Top 10 cadeau ideeën voor een 16-jarig meisje

De 16de verjaardag van een meisje wordt ook wel ‘Sweet 16’ genoemd. 16 jaar is een bijzondere leeftijd en daarbij hoort dan ook een speciaal cadeau. Vraag jij je af: Wat geef je een meisje van 16 jaar cadeau? Bekijk dan de top 10 cadeau ideeën voor een 16-jarig meisje. Of je nu een cadeau voor je 16-jarige dochter, vriendin of nichtje zoekt, hiermee vind jij een origineel cadeau voor een meisje van 16 jaar en geef je haar een onvergetelijke Sweet 16!

1. Sweet 16 ketting

Een speciaal cadeau voor een meisje van 16 jaar is een Sweet 16 ketting. Dit is een zilverkleurige ketting met een hartje dat zit om een kaartje met een lieve tekst ter ere van haar 16de verjaardag. Op het kaartje staat namelijk: Maak een wens en doe je ketting om, geniet van je Sweet 16! Draag je ketting als herinnering dat het beste nog moet komen. Zij zal deze bijzondere ketting zeker koesteren!

2. Geurkaars Happy 16 Birthday

Een geurkaars met de tekst ‘Happy 16 Birthday’ is een origineel cadeau voor een meisje van 16 jaar. Zij kan de geurkaars op een leuke plek in haar kamer neerzetten als herinnering aan haar 16de verjaardag. Daarnaast zal zij zeker genieten van de geur en sfeer die deze geurkaars brengt!

3. Sweet 16 cadeaupakket

Een Sweet 16 cadeaupakket is een geweldig cadeau voor een meisje die 16 jaar is geworden. Dit bestaat uit een 16de verjaardag tiara met kristallen, een Sweet 16 sjerp inclusief parelclip en twee cijferkaarsjes die de leeftijd 16 vormen. Met de tiara en sjerp kan iedereen aan de jarige zien dat zij 16 is geworden en zal zij vol trots rondlopen!

4. Mok 16 jaar

Een leuk cadeau voor een 16-jarig meisje is een mok van het merk Blond Amsterdam die geheel in het teken staat van de 16de verjaardag. De mok vormt dan ook een mooie herinnering aan het bereiken van deze bijzondere leeftijd. Een meisje van 16 jaar zal dan ook met veel plezier uit deze leuke mok drinken!

5. Sweet 16 zilveren bedel

Een bijzonder cadeau voor een 16-jarige meid is een zilveren bedel met de tekst ‘Sweet 16’. Deze bedel is van het merk Zinzi en heeft een handige sluiting, waardoor deze gemakkelijk aan een ketting of armband kan worden bevestigd. Het vormt dan ook een bijzonder aandenken aan haar 16de verjaardag!

6. Sweet 16 sleutelhanger

Een sleutelhanger in de vorm van een hart met roze glitters en de tekst Sweet 16, is een leuk kado voor een meisje van 16 jaar. Zij kan deze sleutelhanger aan haar sleutelbos hangen, zodat iedereen kan zien dat zij 16 jaar is geworden!

7. Sweet 16 portemonnee

Een cadeau dat een 16-jarige meid helemaal fantastisch zal vinden, is een portemonnee van een hondje met de tekst Sweet 16. Of het nu is om te shoppen of een dagje uit, deze portemonnee zal zeker van pas komen. Wil jij de jarige ook geld cadeau geven? Stop dit dan in de portemonnee als verrassing!

8. Sweet 16 spaarvarken

Wil jij op een originele manier geld cadeau geven aan een meisje die 16 jaar wordt? Geef haar dan een spaarvarken met de tekst Sweet 16 cadeau. Zij kan dit spaarvarken gebruiken voor al haar verjaardagsgeld en om voor leuke nieuwe dingen te sparen.

9. Suikerspinmachine

Als een meisje 16 jaar wordt, viert zij haar Sweet 16. Een cadeau dat hier perfect bij past, is een suikerspinmachine. Hiermee kan je thuis zelf overheerlijke suikerspinnen maken. Dit vormt dan ook een fantastische toevoeging op het Sweet 16 feest en zal zeker een hit zijn!

10. Boek #SweetSixteen

Een leuk cadeau voor 16-jarige meiden is het Boek #SweetSixteen. De hoofdpersoon in dit boek is namelijk een meisje van 16 jaar die vlogger is en de regie over haar leven verliest. Het is dan ook een actueel en spannend boek dat met veel plezier zal worden gelezen!