Alternatieven voor beschuit met muisjes: de leukste ideeën

Ben jij op zoek naar een leuk, origineel en lekker alternatief voor beschuit met muisjes? Zoek jij een lekkere traktatie om de geboorte van je kindje te vieren? Lees dan in dit artikel de leukste en lekkerste alternatieven voor beschuit met muisjes. Hiermee heb jij een fantastische traktatie om de geboorte van je kindje te vieren!

1. Geboorte chocolade

Een originele traktatie om de geboorte van je kind te vieren is geboorte chocolade. Je kan kiezen voor chocoladeblokjes met de tekst ‘It’s a girl’ of je kan chocoladeblokjes laten bedrukken met een eigen ontwerp. Zo kan je de chocoladeblokjes met de naam, geboortedatum en een foto personaliseren. Hiermee heb jij dan ook een fantastische geboorte traktatie!

Geboorte chocolade meisje
Geboorte chocolade jongen

2. Geboorte taart

Een geboorte taart is een leuk alternatief voor beschuit met muisjes. Je kan kiezen uit een beschuittaart met de naam van het kindje of een marsepeintaart. Welke taart je ook kiest, hiervan zal zeker worden gesmuld!

Geboorte beschuittaart meisje
Geboorte beschuittaart jongen
Geboorte marspeintaart meisje
Geboorte marspeintaart jongen

3. Mini geboorte cupcakes met muisjes

Mini geboorte cupcakes zijn leuk om te trakteren als je kraambezoek ontvangt. De geboorte cupcakes zijn besprenkeld met muisjes en dan ook een leuk alternatief voor beschuit met muisjes!

Mini geboorte cupcakes meisje
Mini geboorte cupcakes jongen

4. Geboorte donuts

Een bijzonder alternatief voor beschuit met muisjes zijn geboorte donuts. Hiervan zal de kraamvisite zeker smullen!

Geboorte donuts meisje
Geboorte donuts jongen

5. Geboorte macarons

Een originele traktatie om de geboorte van je kindje te vieren zijn geboorte macarons. Hiervan zal het kraambezoek zeker genieten!

Geboorte macarons meisje
Geboorte macarons jongen

6. Geboorte brownies en blondies met muisjes

Een bijzondere traktatie om de kraamvisite mee te verrassen zijn geboorte brownies en blondies. De brownies en blondies zijn besprenkeld met muisjes en vormen dan ook een origineel alternatief voor beschuit met muisjes!

Geboorte brownies en blondies meisje
Geboorte brownies en blondies jongen

7. Geboorte petit fours

Een lekkere traktatie om uit te delen als je kindje geboren is, zijn geboorte petit fours. Hiermee heb jij een originele traktatie voor het kraambezoek waarmee je ze zeker blij zal verrassen!

Geboorte petit fours meisje
Geboorte petit fours jongen