8x rijbewijs gehaald cadeau om iemand te feliciteren!

Ben jij op zoek naar een cadeau voor iemand die zijn rijbewijs heeft behaald en vraag jij je af: wat geef je iemand die geslaagd is voor het rijexamen? Bekijk dan in dit artikel de beste rijbewijs gehaald cadeau ideeën. Hiermee vind jij een fantastisch cadeau voor iemand die zijn rijbewijs heeft gehaald en voor het eerst zelfstandig met de auto de weg op mag!

1. Sleutelhanger kentekenplaat met naam

Een bijzonder cadeau om iemand te feliciteren met het behalen van het rijbewijs is een sleutelhanger van een kentekenplaat met naam van de ontvanger. Ideaal voor aan de sleutel van zijn/haar (toekomstige) auto!

2. Rijbewijs chocoladereep

Een lekker geslaagd voor het rijbewijs cadeau om te geven is een chocoladereep in het thema van een rijbewijs. Hier zal de ontvanger zeker van genieten!

3. Gefeliciteerd met je rijbewijs heliumballon

Een fantastisch rijbewijs gehaald cadeau is een heliumballon met de tekst ‘Gefeliciteerd met je rijbewijs’. Hiermee wordt het behalen van het rijbewijs nog feestelijker!

4. Snoepdoosje Rijbewijs gehaald!

Een origineel rijbewijs geslaagd cadeau is een snoepdoosje met de tekst ‘Rijbewijs gehaald!’. Het cadeau past door de brievenbus en is dan ook een leuke manier om iemand die zijn rijbewijs heeft gehaald te verrassen!

5. Rituals autoparfum

Een bijzondere manier om iemand te verrassen met het behalen van het rijbewijs is met Rituals autoparfum. Dit is een bijzonder cadeau voor iemand die geslaagd is voor het rijexamen. Hiermee kan de ontvanger van het cadeau namelijk zijn/haar eerste kilometers met rijbewijs op zak maken in een heerlijk geurende auto!

6. Gefeliciteerd met je rijbewijs emmer

Een leuk rijbewijs kado is een emmer met de tekst ‘Gefeliciteerd met je rijbewijs. Rij voorzichtig.’ Deze emmer is ideaal voor bijvoorbeeld het wassen van de auto. Hiermee zal jij iemand die is geslaagd voor het rij-examen dan ook zeker blij maken!

7. Snoeptrommel Proficiat met je rijbewijs!

Een leuk cadeau voor iemand die het rijbewijs heeft behaald is een mooie snoeptrommel met de tekst ‘Proficiat met je rijbewijs!’. Hiermee heb jij dan ook een leuk cadeau voor iemand die zijn rijbewijs heeft gehaald dat zeker van pas zal komen!

8. Plankgas cadeaubon

Ken jij iemand die zijn/haar rijbewijs heeft behaald en dol is op autorijden? Dan is een origineel rijbewijs gehaald cadeau de Plankgas cadeaubon. Hiermee kan hij/zij genieten van een rijbelevenis naar keuze, zoals het zelf rijden in een Ferrari, een circuitdoop of een slipcursus. Hiermee geef je iemand die is geslaagd voor zijn rijbewijs dan ook een prachtige rijervaring en mooie herinnering!

Ken jij iemand die net zijn rijbewijs heeft gehaald en dol is op alles wat met auto’s te maken heeft? Bekijk dan ook de top 10 cadeau ideeën voor een autoliefhebber!