Top 10 cadeau ideeën voor een 30-jarige vrouw

De 30ste verjaardag van een vrouw is een bijzondere gebeurtenis en vraagt dan ook om een speciaal cadeau. Dus ben jij op zoek naar een cadeau voor een vrouw van 30 jaar en vraag jij je af: wat geef je een vrouw voor haar 30ste verjaardag? Bekijk dan deze top 10 cadeau ideeën, zodat jij een fantastisch cadeau voor een 30-jarige vrouw vindt dat zij zeker zal waarderen!

1. Happy 30 Birthday geurkaars

Een origineel verjaardagscadeau voor een vrouw van 30 jaar is een geurkaars met de opdruk Happy 30 Birthday. Dit vormt een mooi aandenken aan haar 30ste verjaardag. Daarnaast kan zij de kaars op haar verjaardag aansteken om een wens te doen!

2. Cadeauboek F*CK-it list book

Ken jij een vrouw die 30 jaar wordt en misschien onzeker is over wat zij heeft bereikt? Geef haar dan het F*CK-it list book. Dit is een cadeauboek waarin heel veel dingen staan die je vooral niet gedaan moet hebben. Hiermee zal jij haar zeker blij maken!

3. Sokken 30 jaar

Een leuk verjaardagscadeau voor een 30-jarige vrouw zijn sokken met de tekst Happy 30 Birthday. Hiermee kan iedereen aan haar sokken zien dat zij 30 jaar is geworden. Daarnaast vormen de sokken een leuk aandenken aan haar 30ste verjaardag!

4. Pathé thuis filmpakket

Dit Pathé thuis filmpakket bevat alles wat je nodig hebt om thuis van een geweldige filmavond te genieten. Het is dan ook een geweldig cadeau voor een 30-jarige vrouw waar zij zeker veel plezier aan zal beleven!

5. Massagekussen

Dit massagekussen is ideaal, aangezien je hiermee vanuit de comfort van je eigen huis wanneer je maar wilt kan genieten van een heerlijke massage. Het massagekussen is geschikt voor je gehele lichaam en heeft daarnaast een warmtefunctie. Het is dan ook een leuk kado voor een 30-jarige vrouw waar zij zeker van zal genieten!

6. Wijnfles Het is pas crisis als de wijn op is

Ben jij op zoek naar een cadeau voor een vrouw van 30 jaar die houdt van wijn? Verras haar dan met een wijnfles met de tekst Het is pas crisis als de wijn op is. Dit leuke cadeau zal zeker in de smaak vallen!

7. Mok 30 jaar

Een mok die geheel in het teken staat van het bereiken van de leeftijd van 30 jaar is een leuk verjaardagscadeau voor een 30-jarige vrouw. Deze vrolijke mok vormt een leuke herinnering aan haar 30ste verjaardag en zij zal het dan ook een feestje vinden om hieruit te drinken!

8. Het 6 minuten dagboek

Het 6 minuten dagboek is een origineel kado voor een vrouw van 30 jaar. In het boek schrijf je door middel van vragen je gedachten op papier, waardoor je gaat nadenken over je dag. Het uiteindelijke resultaat hiervan is dat je positiever en gelukkiger wordt!

9. Tas 30 jaar

Een leuk cadeau voor een 30-jarige vrouw is een tas met de tekst Hello 30. Aan deze leuke tas kan iedereen zien dat zij 30 jaar is geworden. Daarnaast zal deze leuke tas zeker van pas komen!

10. Spaarpot 30 jaar

Wil jij een vrouw die 30 jaar wordt op een originele manier geld cadeau geven? Verras haar dan met een spaarpot in de vorm van een koe met de tekst ‘Boehoe! 30 jaar is echt oud’. Hiermee zal jij haar zeker verrassen!