag dragen!

7. Tafelhaard

Een tafelhaard is een origineel kado voor een 60-jarige vrouw. Deze brengt sfeer, warmte en gezelligheid en produceert geen rook of geur. Zij zal deze tafelhaard dan ook zeker graag aansteken voor een warme sfeer in huis!

8. Elektrische warmtedeken

Een leuk cadeau voor een 60-jarige vrouw is een elektrische warmtedeken. Deze is ideaal voor in bed of op de bank, is heerlijk zacht en heeft verschillende warmtestanden. Deze zal zij dan ook graag gebruiken!

9. Cadeauboek Mijn eerste 18 jaar: geboren in 1964

Het boek Mijn eerste 18 jaar: geboren in 1964 is een origineel cadeau voor een vrouw van 60 jaar. Hierin kan zij namelijk alles lezen over het nieuws, straatbeeld, de hits, tv-programma’s, rages en mode in haar jeugd. Zij zal dit boek dan ook zeker fantastisch vinden!

10. Broodbakmachine

Een broodbakmachine is ontzettend leuk, omdat je hiermee zelf thuis warm en vers brood kan maken. Het is dan ook een leuk cadeau voor een 60-jarige vrouw dat zij met veel plezier zal gebruiken!